Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - مریم علیزاده؛ بیش از دو سال از حرفه جنگ تعرفه ای توسط آمریکا با دومین اقتصاد بزرگ دنیا می گذرد و آسیب های قابل توجه‌ای از این جنگ سرد به بازارهای جهانی کامودیتی‌ها به ویژه نفت وارد شده است.

این درحالی است که طبق جدیدترین آمارها، خرید نفت توسط چین در ماه‌های اخیر به شدت افزایش یافته و به کلامی دیگر آمریکا درحال تبدیل شدن به مهم‌ترین منبع تامین نفت چین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین اما بیشترین آسیب از چرخش فوق را عربستان متحمل خواهد شد چراکه تا پیش از این سعودی‌ها نقش جدی در تامین نفت چین داشتند ولی به نظر می‌رسد در پی توافقات صورت گرفته میان چین و آمریکا، چین برای نشان دادن حسن نیت، اقدام به افزایش واردات نفت از این کشور نموده است.

از این رو مطابق با آمارهای منتشر شده از سوی رویترز، صادرات نفت خام از آمریکا در ماه آگوست به ٩٠٠ هزار بشکه در روز رسیده است و این درحالیست که صادرات نفت آمریکا به چین در ماه می تنها ١۵٠ هزار بشکه در روز ثبت شده بود.

در این میان اما برزیل هم تلاش های بسیاری برای افزایش صادرات نفت به چین در ماه های اخیر از خود نشان داده تا جایی که از ۵٠٠هزار بشکه در روز در ماه می به ١.٣ میلیون بشکه در روز در ماه آگوست رسیده است.

از سوی دیگر صادرات نفت خام عربستان به چین در ماه می دو میلیون و ١٠٠ هزار بشکه در روز بود که این عدد در ماه آگوست به یکمیلیون و ۴٠٠ هزار بشکه در روز کاهش یافته است.

پربیننده ترین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران به توافق رسیدند/ ایران اجازه دسترسی داوطلبانه به دو مکان جدید را داد افزایش 73درصدی سود خالص هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی شستا/ آخرین اخبار از بورسی شدن زیرمجموعه‌های تاپیکو تغییر روش قیمت‌گذاری خوراک پالایشگاه‌ها؛ اقدامی صحیح ولی دیرهنگام دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ظریف +عکس آژانس مسئولیت مهمی در رابطه با برجام دارد/ آمریکایی‌ها به خوبی دریافته‌اند که خروج از برجام اشتباه بود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مریم علیزاده نفت آمریکا نفت عربستان بازار جهانی نفت جنگ تجاری کامودیتی چین و آمریکا مریم علیزاده قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت هزار بشکه در روز صادرات نفت چین در ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم

کارشناس مسائل بین الملل گفت: اگر بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از گردنبند مروارید در جاده ابریشم شکوفا کنیم؛ روابط تجاری ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

 گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نرگس عبدلی- آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان پنجم اردیبهشت، پس از سفر رسمی ۲ روزه به سه شهر اسلام‌آباد، لاهور و کراچی پاکستان، به دعوت رسمی همتای خود و همچنین به منظور حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه اومااویا، صبح چهارشنبه وارد سریلانکا شد و مورد استقبال نخست وزیر این کشور قرار گرفت. سفر آیت‌الله رئیسی به سریلانکا، ۱۶ سال پس از آخرین سفر یک رئیس‌جمهور ایران به سریلانکا انجام شد.

 سید محمدعلی رئیس الساداتی، کارشناس مسائل بین الملل، در رابطه با این سفر در گفتگویی با خبرنگار دانشجو گفت:سابقا رابطه تجاری بین ایران و سریلانکا در حوزه فروش نفت برقرار بود. پالایشگاه‌هایی در سریلانکا وجود داشت که خوراک آن‌ها نفت ایران بود و همانطور که مستحضر هستید اساساً پالایشگاه‌ها، ماشین آلات، دستگاه‌ها و سازمان تقطیر در پالایشگاه‌ها بر اساس ماده اولیه (نفت) شکل می‌گیرد. ولی متاسفانه به دلیل اینکه طی سال‌های اخیر از فروش نفت خام به سریلانکا غفلت شد؛ کم کم عربستان در این حوزه جایگزین ایران شد. اما با توجه به مشکلاتی که اسلام‌گرایی افراطی و وهابیت در سریلانکا به وجود آورد رفته رفته چهره عربستان در سریلانکا مخدوش شد.

 اما موضع گیری‌های ایران در برابر اسلام افراطی همچنین حمایت از حکومت مرکزی سریلانکا در برابر گروه بودایی افراطی ببر‌های تامیل در داخل سریلانکا، باعث شد روابط خوبی در دوره‌های قبلی بین دولت جمهوری اسلامی و دولت سریلانکا شکل بگیرد.

 علاوه بر این اگر ما بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از پازل گردنبند مروارید و بخشی از پازل جاده ابریشم شکوفا کنیم، قطعاً روابط اقتصادی ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا؛ نیم تیم کمتر از عربستان!
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • انگیزه سرمربی الهلال: فرصت جدید برای موفقیت!