Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@15:27:33 GMT

۸۰ درصد مدارس غیردولتی مازندران تیپ مدرسه نیستند

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۴۸۱۷

۸۰ درصد مدارس غیردولتی مازندران تیپ مدرسه نیستند

ایسنا/مازندران رئیس اداره مشارکت های مردمی و توسعه مدارس غیردولتی آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه ۸۰ درصد مدارس غیردولتی استان تیپ مدرسه نیستند، گفت: مهم ترین چالش مدارس و مراکز غیردولتی استان مازندران مشکل فضای ساختمانی این مراکز است که نمی توانند تاییدیه نوسازی را دریافت کنند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران،مهدی قربان زاده در جلسه شورای هماهنگی موسسان مدارس غیر دولتی مازندران که با حضور زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس برگزار شد، اظهار کرد: مدارس و مراکز غیردولتی ظرفیت خوبی برای اشتغال‌زایی حجم کثیری از تحصیلکرده های استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مهم ترین چالش مدارس غیردولتی استان، افزود: جدای از بحث حقوق و بیمه معلمان که خود مشکل و معضلی برای مدارس غیردولتی است، موضوع ساختمان و فضای ساختمانی چالش بزرگی برای این مدارس محسوب می شود.

قربان زاده با بیان اینکه براساس دستورالعمل جدید نوسازی یعنی ضابطه ۶۹۷، بیش از ۸۰ درصد مدارس غیردولتی استان تیپ مدرسه نیستند، تصریح کرد: باید ساختمان آنها مورد بازبینی قرار گیرد که چون اغلب ساختمان ها استیجاری هستند، موسسان برای ایجاد تغییر در فضای ساختمان به مشکل بر می خورند.

رئیس اداره مشارکت های مردمی و توسعه مدارس غیردولتی آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه تاکنون تسهیلاتی به مدارس غیردولتی ارائه نشده است، تصریح کرد: هنوز هم بیشتر مدارس ما با بخش های مختلف نظارتی و اجرایی اعم از شهرداری و سایر موسسات مرتبط با امور ساخت و صدور پروانه ساختمان مشکل دارند. وی افزود: اما با وجود این مشکلات، مازندران همچنان پیشقراول کیفیت آموزشی و کمیت مدارس غیردولتی در سطح کشور است.

قربان زاده با اشاره به مواد ۱۰ تا ۱۳ قانون تاسیس مدارس غیردولتی مبنی بر ضرورت  توسعه مشارکت‌های مردمی و توسعه این مراکز، خاطرنشان کرد: سند تحول بنیادین بر توسعه مشارکت های مردمی تاکید دارد.

وی با اشاره به اینکه از جمله مهم ترین دلایل توسعه مدارس غیردولتی، صرفه جویی و کاهش بار مالی دولت از طریق توسعه مشارکت‌های مردمی، ایجاد انگیزه برای ورود علاقه مندان به امر تعلیم و تربیت است، یادآور شد: بهره مندی از خلاقیت و توانمندی افراد متعهد در امر آموزش و تربیت فرزندان این مرز و بوم و ایجاد فرصت شغلی مناسب برای تحصیلکرده های جامعه و ایجاد عدالت آموزشی بین مدارس دولتی و غیردولتی نیز از دیگر اهداف توسعه مدارس غیر دولتی است.

رئیس اداره مشارکت های مردمی و توسعه مدارس غیردولتی آموزش و پرورش مازندران در ادامه با بیان اینکه ۸۲۵ مدرسه غیردولتی در دوره های مختلف تحصیلی در سطح استان مازندران فعالیت دارند، گفت: بالغ بر ۲۴درصد دانش آموزان استان مازندران توسط مدارس غیردولتی آموزش می بینند.

قربان زاده با اشاره به مشکلاتی که در مدارس غیردولتی وجود دارد، افزود: با توجه به تنگناها و تحریم های ظالمانه ای که علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی از سوی دشمنان این مرز وبوم صورت گرفته، حمایت های چندانی از مدارس غیردولتی صورت نگرفته و امیدوار هستیم با توجه به اهمیت این مدارس و نقش مهم آنها در امر تعلیم و تربیت، بتوانیم از حمایت مجلس شورای اسلامی برخوردار شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مدارس غیردولتی منطقه مازندران مشارکت های مردمی و توسعه آموزش و پرورش مازندران توسعه مدارس غیردولتی مدارس غیردولتی آموزش مدارس غیردولتی غیردولتی استان قربان زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۴۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در3 زلزله دوسال قبل خوی بیش از 400 باب کلاس درس در مناطق روستایی و شهری خوی دچار آسیب شده بودند که 313 کلاس درس تعمیراتی و 123 کلاس درس نیز تخریبی بودند .

یاسررهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در حاشیه بازدید از روند ساخت مدارس تخریب شده در زلزله های خوی گفت : در زلزله های متعدد 2 سال قبل خوی 35 باب مدرسه با 313 کلاس درس دچار خسارت شده بودند که همه این مدارس و کلاسهای درس مطابق با استاندارد های لازم به همت اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان و خیران بازسازی و تعمیر شدند.

وی افزود : در زلزله های خوی 14 باب مدرسه با 123 کلاس در نیز تخریب شده بودند که با توجه ویژه دولت و استاندار آذربایجان غربی عملیات بازسازی و احیای این مدارس بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و ساخت آنها آغاز شد .

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد : ساخت این مدارس مطابق با استاندارد های لازم هم اکنون بطور میانگین از 50 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

وی تاکید کرد : با تلاش اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان همه این مدارس تا مهرماه و آغاز سالتحصیلی جدید تکمیل و آماده بهره برداری می شوند.

رهبر دین اعتبارات این طرحها را بیش از 180 میلیارد تومان اعلام کرد.

در کنار دولت خیران شهرستان خوی هم از کار نیک مدرسه سازی و کمک به بازسازی مدارس خسارت دیده از زلزله عقب نماندند .

مدرسه 6 کلاسه  خیرساز مرحوم گلوانی هم یکی از این مدارس است که امروز در خوی به بهره برداری رسید .

این  مدرسه شش کلاسه با 750 متر مربع زیر بنا  و با 8 میلیارد تومان اعتبار توسط حاج حسین گلوانی بیاد پسر مرحومش تامین اعتبار و احداث  شده که امکان تحصیل 180 دانش آموز را فراهم ساخت .

علی نژاد  فذرماندارخوی در آئین افتتاح این مدرسه با تقدیر از خیران در بازسارزی و نوسازی مدارس در ایام زلزله در خوی  گفت: خیران از بدو تاسیس مجمع خیران مدرسه ساز تاکنون  136 باب مدرسه را بابیش از 800 کلاس درس ساخته و تحویل آموزش و پرورش داده اند .

تکاور رئیس مجمع خیران مدرسه ساز در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما گفت : خیران در نوسازی و بازسازی 46 باب مدرسه مشارکت داشتند  که 25 باب از این مدارس تکمیل و تحویل آموزش و پرورش شده است .

وی افزود :12  باب مدرسه خیر ساز نیز آماده بهره برداری است که بزودی افتتاح می شوند.

امام جمعه خوی هم در این آئین گفت : کارهای جهادی مختلف در کشوور انجام می شود که یکی  از آنها عمل نیک  مدرسه سازی است .

حجت الاسلام قاسم خانی افزود: قطعا اگر خیران مدرسه ساز بیش از پیش در این عرصه فعال باشند در جبران کمبود فضاهای آموزشی بسیارنقش موثری خواهند داشت .

 شهرستان خوی در امر مدرسه سازی به همت خیران در جایگاههای برتر کشوری قرار دارد .

با بهره برداری از مدارس دست ساخت در شهرستان خوی برای بیش از 5 هزار دانش اموز فضای تحصیلی و آموزشی مناسب فراهم می شود.

 

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • اراده جدی دولت برای مشارکت مردم و بخش غیردولتی در اقتصاد