Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر احمد پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : میانگین هزینه گازرسانی برای هر علمک در استان طی ۲ سال اخیر تا ۱۲۰ میلیون ریال افزایش یافته است که با مصوبه دولت مشکل رفع شده است.

وی گفت : در حال حاضر ۴۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار مازندران که عمدتا در مناطق کوهستانی واقع هستند ، در انتظار گاز رسانی قرار دارند که مشمول موافقت افزایش هزینه گاز رسانی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدپور افزود : برای گازرسانی به این روستاها در حال حاضر از لحاظ تامین هزینه مشکلی نداریم و طرح های مطالعاتی و اجرایی گاز رسانی به آنها هم به اتمام رسیده است.

وی شرایط آب و هوایی و سختی کار در روستاهای کوهستانی را مشکل کندی روند کار معرفی کرد و گفت : با همه این مشکلات ، بر اساس برنامه تا پایان سال ۱۴۰۱ گازرسانی در استان به اتمام خواهد رسید و مازندران به شبکه سبز گاز رسانی کشور خواهد پیوست.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اعلام این که بیشتر روستاهای در انتظار گاز رسانی استان در مناطق کوهستای بلده شهرستان نور و لاریجان آمل واقع هستند ، بیان داشت : در حال حاضر گازرسانی به ۲۱۳ روستا و ۲ شهر گزنک و بلده در دست اجرا است.

طبق آمار شرکت گاز مازندران از مجموعه ۲۱هزار و ۸۱ کیلومترخطوط تغذیه شبکه گاز رسانی ایجاد شده در استان ، ۶ هزار و ۱۱۰ کیلومتر آن از سال ۹۲ تاکنون عملیاتی شد که بخشی از آن به روستاهای کوهپایه‌ای و بعضا صعب‌العبور بوده است.

گزارش شرکت گاز مازندران نشان می دهد همزمان با آغاز به کار دولت تدبیر و امید از مجموع ۲ هزار و ۲۸۳ روستای دارای گاز استان  ۸۸۰ روستا و از ۵۹ شهر استان ،هشت شهر در دولت تدبیر و امید از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.

کجور ، کیاسر ، رینه و فریم از جمله شهرهای کوهستانی استان مازندران هستند که گاز رسانی به آنجا با هزینه سنگین عملیاتی شده است و همچنین ۹۵درصد از روستاهایی که در مدت هفت سال اخیر از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند در مناطق کوهپایه ای و ییلاقی هزار جریب نکا و بهشهر ، لفور و ورسک سوادکوه ، چهاردانگه  و دو دانگه ساری ، بند پی شرقی و غربی بابل ، منطقه بلده نور ،کجور نوشهر و جواهر ده رامسر بوده است. 

افزایش ۲۴ هزار خانواری مشترکان 

مدیر عامل شرکت گاز مازندران همچنین با اعلام این که طرح های گازرسانی در استان امسال هم با وجود شیوع کرونا با سرعت زیادی در حال انجام است، گفت: امسال بیش از ۲۴ هزار و ۳۵۰ خانوار به مشترکان شرکت گاز استان افزوده شده است.

وی تعداد مشترکان گاز استان را در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۴۶۵ هزار خانوار اعلام کرد و افزود : تاکنون ۵۹ شهر و ۲ هزار و ۳۰۸ روستا در استان مازندران زیر پوشش گاز طبیعی قرار گرفته‌اند و همچنین با تلاش و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در زمینه توسعه گازرسانی به مناطق محروم، میزان برخورداری خانوارهای شهری و روستایی از نعمت گاز طبیعی در حال افزایش است.

مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران گفت : امسال با اجرای بیش از ۲۶۰ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز طبیعی در مناطق کوهستانی ، مجموع شبکه تغذیه و توزیع گاز طبیعی در استان به ۲۱ هزار ۳۴۱ کیلومتر رسیده است.
وی افزود : همچنین تاکنون یک هزار و ۱۴۸ واحد صنعتی عمده و ۱۲۱ جایگاه سی ان جی در مازندنران هم به شبکه گاز طبیعی وصل شده اند.

احمدپور از اجرای طرح حل مشکل افت احتمالی و پایداری جریان گاز در استان خبر داد و گفت : طبق برنامه ریزی شرکت ملی گاز ایران ، مازندران باید  از سه نقطه جدید دیگر به خط لوله گاز سراسری وصل ‌شود تا علاوه بر از بین رفتن کامل افت فشار ، همه مناطق شهری و روستایی تحت پوشش کامل گازرسانی قرار بگیرند.

وی با بیان این که افت شدید گاز در سال های ۸۶، ۹۲ و ۹۵  سبب شد تا شهروندان مازندران با مشکلات زیادی مواجه شوند، افزود : به طور یقین با اتصال سه نقطه جدید شامل اتصال خط لوله انتقال گاز از امامزاده هاشم در جاده هراز ، گدوک در محور فیروزکوه و سه هزار تنکابن از طریق محور الموت قزوین به شبکه گاز رسانی استان پایداری جریان گاز در استان تضمین می شود.

برچسب‌ها گاز رسانی دولت تدبیر و امید مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گاز رسانی دولت تدبیر و امید مازندران گاز رسانی دولت تدبیر و امید مازندران شرکت گاز مازندران حال حاضر گاز رسانی گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۲۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام احمد مبلغی در نشست علمی درخت‌کاری از منظر فقه محیط‌ زیست که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در موسسه عالی فقه و علوم اسلامی قم برگزار شد، گفت: شاید نزد خیلی از ما و حوزه علمیه این ذهنیت باشد که بحث از درخت و درختکاری از یک اولویت بالایی برخوردار نیست، یا اگر هم هست یک کار اجرایی است که ارتباطی با فقه ندارد و اگر هم به آن ارتباط داشته باشد یک امر مستحبی است، و درخت‌کاری عملی مستحب و قطع آن امری مکروه است و این ذهنیت در ذهن‌ها بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این ذهنیت، ذهنیت درستی نیست. اگر بپذیریم که این ذهنیت نادرست است، حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود.

استاد حوزه علمیه قم گفت: آیا اگر در گذشته از استحباب درختکاری می‌گفتند اشتباه می‌کردند و الان ما می‌خواهیم تصحیح اشتباه گذشتگان را بکنیم یا آنان درست می‌اندیشیدند و ما امروز باید ذهنیت دیگری در خصوص این کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: در گذشته درخت و درختکاری موضوعی نبود که مانند امروز پدید آمده است، زمانه هرچه به جلو می‌رود به هرچه تحول و روابط اجتماعی و تکنولوژی بیشتر می‌شود رابطه انسان با طبیعت و رابطه انسان با همه عناصر برپا دارنده طبیعت از جمله درخت یک رابطه ویژه می‌شود.

حجت الاسلام مبلغی اضافه کرد: در ارتباط با محیط‌زیست نظریه تبدل موضوع را داریم، یک حکمی در گذشته به گونه‌ای بوده و امروز به گونه‌ای دیگر تغییر پیدا کرده است و چون به گونه‌ای دیگر شده باید مطابق با موضوع تبدل یافته، استنباط حکم از نو صورت بگیرد و حکم قبلی تکرار نشود.

وی افزود: بسیاری از موضوعات این چنینی عوض می‌شود، در گذشته نه مشکل آب، خاک و هوا و نه مشکل منابع غذایی و محدودیت‌های آن را داشتیم، مشکل بیابان‌ها اگر در گذشته بود مشکلاتی مقطعی و برای محدوده معین بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز مشکل بیابان‌ها و ریزگردها مشکلی برای تمام مردم است؛ در گذشته این همه آلودگی هوا و آلایندگی وجود نداشت و با مشکل کمبود آب مواجه نبودیم و طبیعت در یک مخاطره جدی قرار نداشت.

استاد حوزه علمیه قم افزود: امروز ما نمی‌توانیم مانند گذشته مسئله درخت و درختکاری را مطرح کنیم و فقط از بحث استحباب کاشت و نگهداری آن سخن بگوییم، امروز بحث درختکاری امری لازم و واجب است. کاشت درخت و نگهداری از طبیعت در شرایط امروز بسیار حائز اهمیت است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • باران شدید و سیلاب در راه مازندران
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران
  • سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • طراوت باران بهاری در مناطق مختلف آذربایجان شرقی