Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ نشست خبری سیدمصطفی ابطحی امروز (دوشنبه) برگزار شد.

بر این اساس، مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان با اشاره به افتتاح خانه پیشکسوتان در سال گذشته، افزود: اگر درگیری با ویروس کرونا در شرایط امروز جامعه وجود نداشت می توانستیم همانند سال گذشته وظیفه بیشتر و بهتری نسبت به قهرمانان و پیشکسوتان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دنبال افتتاح شعبه‌های دیگر در سایر استان ها بودیم، توضیح داد: با شهرداری مشهد مذاکراتی داشتیم مبنی بر تاسیس خانه شماره ۲ پیشکسوتان در استان خراسان جنوبی که متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.

مدیرعامل صندوق بیان کرد: در چند ماه گذشته با توجه به شیوع کرونا به دنبال این بودیم که گَرد فراموشی بر چهره یادگاران ورزشی ننشیند. از طرفی با شورای شهر مکاتبه کردیم و دیدار حضوری با برخی از اعضا آن داشتیم و تقاضا کردیم نام خیابان، معابر و میدان‌ها به نام این بزرگواران مزین شود.

ابطحی افزود: هدف این است که این نام گذاری به نام قهرمانان و پهلوانان زنده باشد نه آنان که نقاب در خاک کشیدند از این رو اسامی قهرمانانی چون محمد نصیری، عبدالله موحد، امیر احتشام زاده، محمود ملاقاسمی، حسن روشن، امیر یاوری، علی باغبان باشی به شورای شهر ارائه شده است. اینان بزرگانی در رشته های مختلف هستند و حق بزرگی بر گردن ما دارند و نسل جدید باید آنها را بشناسند.

وی از تسهیلات رایگان مترو و بی.آر.تی را یکی دیگر از مکاتبات صندوق با شورای شهر جهت رفاه حال پیشکسوتان و قهرمانان عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در تیرماه امسال شورای شهر مصوب کرد که با تخفیف ۵۰ درصد این تسهیلات را فراهم خواهند کرد و امیدواریم ۵۰ درصد دوم نیز از طریق صندوق پرداخت شود.

ابطحی افزود: در حال رایزنی با سازمان ورزش شهرداری تهران هستیم تا بتوانیم از اماکن آن‌ها استفاده کنیم و اگر سودی از این بابت برای صندوق داشتیم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم برای پیشکسوتان باشد.

وی از صدور ۱۳۵۰ کارت جدید برای پیشکسوتان خبر داد و گفت: با کانون جهانگردی و اتومبیل‌رانی تفاهم نامه‌ای برای استفاده اعضای صندوق از کارت امداد خودرو با تخفیف ویژه داشته‌ایم. همچنین تفاهم نامه‌ای با شرکت سرمایه گذاری گردشگری و جهانگردی جهت ارائه خدمات گردشگری و اقامتی برای پیشکسوتان منعقد کرده‌ایم.

ابطحی با بیان اینکه تامین مسکن پیشکسوتان از اهمیت خاصی برخوردار است، ادامه داد: تمام تلاش ما در جهت خانه دار شدن پیشکسوتان اجاره‌نشین است. در این خصوص صحبت‌هایی با شخص وزیر داشته‌ام و تمام توان خود را در استفاده از ارتباطات و امکانات در این راستا به کار گرفته‌ایم و خوشبختانه به نتایج خوبی رسیده ایم.
 

برچسب‌ها شورای شهر محمد نصیری صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر محمد نصیری صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان شورای شهر محمد نصیری صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان اخبار کنکور شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۲۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: بالا رفتن از پله می‌تواند عمر شما را طولانی کند. این نتیجه گیری محققان بریتانیایی است که گزارش می‌دهند بالا رفتن از پله ها به طور چشمگیری خطر مرگ به هر دلیلی به ویژه خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد. یافته‌های این محققان، در یک کنگره علمی انجمن اروپایی قلب و عروق (ESC) ارائه شده است.

به گزارش مدیکال نیوز، دکتر سوفی پادوک، نویسنده این تحقیق و یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شرق آنگلیا و دانشگاه نورفولک و نورویچ، گفت: اگر حق انتخاب بین پله‌ها یا آسانسور را داشته باشید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت مانند دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها تأثیر مفیدی بر سلامتی دارد.

دکتر پادوک و همکارانش متاآنالیز ۹ مطالعه را در مورد فواید سلامتی بالا رفتن از پله انجام دادند( متاآنالیزیک روش آماری است که چندین مطالعه را ترکیب می‌کند و نتایج آن‌ها را یکپارچه می‌کند).

این تحقیق در مجموع ۴۸۰. ۴۷۹ شرکت‌کننده را شامل می‌شد مشارکت کنندگان زن و مرد به طور نسبتا یکسان در این تحقیق حضور داشتند. محدوده سنی شرکت کنندگان بین ۳۵ تا ۸۴ سال بود. جمعیت مورد مطالعه در این تحقیق شامل شرکت کنندگان سالم و همچنین کسانی بود که سابقه قبلی حمله قلبی یا بیماری شریانی محیطی داشتند.

محققان گزارش دادند شرکت کنندگانی که از پله‌ها بالا می‌رفتند در مقایسه با افرادی که از پله‌ها بالا نمی‌رفتند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ در طول دوره مطالعه بودند.

در نتیجه این تحقیق همچنین مشخص شد که پله‌نوردان ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی و خطر کلی کمتر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته قرار داشتند.

دکتر آدداپو ایلویوماد، متخصص قلب و عروق پیشگیرانه در موسسه قلب و عروق میامی در فلوریدا که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: کاهش قابل توجه مرگ و میر ناشی از همه علل و بیماری‌های قلبی وعروقی مرتبط با بالا رفتن منظم از پله ها، تأثیر عمیقی را که حتی دوره های کوتاه فعالیت بدنی می‌تواند بر سلامت ما داشته باشد، نشان می دهد. ایلویوماد افزود: این یافته‌ها این تصور را تقویت می‌کنند که هر مقدار حرکت برای بهینه‌سازی سلامت قلبی عروقی و طول عمر اهمیت دارد.

جیمز کانینگهام، مربی ارشد در شرکت« سلامت و تناسب اندام آنلاین توتال شیپ»، نیز گفت: بالا رفتن از پله یک شکل فوق العاده از ورزش است که می‌تواند به راحتی در زندگی روزمره گنجانده شود. این نوعی تمرین مقاومتی و قلبی و عروقی است که به طور همزمان روی قلب، ریه‌ها و عضلات شما تاثیر می‌گذارد. این مزیت دوگانه احتمالا یکی از دلایل مرتبط بودن آن با طول عمر است.

دکتر آدداپو ایلویومادنیز گفت: بالا رفتن از پله ممکن است به دلایل مختلفی یک شکل ویژه از ورزش موثر باشد. اول، این یک فعالیت تحمل وزن است که چندین گروه عضلانی از جمله عضلات چهارسر ران، همسترینگ، باسن و ساق پا را درگیر می‌کند. این نوع تمرین مقاومتی می‌تواند به حفظ توده عضلانی بدون چربی کمک کند، که برای سلامت متابولیک و تنظیم گلوکز بسیار مهم است. ثانیا، تلاش با شدت بالا که در طول پله‌نوردی لازم است، می‌تواند با به چالش کشیدن قلب و ریه‌ها، آمادگی قلبی و تنفسی را بهبود بخشد. در نهایت، بالا رفتن از پله یک الگوی حرکتی عملکردی است که فعالیت‌های زندگی روزمره را تقلید می‌کند و تعادل، هماهنگی و تحرک را ارتقا می‌دهد.

دکتر اریک جی هگدوس، متخصص ارتوپدی و همچنین استاد و رئیس دپارتمان علوم توانبخشی در دانشکده پزشکی دانشگاه تافتس در ماساچوست که در این مطالعه شرکت نداشت ، نیز درباره پله نوردی گفت که بالا رفتن از پله مزایای آشکاری نسبت به راه رفتن دارد. این یکی دیگر از روش‌های محبوب و کم‌ضرر ورزش است.

هگدوس گفت: پله‌نوردی ضربان قلب را بیشتر از پیاده‌روی سطحی و قطعا خیلی بیشتراز فعالیت‌های ثابت مانند نشستن، سوار شدن به آسانسور یا پله‌های برقی افزایش می‌دهد. وی افزود: افزایش ضربان قلب هم ایمن و هم سالم است . این متخصص البته هشدار داد: داشتن قدرت و تعادل برای بالا رفتن از پله‌ها مهم است.

بیشتر بخوانید:

راز جوان‌تر شدن در پیری

کاهش فشار خون با ایستادن بیشتر !

کد خبر 847444 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت سن و سال و عمر خبر مهم بیماری - قلبی قلب ورزش پزشکی

دیگر خبرها

  • دولت اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و ‎پیشکسوتان را ابلاغ کرد
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ابلاغ شد
  • تصویب اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان تصویب شد
  • اساسنامه «صندوق حمایت از قهرمانان» ابلاغ شد
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش تصویب شد
  • بهادری جهرمی: اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش برای اجرا، ابلاغ شد
  • تداوم همکاری رم با سردار آزمون در گروی کسب‌ سهمیه لیگ قهرمانان اروپا
  • مراسم تجلیل از مقام آوران کشتی اصفهان برگزار شد