Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان به همت مرکز آموزش‌ تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی زنجان، آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان زنجان توسط ارزیابان حرفه‌ای کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در  محل مجتمع جهاددانشگاهی استان زنجان برگزار شد.

عضو کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در حاشیه برگزاری آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان زنجان، با اشاره به اهمیت و ضرورت شایسته‌سالاری در سازمان‌ها، به‌ویژه در دستگاه‌های اجرایی بخش عمومی و دولتی، گفت: با توجه به اهمیت جایگاه مدیریتی، به‌نظر می‌رسد که سازمان‌ها نگاه ویژه‌تری را به سمت‌های مدیریتی داشته باشند و با وسواس بیشتری به انتخاب و پرورش مدیران آینده خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدرفیع موسوی افزود: با توجه به توسعه روش شناسی‌های علمی در حوزه منابع انسانی و مطرح شدن نظریه شایستگی در ادبیات تخصصی، امروز جهت‌گیری اصلی سازمان‌های پیشرو، طراحی همه فرآیندهای منابع انسانی بر مبنای شایستگی است، لذا امروز ابزارها و روش‌شناسی‌های سنجشی و پرورشی نیز با رویکرد شایستگی‌محور طراحی و پیاده‌سازی می‌کردند.

وی با بیان اینکه سرمایه انسانی هر سازمان، ارزشمندترین سرمایه آن محسوب می‌شود، تصریح کرد: در این بین مدیران سازمان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و قدرت بهره‌برداری از منابع مالی و غیرمالی سازمان نیز در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، به ‌نحوی که با تصمیم‌گیری‌ آن‌ها به‌صورت مستقیم در بهره‌وری و توسعه سازمان تغییرات رخ می‌دهد.

عضو کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در میان روش‌های ارزیابی و توسعه که انحصارا برای انتخاب و پرورش مدیران به کار گرفته می‌شود، مراکز ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران از قابل اطمینان‌ترین ابزارها محسوب می‌شود، ادامه داد: بر اساس نتایج برخی پژوهش‌ها اعتبار این ابزار، بالاترین میزان اعتبار را در مقایسه با سایر ابزارهای ارزیابی دارا است.

موسوی اظهار کرد: جهاددانشگاهی با توجه به پیشینه تخصصی و درخشان خود در حوزه‌های پژوهشی و آموزشی و داشتن بزرگ‌ترین شبکه آموزشی کوتاه‌مدت تخصصی کشور و نیز بهره‌گیری از متخصصان مستعد و باتجربه در حوزه‌های روان‌شناسی صنعتی سازمانی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت استراتژیک و روان‌سنجی و با اخذ مجوزهای لازم از سازمان اداری و استخدامی کشور، اقدام به طراحی و اجرای کانون‌های ارزیابی و توسعه در سطح کشور و در دستگاه‌های مختلف اجرایی و صنایع مختلف تولیدی و خدماتی کرده است.

وی یادآور شد: برای آرامش بیشتر ارزیابی‌شوندگان در این روزهای سخت کرونایی و پیشگیری از عوارض خستگی از سفر و استرس ناشی از تجربه حضور در محیط‌های خارج از استان، اجرای کانون ارزیابی و توسعه مدیران را در استان محل سکونت مدیران برنامه‌ریزی و اجرا می‌‍‌کنیم.

موسوی خاطرنشان کرد: یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین چالش‌های پیش روی سازمان‌ها، افزایش نیاز به مدیران توانمندتر، مستعدتر، ماهرتر و شایسته‌تر، همچنین خلاق و نوآور برای عبور از شرایط دشوار فردا است.

در ادامه، رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان نیز گفت: شایستگی‌ها متشکل از مجموعه توانایی‌ها و ظرفیت‌هایی است که شخص را قادر می‌سازد تا در چارچوب محدودیت‌های درون و برون‌سازمانی در ایفای نقش و وظایف کاری خود عملکرد مطلوب داشته باشند، به علاوه تضمینکننده موفقیت سازمانی نیز به شمار می‌رود.

کامران جعفری افزود: شایسته‌سالاری یکی از ارکان توسعه پایدار در کشورهای مختلف است که به همین منظور مکانیزم‌های مختلف در کشورهای توسعه یافته مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: طی دهه‌های اخیر، تغییرات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فناوری، تاثیرات شگرفی بر سازمان‌ها داشته است. این تغییرات، همراه با افزایش رقابت جهانی، سازمان‌ها را به بازاندیشی در شیوه‌های انجام کار خود واداشته و باعث شده تا فعالیت‌های خود را مجدداً سازماندهی کنند.

این مسئول ادامه داد: سرمایه انسانی در مرکز و قلب سازمان‌ها، نقشی حیاتی و تعیین‌کننده را در فعالیت‌های سازمان‌ها بر عهده دارند و مهم‌ترین مزیت رقابتی در سازمان‌ها شمرده می‌شوند، از این‌رو شناسایی و ارتقای مهارت، دانش، توانایی و در یک کلام، شایستگی‌های کارکنان و مدیران برای موفقیت یک سازمان، امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

جعفری اظهار کرد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، یکی از کارآمدترین روش‌ها برای احراز شایستگی کارکنان و  مدیران است که در سال‌های اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: از این رو کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران جهاددانشگاهی کشور با بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و روش‌های پیشرفته مدیریت منابع انسانی و نیز توسعه فناوری‌های نوین سازگار با نظام منابع انسانی یکی از مراکز عهده‌دار ارزیابی مناسب شایستگی سرمایه انسانی سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور است که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مصوب ستاد ملی مبارزه با کرونا با حضور ارزیابان حرفه‌ای و صاحب صلاحیت جهاددانشگاهی به ارزیابی مدیران استان در چهار روز برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی زنجان جهاد دانشگاهی ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران کانون ارزیابی و توسعه شایستگی دستگاه های اجرایی منابع انسانی استان زنجان سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۸۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است

استاندار اصفهان گفت: شوراها یکی از مظاهر مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است که با نگاه حکیمانه و فرمان امام(ره) شکل گرفت و مقام معظم رهبری هم در راستای همین نگاه حکیمانه در شعار امسال روی مشارکت مردم تأکید داشتند و به‌سمت مردم سوق داده شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی صبح امروز، یکشنبه، در یکصدوسی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان حاضر شد و با گرامیداشت روز شوراها، اظهار داشت: روز شوراها فرصت مناسبی برای ارزیابی عملکرد و نحوه حرکت به‌سمت اهداف متعالی شوراها است و این روز را خدمت همه اعضای شوراهای استان، شهرستان و روستاهای کشور و به‌ویژه اصفهان تبریک می‌گویم.

وی با بیان اینکه شوراها یکی از مظاهر مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است که با نگاه حکیمانه و فرمان امام(ره) شکل گرفت، افزود: مقام معظم رهبری هم در راستای همین نگاه حکیمانه در شعار امسال روی مشارکت مردم تأکید داشتند و به‌سمت مردم سوق داده شد.

استاندار اصفهان با یادآوری اینکه شوراها جلوه‌ای از حرکت بین مردم برای استقرار نظام جمهوری اسلامی است، گفت: شوراها بر اساس قانون اساسی و نگاه مکتبی دین ما شکل گرفته و جامعه را به‌سمت استفاده از خرد جمعی و مشارکت مردم در اداره امور پیش برده و بر همین اساس اتفاقات خوبی را رقم زده است.

وی خاطرنشان کرد: شکل‌گیری شوراهای شهری و روستایی از جمله مصادیق بارز حضور مردم در حکمرانی و بر اساس مسیر شوراها است، تشکیل شوراها موجب تحکیم پایه‌های نظام جمهوری اسلامی شد و ظرفیت شوراها به‌نحوی مورد استفاده قرار گرفت که مردم در حرکت جمعی برای حل مسائل پیرامونی خود مشارکت کنند و نظام ما به‌عنوان یک نظام مردمی با شکل‌گیری شوراها روند پایدارتری را پیدا کرد.

مرتضوی با ابراز اینکه سایر استان‌ها به عملکرد شوراهای کلان‌شهرها به‌ویژه اصفهان نگاه ویژه‌ای دارند، گفت: اصفهان محل رفت‌وآمد مسئولین مختلف است و تأثیرپذیری از نگاه و عملکرد و نحوه تصمیم‌گیری شورای شهر اصفهان در سایر شهرها و روستاها انعکاس خود را نشان می‌دهد و در بخش‌های مختلف این تأثیرپذیری را می‌بینیم حتی با این جزئیات که یک نماد در روشنایی شهر استفاده می‌شود، در شهرهای کوچک تأثیرگذاری آن دیده می‌شود  که این خود فرصتی برای تعامل و هماهنگی میان شوراها فراهم می‌کند.

وی با اشاره به رویکردهای متناسب دغدغه‌مند شورای اسلامی شهر اصفهان، گفت: توجه به مسائل زیست‌محیطی، نگاه به ظرفیت‌سازی تأمین انرژی، توجه به منابع آب، مصرف بهینه آن و مباحث صرفه‌جویی آب و ارائه کمک فکری به مدیریت استان در حوزه آب و توجه به مباحث حمل‌ونقل عمومی نشان‌دهنده نگاه عمیق شورای ششم به مسائل شهر و استان است.

استاندار اصفهان اضافه کرد: در این دوره از شورای اصفهان به مسائل شهری نگاه عمیق و ویژه‌ای شکل گرفته و این یک اتفاق مبارک است، اگر مدیریت شهری برای خط دوی مترو وقت بگذارد نسبت به ایجاد شهر کارگاهی در معابر و خیابان‌ها، اهمیت بیشتری دارد.

وی افزود: شورای شهر اصفهان علی‌رغم هزینه‌های اجتماعی به‌دنبال کارهای ریشه‌ای و عمیق رفته‌ و در این راستا تصمیمات خوبی در حوزه سلامت و گردشگری اتخاذ کرده است که جای تقدیر و قدردانی دارد.

انتهای پیام/170/+

دیگر خبرها

  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • کارفرمایان به کارگران به دید سرمایه‌های انسانی نگاه کنند
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد