Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس اقتصا ی معتقد است، تحقق جهش تولید با حمایتهای هوشمند از صنایع مختلف بورسی از جمله خودرو، فولاد، سیمان و...راهکار امن تثبیت و نجات بورس است. - اخبار اقتصادی -

علی سعدوندی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تزریق جهتدار منابع ریالی به صنعت خودروسازی با هدف افزایش داخلی سازی و افزایش عرضه، گفت: البته نباید به صورت کلی از رونق تولید برای درماندگیهای سیاسی درحوزه اقتصاد خرج شود،  به عبارت دیگر در نیمه دوم سال جهش تولید نباید تنها به مباحث سیاسی و کم عمق محدود شود، به عنوان مثال بایستی به صورت صنعت به صنعت راهکار جهش تولید روی میز قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود، اگر مثلا صنعت خودروسازی را در نظر بگیریم با تزریق 600 میلیون دلار یا حدود 12 هزار میلیارد تومان با نرخ نیمایی می‌توان سطح داخلی سازی را افزایش داد و با افزایش عرضه در بازار هم قیمتها کنترل می‌شود و هم در سود سازی شرکتهای خودروساز شاهد تحول خواهیم بود که ارزندگی صنعت را هم در پی خواهد داشت.

رونق تولید در صنعت سیمان و فولاد با نسخه بانکی در بازار مسکن

این کارشناس اقتصادی گفت: در خصوص صنعتی مثل سیمان یا فولاد می‌توان گفت، اگر مسکن سازی و افزایش عرضه در بازار مسکن ایجاد شود به طور حتم عملکرد این صنعت و سود سازی آن نیز بهبود پیدا می‌کند، نکته جالب توجه اینکه نسخه پولی برای حل بحران مسکن قابل تجویز است، به نظر میرسد برای کارمندی با درآمد 6 میلیون تومانی درماه، بایستی حدود 80 درصد ارزش مسکن از طریق اعتبار تامین شود، متناسب سازی وام مسکن با قیمتهای جدید یکی از راهکارهایی است که باعث رونق بازار مسکن و در نتیجه بهبود عملکرد صنعت سیمان وانبوه سازی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بورس تهران سهام عدالت بورس تهران سهام عدالت جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • اومودا 7 و اکسلانتیکس ES؛ دو خودرو جدید چری در راه بازار / نمایشگر بزرگی که حالت کشوئی دارد! (+تصاویر)
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند