Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-یک روانپزشک کودک و نوجوان به بیان راهکار‌هایی برای مهار استرس دانش‌آموزان پرداخت.

حمید یوسفی در گفت‌وگو با میزان راهکار‌هایی برای مهار استرس دانش‌آموزان بیان کرد و گفت: والدین و معلمان الگوی رفتاری دانش‌آموزان هستند و کودکان و نوجوانان به بزرگتر‌های نگاه می‌کنند و بسیاری از مسائل را از آن‌ها می‌آموزند از این رو پدر‌ها و مادر‌ها و همچنین آموزگاران باید به ویژه در شرایط کرونایی به ترس خود‌های غلبه کنند و نسبت به واکنش‌های خود دقت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه بزرگ‌تر‌ها نباید شرایط موجود را بحرانی جلوه دهند و باعث ترس کودک شوند، ادامه داد: رفتار آرام و بدون استرس والدین و معلمان سبب آرامش دانش‌آموزان می‌شود و لازم است پدر و مادر‌ها و همچنین آموزگاران در خصوص احساسات و ترس‌های کودکان و نوجوانان  چه در خصوص کرونا و چه در زمینه مسائل آموزشی از آن‌ها سوال کنند.

بیشتر بخوانید: انتقاد تند عضو ستاد مقابله با کرونا به لغو دورکاری‌ها

این روانپزشک کودک و نوجوان بیان کرد: توصیه می‌شود بزرگ‌تر‌ها از کودک بخواهند از ترس‌های خود صحبت کند و یا آن‌ها را در قالب نقاشی به تصویر بکشد و پس از آن که با نگرانی‌های دانش‌آموز آشنا شدند، در مورد آن‌ها به فرزند خود توضیح دهند و کودک را مطمئن کنند که معلمان و کادر مدرسه‌ تا حد امکان از او در مقابل ویروس کرونا مراقبت می‌کنند و این مسئله مشکلی است که تمام دنیا درگیر کرونا است  و با آن دست و پنجه نرم می‌کند، چرا که صحبت کردن و توضیح دادن در خصوص نگرانی‌های دانش‌آموز  موجب آرامش و کاهش استرس او می‌شود.

یوسفی بیان اینکه کادر مدرسه باید از لحاظ بهداشتی شرایط امن و مطمئنی را برای دانش‌آموزان فراهم کنند، در خصوص راهکار‌های کاهش استرس برای کلاس اولی‌ها افزود: ورود به یک محیط جدید به تنهایی برای کودکان استرس آور است و معمولا والدین در روز‌های اول مدرسه کنار دانش‌آموزان کلاس اولی هستند و از آن‌ها مراقبت می‌کنند و نکته بسیار مهم در این خصوص این است که پدر و مادر‌ها خیلی سعی نکنند به فرزند خود اطمینان خاطر بدهند، چرا که انجام بیش از اندازه این اقدام موجب نگرانی کودکان می‌شود و آن‌ها فکر می‌کنند شاید قرار است اتفاق وحشتناکی رخ دهد که والدین تا این اندازه به آن‌ها اطمینان خاطر می‌دهند و همچنین کلاس اولی‌ها چون نسبت به سایر دانش‌آموزان تجربه کمتر و ترس بیشتری دارند به مراقبت نامحسوس اضافه‌تری احتیاج دارند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا دانش آموزان روانپزشکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا دانش آموزان روانپزشکی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۷۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | لحظه هولناک زیر گرفتن دانش‌آموزان و کودکان توسط کامیون بستنی!

264 33

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902370

دیگر خبرها

  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • ببینید | لحظه هولناک زیر گرفتن دانش‌آموزان و کودکان توسط کامیون بستنی!
  • روایتی از رنج دانش آموزان مازندرانی
  • دانش آموزان، هدف دشمن در جنگ نرم هستند
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • دانش آموزان چه انتظاری از معلمان دارند؟
  • مراسم روز معلم دانش آموزان اتباع + فیلم
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص