Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عسگری پیش از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: امروزه طلاق توافقی به دلایلی از جمله مشکلات اقتصادی، عدم آموزش مهارت‌های اداره زندگی، دخالت والدین، پایین بودن آستانه تحمل زوجین، توقعات بالای زوجین از یکدیگر به آسیبی در جامعه تبدیل شده است.

وی افزود: با توجه به وظیفه ذاتی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی؛ توسعه مراکز مشاوره طلاق توافقی و آموزش مهارت‌های ارتباطی زوجین مبتنی بر سبک زندگی اسلامی می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگری عنوان کرد: با هدف افزایش خدمات روانشناسی و توجه به دستورالعمل راه‌اندازی مراکز مشاوره خانواده با استفاده از مدرسان مجرب و آموزش دیده ملی؛ تعداد ۲۰ کارگاه مبتنی بر مهارت‌های سبک زندگی اسلامی برگزار شد.

وی بابیان اینکه زوجینی که دادخواست طلاق توافقی دارند توسط دادگاه به این مراکز مشاوره معرفی می‌شوند، گفت: برخی از این زوجین به دلیل اختلافات و سو تفاهمی که قابل رفع است با حضور در این جلسات به صلح و سازش هدایت می‌شوند.

مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان با بیان اینکه به طور متوسط زوجین علاوه بر حضور در کلاس‌ها دو جلسه مشاوره حضوری نیز دریافت می‌کنند، اضافه کرد: سال گذشته از تعداد پرونده‌های ارجاعی به مرکز صیانت از نهاد خانواده ۱۰۰ پرونده و در ۵ ماهه اول سال جاری نیز ۴۰ پرونده به صلح و سازش رسیده و زوجین از پیگیری فرایند طلاق خود منصرف شدند.

وی اظهار امیدواری کرد تداوم این دوره‌ها موجب کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به محاکم قضائی شود.

کد خبر 5014677

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین عسگری طلاق دادگستری همدان محرم 99 هفته دولت ویروس کرونا مراسم عزاداری شیراز ماه محرم بوشهر عاشورا آمار کرونا کرمانشاه گرگان مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین قزوین مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۱۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت در لرستان

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام محمد جواد چراغی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) لرستان در حاشیه برگزاری کارگاه مهدویت در خرم آباد در جمع خبرنگاران، هدف از برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت را آشنایی و تربیت مربی مهدویت برای مدارس، مراکز دینی و فرهنگی استان اعلام کرد.   وی با اشاره به اینکه دوره‌های مهدویت ویژه اقشار مختلف از جمله طلاب و مبلغان، دانشجویان، دانش آموزان و معلمان برگزار می‌شود، اظهار داشت: تلاش می‌شود کانون‌های مهدویت در تمام شهرستان‌های استان راه اندازی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت در لرستان