Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسته‌های تحصیلی «ایران همدل» به ۱۰۰۰ دانش آموز نیازمند روستاهای مناطق مرزی نهبندان و زیرکوه اهدا شد تا الفبای مهربانی در مدارس رونق گیرد و لبخند بر لب این علاقه مندان به علم و تحصیل نقش بندد.

خبرگزاری شبستان-  خراسان جنوبی؛ قصه نیکوکاری مردمان کویر پایانی ندارد؛ انگار کارشان با از خودگذشتگی و نیکوکاری گره خورده است و این قصه امروز و دیروز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال‌های سال است که نیکوکاران و خیران الفبای مهربانی را مشق می کنند.

 

از نظر قرآن یكی از وظایف مهم افراد در جامعه اسلامی، دستگیری از نیازمندان و تهیدستان است و هر كس به اندازه امكانات و توانمندی خویش وظیفه دارد كه خلاء های موجود در زندگانی افراد را جبران و كمبودهای آنان را پاسخگو باشد. همانگونه كه خداوند نیازمند و فقیر را با فقر و نداری امتحان می‌كند، ثروتمندان را نیز این گونه آزمایش می كند.

 

در این روزهای که بوی ماه مهر در جای جای این دیار کویری پیچیده است تهیه کیف، کفش، لباس فرم و لوازم التحریر دانش آموزان برای بسیاری از خانواده ها به ویژه قشر کم درآمد و ایتام به لحاظ شرایط اقتصادی مشکل شده، آن هم در سالی که کرونا خیلی چیزهای آن را تغییر داده و متفاوت کرده است از جمله همین بازگشایی مدارس و آموزش مجازی.

 

در گوشه گوشه اين دیار هستند كودكانی كه آرزو دارند بوی پاک كن و دفتر نو را همراه با بوی ماه مهر حس كرده، نه اينكه با كيف چند سال پيش و كفش كهنه به مدرسه بروند. دانش آموزانی كه بی هيچ گناه سهم آنها از شادی اول مهر تنها حسرتی است كه هر سال در دلشان تكرار و آنها را در كنج خانه ها می نشاند.

 

اما اینجا ما مردمانی از اهالی سخاوت هستیم، پیشه‌‌مان نوع‌دوستی و دل‌هایمان لبریز از مهربانی است. ما وجدان‌‌های بیدار هستیم و به تاسی از مولایمان حضرت علی(ع) نمی‌‌گذاریم کودکان و یتیمان این مرز و بوم بخاطر فقر از ادامه تحصیل در مدرسه باز بمانند.

 

امسال هم در این روزگار کرونایی مرکز نیکوکاری رسانه یاران خراسان جنوبی با همکاری کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و خیران تلاش می کنند تا با توزیع بسته های تحصیلی در قالب اجرای پویش الفبای مهربانی، دلگرمی و شوق بیشتری جهت فراگیری علم و دانش در طول سال تحصیلی در دانش آموزان نیازمند ایجاد کنند.

 

«زینب رمضانی» رئیس هیات عامل مرکز نیکوکاری تخصصی رسانه یاران خراسان جنوبی در گفتگو با رسانه های گروهی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید می گوید: مرکز نیکوکاری تخصصی رسانه یاران خراسان جنوبی از مهرماه سال ۹۸ راه‌اندازی شده و ضمن برقراری ارتباط با خیران و با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های محلی به نیازمندان و مددجویان کمیته امداد امام(ره) استان در زمینه‌های مختلف خدمت‌رسانی می‌کند.

 

وی با اشاره به راه اندازی پویش الفبای مهربانی در راستای طرح ایران همدل می افزاید: هدف از راه اندازی این پویش تامین لوازم التحریر، کیف و کفش برای دانش آموزان مناطق کم برخوردار و مرزی استان است.

 

 

رمضانی از آغاز توزیع یک هزار بسته لوازم التحریر و کیف در بین دانش آموزان نیازمند در استان خبر می دهد و می گوید: این بسته‌های تحصیلی به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بین دانش آموزان نیازمند شناسایی شده در روستاهای مرزی زیرکوه و نهبندان و همچنین در مناطق کم برخوردار بیرجند توزیع می شود.

 

وی در پایان ضمن قدردانی از خیرانی که همواره یاریگر نیازمندان هستند، بیان می کند: مردم مهربان استان علاوه بر مراجعه به مرکز نیکوکاری رسانه یاران در استان برای اهدای کمک‌های غیرنقدی، می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۱۱۰۰۳۲ که به نام این مرکز ثبت شده است کمک‌های نقدی خود را برای اهدای به دانش آموزان نیازمند واریز کنند.

 

و اما روز مهربانی فرا می‌‌رسد و مراسمی به وسعت دل‌های آسمانی در شهرستان مرزی نهبندان برپا می‌‌شود. همه دعوت شده‌‌‌‌اند به میهمانی جشن خلوص دل‌‌ها، اینجا لبخند مهربانی بر لب های کودکان نقش می بندد. لبخندی که با هدیه دادن کیف و لوازم التحریر در آغاز سال تحصیلی جدید بر لبان کودکان نیازمند جوانه زد و  اميد فردای روشن را در دل آنان زنده كرد.

 

 

عرفان و حسين از دانش‌آموزان مدرسه بودند كه می‌خواستند دكتر شوند، دلشان می خواست بتوانند مريض‌ها را زودتر خوب كنند. حسين که لبخند رضایت از مهربانی خیران بر لبانش نشسته است، می‌گوید: من درس می‌خوانم كه دكتر خوبی بشوم و بتوانم خانواده های که برای درمان پول ندارند را کمک کنم.

 

در راستای طرح ایران همدل با همکاری مرکز نیکوکاری رسانه یاران، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره)، فرماندهی مرزبانی، مرکز جامع تحکیم خانواده، سازمان بسیج رسانه، و قرارگاه عملیاتی شهید ناصری ۵۰۰ بسته لوازم تحصیلی و یک هزار پرس غذای گرم در روستاهای تا شعاع ۵۰ کیلومتر مناطق مرزی نهبندان توزیع شد.

 

بسته های تحصیلی خیران برای توزیع در مناطق روستایی کم برخوردار شهرستان زیرکوه نیز ارسال شده است و به زودی بسته های تحصیلی در بین برخی خانواده های روستایی تحت پوشش کمیته امداد بیرجند نیز توزیع خواهد شد.

 

 

«رضا سلم آبادی» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه امسال جشن عاطفه ها تحت عنوان «شور عاطفه‌ها با پویش ایران همدل» با هدف تامین مایحتاج تحصیلی دانش آموزان نیازمند و تحت حمایت کمیته امداد استان در حال برگزاری است، می گوید: «شور عاطفه‌ها» از ۲۲ شهریورماه آغاز شده و تا ۱۱ مهرماه در سراسر استان ادامه دارد.

 

وی با اشاره به اینکه ۲۲ هزار دانش‌آموز نیازمند زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، ادامه می دهد: مردم خیر و نوع‌دوست استان خراسان جنوبی سال گذشته در قالب جشن عاطفه‌ها سه میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان به دانش آموزان نیازمند و تحت حمایت کمیته امداد استان کمک کردند.

 

سلم آبادی می فزاید: هم اکنون ۹۶ پایگاه شور عاطفه ها در مراکز نیکوکاری و ادارات کمیته امداد آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیر نقدی مردم و خیران هستند.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی تاکید می‌کند: با توجه به تداوم شیوع ویروس کرونا و تغییر در نظام آموزشی(فضای مجازی)، این نهاد تأمین مایحتاج تحصیلی دانش آموزان نیازمند را با مشارکت خیران و نیکوکاران منطبق با نظام آموزشی جدید (ملزومات اساسی برای آموزش غیرحضوری) در کنار تهیه نوشت‌افزار، کیف و کفش و پوشاک در دستور کار قرار داده است.

 

به گفته وی مردم خیر و نوعدوست استان همچنین می‌توانند به صورت مجازی با شماره‌گیری #۱ *۰۵۶ * ۸۸۷۷* و شماره‌گیری تلفن گویای ۰۹۶۸۸۷۷ و سایت امداد با استفاده از روش‌های پرداخت الکترونیکی در شور عاطفه‌ها شرکت کنند.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: توزیع بسته تحصیلی رزمایش ایران همدل مرکز نیکوکاری رسانه یاران خراسان جنوبی دانش آموزان مناطق مرزی کمیته امداد امام خمینی ره دانش آموزان نیازمند کمیته امداد امام بسته های تحصیلی الفبای مهربانی مرکز نیکوکاری لوازم التحریر خراسان جنوبی مرزی نهبندان شور عاطفه ها رسانه یاران ایران همدل امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • اهدای ۴۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر