Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعه جدیدی انجام شده است که نشان می دهد اگر دنیا می خواهد به انتشارات جهانی صفر برسد باید سالانه یک تا دو تریلیون دلار خرج کند. پول زیادی است. کدام شرکت‌ها یا دولت‌ها حاضر به چنین ولخرجی‌هایی خواهند شد؟

به گزارش «انرژی امروز» از لندن، اگر دنیا می‌خواهد تا نیمه های قرن حاضر به انتشارات صفر دست یابد باید هزینه‌ای برابر با یک تا دو تریلیون دلار را هر ساله برای سرمایه گذاری کنار گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزان برابر با یک تا یک ونیم درصد کل تولید ناخالص جهانی است.

بر اساس گزارشی که کمیسیون گذار انرژی ETC منتشر کرده است اگر بخواهیم گرمایش جهانی را در کمتر از 1.5 درجه سانتی گراد مهار کنیم نیازمند آنیم که انتشارات جهانی گازهای گلخانه‌ای به صفر خالص برسد.

ETC ائتلافی از 40 تولید کننده بزرگ انرژی، شرکت‌های صنعتی و بیمه گران است، شرکت‌هایی چون آرسلور میتال، اچ اس بی سی، بریتیش پترولیوم، رویال داچ شل، ارستید و بانک آمریکا که متعهد شده اند تا سال 2050اقتصادی بدون کربن داشته باشند.

این گزارش می گوید بهبود قابل توجه بهره وری انرژی باید مورد توجه باشد، عرضه سالانه جهانی برق باید چهار تا 5 برابر شود و به 90 هزار تا 115 هزار تراوات ساعت برسد و سرعت رشد انرژی های بادی و خورشیدی هم باید چهار تا 6 برابر نسبت به سال 2019 شود.

به علاوه ساختمان ها، حمل و نقل و صنایع باید برقی شوند و هیدروژن بخش جدایی ناپذیر این تامین برق باشد. بقیه منابع انرژی حتما باید کربن‌زدایی شوند و تکنولوژی های جذب و ذخیره سازی کربن و بیوانرژی پایدار فراموش نشود.

این گزارش اطمینان می دهد که اقتصاد با کربن صفر قابل دستیابی است آن هم تا سال 2050. و صفر باید همان معنی صفر را بدهد نه اینکه به دنبال تعادلی در انتشار آینده ها باشیم.

در این گزارش آمده است که اقداماتی که در یک دهه آینده می توانیم انجام دهیم از اهمیت حیاتی برخوردار هستند.

 

برچسب هااتحادیه اروپا (EU) انرژی امروز بریتیش پترولیوم (BP) کمیسیون گذار انرژی ETC

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اتحادیه اروپا EU انرژی امروز بریتیش پترولیوم BP آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت