Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد حق‌لطفی روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل استان تاکید کرد: متاسفانه یکی از دلایل مهم تخریب برخی از راه‌های روستایی، اضافه تناژ بار کامیون‌های حامل بار از معادن فعال در این حوزه است که هیچ نظارتی نیز برروی این مساله صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: براساس ماده ۱۴ قانون معادن، دارندگان پروانه بهره برداری ۱۵ درصد از حقوق دولتی را به اعتبارات همان استان جهت ایجاد زیرساخت، توسعه، رفاه و توسعه مناطقی که معادن در آن مستقرند باید تخصیص دهند که این میزان سال گذشته کمتر از یک میلیارد تومان و امسال نیز حدود ۶۰۰ میلیون تومان بوده که این رقم در مقایسه با سایر استان بسیار ناچیز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق‌لطفی یادآور شد: این در حالی است که براساس بند ۵ ماده ۴۳ برنامه ششم توسعه، به دلیل بهره‌برداری از معادن و فعالیت‌های معدنی، خسارت‌هایی که به اهالی و ساکنان آن منطقه می‌رسد علاوه بر عوارض آلایندگی‌ها، یک درصد از سهم فروش معاون جهت جبران خسارت‌ها تخصیص می‌یابد.

وی با اشاره به حمل برخی مواد خطرناک از سطح راه‌های ارتباطی استان، افزود: اگرچه هنوز آیین نامه‌های مرتبط با این موضوع ابلاغ نشده اما ضروری است که دستگاه‌های ذیربط از جمله سازمان صمت ورود جدی به این موضوع داشته باشند تا ما بتوانیم برای کنترل و ایمنی جاده‌ای تدابیر لازم را بیاندیشیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین تصریح کرد: با توجه به اینکه قزوین در یکی از شاهراه‌های مهم ارتباطی کشور واقع شده و بیشتر جاده‌های آن نیز در ایام خاص سال با ترافیک سنگین روبرو می‌شود لذا ضروری است پایگاه‌های امداد و نجات در برخی از مجتمع‌های خدمات رفاهی به منظور امدادرسانی سریع‌تر، استقرار یابند.

پلیس نقشی در ایجاد زیرساخت‌های شهری ندارد

سرهنگ مهرداد حسن‌پور، رییس پلیس راهور استان قزوین با بیان اینکه پلیس هیچ نقشی در ایجاد زیرساخت‌های شهری ندارد، گفت: تاخیر در اتمام پروژه کمربندی نسیم شمال قزوین اگرچه باعث نارضایتی شهروندان و رانندگان شده اما باید بدانیم پلیس نقشی در این رابطه نداشته و تمام تلاش خود را نیز در امر روان سازی ترافیک در مبادی ورودی و خروجی این پروژه به انجام می‌رسانیم.

وی ادامه داد: با توجه به مسدود بودن کمربندی نسیم شمال جهت اجرای پروژه ترمیم و روکش آسفالت و اینکه بلوار اسدآبادی بیش از این نیز ظرفیت پذیرش خودروهای سنگین را ندارد، متاسفانه آمار تصادفات شهری ما در این بخش بسیار بالا رفته و به همین دلیل تا پایان این پروژه و بازگشایی معبر، به هیچ عنوان نمی‌توان عملیات اجرایی را در فاز دوم این طرح آغاز کرد.

برچسب‌ها اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای قزوین قانون معادن استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قانون معادن استان قزوین قانون معادن استان قزوین اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۵۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان در سال جاری، کتابخانه‌ها را نیاز ضروری برای داشتن یک جامعه زنده و پویا عنوان کرد و گفت : از هیچ تلاشی برای توسعه کتابخانه‌ها دریغ نمی‌کنیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و استان گفت: قطعا ساخت کتابخانه یک اولویت ضروری است، اما در شرایط فعلی وقتی در کنار سایر اولویت‌های دیگر قرار می‌گیرد شاید نتوانیم آنطور که باید به آن اعتبار اختصاص دهیم.

استاندار کرمانشاه با انتقاد از عملکرد دولت قبل در افتتاح نمایشی پروژه‌ها، گفت: متاسفانه اقداماتی در سال‌های گذشته صورت گرفته که بار مالی آن در حال حاضر به استان تحمیل می‌شود و همین امر موجب شده مجبور شویم این کار‌های برزمین مانده و مهم را اولویت قرار دهیم.

صحرایی گفت: بطور مثال در گذشته جشن «پایان بازسازی مناطق زلزله زده» را برگزار کردند، درحالیکه کلی پروژه نیمه کاره از زلزله باقی مانده بود. برپایی این جشن مقارن شد با حذف ردیف اعتباری بازسازی مناطق زلزله استان در بودجه کشور و همین امر موجب شده نتوانیم برای ادامه بازسازی اعتبار بگیریم.

صحرایی گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته برای تکمیل ساختمان‌های دولتی نیمه کاره در این مناطق حداقل به ۲۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و این درحالیست که دستمان در این شرایط به جایی بند نیست.

استاندار کرمانشاه گفت: اقدام دیگر بحث تاخیر در بازسازی فرودگاه کرمانشاه بود. فرودگاهی که می‌توانست با ۸۰ میلیارد تومان بازسازی شود و محلی برای تردد مردم، گردشگران و تجار شود، به دلایل سیاسی و انتخاباتی، انجام کار را به تاخیر انداخته و یک باند مچاله شده برایمان به جا گذاشتند که با وجود اینکه تاکنون ده‌ها میلیارد تومان خرج آن کرده ایم، اما هنوز کار آن تمام نشده و بازهم اعتبار می‌خواهد.

صحرایی به راه آهن ملایر-کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: این پروژه هم درحالی افتتاح شد که کلی نواقص در خط آن وجود داشت و قطار به دلیل جوش کاری‌های نهایی که انجام نشده نمی‌تواند در برخی قسمت‌های مسیر با سرعت بیشتر از ۶۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند و برای رفع این نواقص حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه گفت: در این شرایط مجبور به اولویت بندی هستیم تا پروژه‌های ضروری را به سرانجام برسانیم، اما این به معنی نیست که کتابخانه‌ها را رها کنیم.

وی با اشاره به سفر دور دوم هیات دولت به استان، گفت: باید برای این سفر آماده شویم و به نظر می‌رسد یکی از پروژه‌های قابل طرح در این سفر، پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه باشد.

صحرایی از مسئولین نهاد کتابخانه‌های استان خواست تا پروژه کتابخانه‌های نیمه کاره در مناطق زلزله‌زده را هم در اولویت‌های بعدی برای طرح در این سفر قرار دهد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم پیگیری یک رویکرد ترکیبی در حوزه کتاب و کتابخوانی، گفت: در این رویکرد ترکیبی هم باید به مباحث فیزیکی و عمرانی در حوزه کتاب و کتابخوانی توجه شود و هم به مسائل نرم افزاری این حوزه پرداخت شود.

صحرایی گفت: در رویکرد ترکیبی، بخشی از کار پیگیری پروژه‌های عمرانی حوزه کتابخانه هاست. در این بخش می‌توان از ظرفیت سایر مراکز هم استفاده کرد، بطور مثال می‌توان در مناطق زلزله زده از ظرفیت مساجد در حوزه کتاب و کتابخوانی بهره گرفت.

استاندار کرمانشاه گفت: بخش دیگر کار در این حوزه باید در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی متمرکز شود. نباید معطل تکمیل زیرساخت‌ها باشیم و بعد از آن سراغ ترویج فرهنگ کتابخوانی برویم. باید از همین حالا اقدام کنیم و اگر تعداد مراجعان کتابخانه‌ها افزایش یابد قطعا مسیر برای ساخت کتابخانه‌های بیشتر هموار می‌شود.

صحرایی گفت: در این مسیر باید در و دیوار شهر هم فرهنگ کتابخوانی را تبلیغ کند و نیاز است که در این زمینه نهاد کتابخانه‌ها با شهرداری‌ها همکاری ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: علاوه بر این اقدامات باید رویداد‌ها و مسابقات خاص در حوزه کتاب و کتابخوانی توسعه یابد. همچنین باید چندین کتاب خاص بطور شاخص و از طرق مختلف در طول سال در سطح جامعه معرفی شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد