Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از ارائه سمعک و کاشت حلزون رایگان برای دانش آموزان ناشنوا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سید جواد حسینی گفت: یک میلیون و 500 هزار تومان از هزینه خرید سمعک دانش آموزان ناشنوا را آموزش و پرورش و بقیه را بیمه‌ها پرداخت می‌کنند و دانش آموزان ناشنوا هیچ هزینه‌ای برای خرید سمعک پرداخت نخواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: درباره هزینه کاشت حلزون نیز 2 میلیون و 500 هزار تومان از هزینه آن را آموزش و پرورش پرداخت و بقیه آن را بیمه‌ها پرداخت خواهند کرد و بنابراین دانش آموزان ناشنوا برای کاشت و یا تعمیر قطعات حلزون هیچ هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تأکید کرد: پارسال 600 سمعک به دانش آموزان ناشنوا اهدا شد و در مجموع در چهار سال گذشته بیش از 4 هزار سمعک تحویل دانش آموزان ناشنوا شده است.
آقای حسینی خاطر نشان کرد: دانش آموزان ناشنوا امسال از کلاس‌های درسی تلویزیونی همراه با رابط ناشنوایان در شبکه‌های آموزش چهار و قرآن سیما برخوردار شدند و همچنین ویژه برنامه آموزشی با استفاده از معلمان ناشنوا برای این دسته از دانش آموزان در روز‌های جمعه در شبکه آموزش سیما در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در هر استان یک اتاق اکوستیک شنوایی سنجی (عایق به صدا) برای دانش آموزان ناشنوا و در شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) هم نرم افزار گویا ساز برای دانش آموزان ناشنوا راه اندازی خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: بیش از 102 عنوان کتاب برای دانش آموزان استثنایی امسال مناسب سازی و تولید شده که 80 عنوان از این کتاب‌ها ویژه دانش آموزان ناشنواست.
آقای حسینی یادآور شد: هم اکنون 210 مدرسه برای دانش آموزان استثنایی در دست ساخت داریم که در مناطقی که تعداد دانش آموزان ناشنوا به حد استاندارد برسد تعدادی از این مدارس به دانش آموزان ناشنوا اختصاص خواهد یافت.
وی به سنجش آمادگی تحصیلی کلاس اولی‌ها نیز اشاره کرد و افزود: از یک میلیون و 60 هزار دانش آموز کلاس اولی یک میلیون و 40 هزار نفر سنجش آمادگی تحصیلی شده اند و سنجش 20 هزار دانش آموز باقی مانده نیز تا 20 روز آینده انجام خواهد شد.
بیش از 16 هزار دانش آموز ناشنوا در 106 مدرسه روزانه و شبانه مشغول به تحصیل هستند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به مناسبت نهم مهر روز جهانی ناشنوایان، به تشریح فعالیت‌های سازمان آموزش و پرورش استثنایی در خصوص دانش‌آموزان با آسیب شنوایی پرداخت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خبر خوش رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان ناشنوا برای دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری