Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هدایت‌الله رحیمی در همایش تبیین رویکرد‌های بخش کشاورزی با محوریت جهش تولید، گفت: ۱۸۶شرکت تعاونی روستایی با رویکرد تجاری، بازاریابی و بازار رسانی و۱۶۲ شرکت تعاونی تولید که پیگیرمسائل و مشکلات فنی تولید بخش کشاورزی و در حوزه نوآوری وفعالیت‌های مربوط به کشت، داشت و برداشت فعالیت می‌کنند در کنار شرکت‌های تعاونی زنان روستایی، شرکت‌های کشاورزی به خدمات رسانی به جامعه روستایی، کشاورزان و دامداران در فارس مشغول به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: شبکه تعاون روستایی با دارا بودن ۴۳۱ انبارخرید محصولات کشاورزی و ۱۳۹ مرکز خرید در سطح استان و با تجهیزات دوربین مداربسته، آسفالت محوطه و دیوارکشی مراکز خرید و ۱۴۳ باسکول در پروسه خرید‌های تضمینی، توافقی و حمایتی فعالیت می‌کند.

مدیر سازمان تعاون روستایی فارس گفت: انبار سرد شمال استان برای ذخیره سازی سیب زمینی در اختیار کشاورزان است و با ۸ مرکز فعال، بذر بوجاری و توزیع بذور مورد نیاز کشاورزان را تامین می‌کند.

رحیمی بیان کرد: سازمان تعاون روستایی بدلیل اینکه نزدیک به یک دهه زیر لوای خصوصی سازی قرار داشت امکان جذب نیرو نداشت و هم اکنون با کمبود نیرو مواجه است و به همین دلیل با تغییر رویکرد استفاده از تکنولوژی نوین و سامانه‌های مجازی بر این مشکل فائق آمده است.

او ادامه داد: در همین راستا سامانه مدیریت یکپارچه تعاونی‌های فارس با هدف هماهنگی بین گروه‌ها و تشکل‌ها و مشارکت ۱۰۰ درصدی اعضای تشکل‌ها در تصمیم گیری‌ها راه‌اندازی شده است.

مدیر سازمان تعاون روستایی فارس بیان کرد: این سامانه در راستای اعتمادسازی و جلب اعتماد کشاورزان به شبکه تعاون روستایی و با هدف برگزاری مجامع عمومی تشکل‌های بخش کشاورزی به صورت الکترونیکی و افزایش مشارکت اعضاء درتصمیم گیری‌ها در فرآیند انتخاب مدیرعامل و هیات مدیره و انتخابات مجامع عمومی به بهره‌برداری رسید.

رحیمی افزود:مشخصات شناسنامه‌ای و شماره تلفن۴۵۰ هزار نفر اعضاء شرکت‌های تحت پوشش در این سامانه وارد شده و از طریق این سامانه امکان برگزاری جلسات هم اندیشی و گفتگوی آنلاین فراهم شده است.

او تصریح کرد: انتخاب مدیران عامل قوی و متخصص با همکاری سازمان نظام مهندسی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی می‌تواند عملکرد شبکه تعاون روستایی فارس را در خدمات رسانی به بخش کشاورزی قوت ببخشد.

مدیرسازمان تعاون روستایی فارس همچنین به سامانه خرید و فروش محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: اطلاعات تمام محصولات خریداری شده توسط شبکه تعاون روستایی در این سامانه ثبت و قابل دسترسی خواهد بود.

رحیمی افزود: شبکه تعاون روستایی در راستای خدمات رسانی به جامعه روستایی و کشاورزی توزیع آرد و سوخت روستایی و کود را به عهده دارد و بدلیل اختلاف قیمیت یارانه‌ای این محصولات با بازار آزاد در راستای کاهش درصد خطا توزیع این محصولات تحت نظارت همین سامانه‌ها انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تعاون روستایی پروانه نظام صنفی کشاورزی سازمان تعاون روستایی شبکه تعاون روستایی تعاون روستایی فارس بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۸۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند

احمد مبینی کارشناس امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: نام‌گذاری واحد‌های صنفی باید با مجوز این اداره کل و متناسب با دستورالعمل‌های تعریف شده در سامانه پاسداشت زبان فارسی باشد.

وی افزود: صدور تأییدیه اسامی واحد‌های صنفی در حدود ۴۸ ساعت زمان می‌برد و بدین طریق است که فرد متقاضی پس از آنکه از سوی صنف مربوطه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد، در سامانه پاسداشت زبان فارسی اسم موردنظر خود را ثبت می‌کند.

مبینی اضافه کرد: پس از ثبت، سامانه مذکور نام را بررسی و چنانچه با دستورالعمل‌های موجود مغایرت نداشته باشد به‌صورت آنلاین به متقاضی اعلام می‌کند.

وی گفت: پس از آن که اسم از سوی سامانه پاسداشت زبان فارسی تائید و به امضای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید فرد می‌تواند به نصب تابلو در واحد صنفی اقدام کند.

مبینی با بیان اینکه اسامی غیرفارسی و بیگانه به تائید سامانه پاسداشت زبان فارسی نمی‌رسد، اظهار داشت: متقاضی واحد‌های صنفی تنها می‌توانند اسامی فارسی برای واحد‌های صنفی خود انتخاب کنند و اسامی لاتین به طور خودکار از سوی سامانه رد می‌شود.

وی در خصوص نحوه برخورد با برخی واحد‌های صنفی که دستورالعمل را رعایت نمی‌کنند، گفت: اسامی واحد‌های صنفی از سوی اماکن نیروی انتظامی به طور مستمر رصد می‌شود و چنانچه مغایرتی وجود داشته باشد و یا اسامی غیرفارسی باشد به این اداره کل گزارش داده می‌شود و در نهایت این واحد صنفی از سوی اماکن پلمب می‌شود.

بیشتر بخوانید

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد

مبینی در پاسخ به این سؤال که چرا برخی واحد‌های صنفی و مراکز خرید بزرگ اسامی غیرفارسی دارند؟ افزود: ثبت اسامی این واحد به سال‌های گذشته و زمانی که هنوز قانون جدید وضع نشده بود برمی‌گردد، اما همین واحد‌های صنفی برای تمدید پروانه کسب خود مجبورند که این قانون را رعایت کنند در غیر این صورت پروانه آنها تمدید نمی‌شود.

وی تصریح کرد: در موارد معدودی پیش می‌آید که متقاضی واحد صنفی بر اسم بیگانه اصرار ورزد و بسیاری از صنوف این قانون را رعایت می‌کنند و چالشی در این خصوص در استان وجود ندارد.

مبینی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی سامانه پاسداشت زبان فارسی هنوز به طور کامل تکمیل نشده است، افزود: در صورتی که متقاضیان اسمی انتخاب کنند که رد یا تایید آن از سوی سامانه امکان‌پذیر نباشد هیاتی در فرهنگستان زبان و ادب فارسی تشکیل و در مورد آن اسم اظهارنظر می‌کنند.

وی به اصنافی که به تازگی می‌خواهند اقدام به تشکیل کسب‌وکار کنند توصیه کرد تا در انتخاب اسم دقت داشته باشند تا مجبور نشوند آن اسم را تغییر دهند و فرایند تایید اسامی برای آنها زمان‌بر شود.

گفتنی است، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.

انتخاب نام تجاری برای هر صنفی نوعی سرمایه‌گذاری است چراکه نخستین رویارویی مشتری در محیط کسب‌وکار با نام تجاری آغاز می‌شود. نامی دوست‌داشتنی و ترغیب‌کننده برای مشتری که می‌تواند رونق کسب‌وکار را هم تضمین کند.

به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی و فعالان حوزه تبلیغات، نامی که علاوه بر زیبایی و پر مفهوم بودن بتواند با فرهنگ و زبان معیار هم همراه باشد، ماندگاری بیشتری در ذهن مشتریان دارد.

از جمله زبان‌هایی که از نظر دامنه و تنوع واژگان یکی از پرمایه‌ترین و بزرگ‌ترین زبان‌های جهان است و فضایی گسترده را برای انتخاب یک نام تجاری خوب پیش روی متقاضیان کسب‌وکار قرار داده است، زبان فارسی است و در سالی که گذشت ۴۰۹ نفر از متقاضیان ایجاد واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری برای انتخاب نام سردر واحد صنفی خود به سامانه پاسداشت زبان فارسی مراجعه کردند تا در پاسداشت این ثروت معنوی و هویتی، سهم ویژه‌تری داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • (تصویر) هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز‌ترین محصولات خودرویی جهان در چین
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند