Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@23:51:38 GMT

علت بالا رفتن ناگهانی لوازم خانگی

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۱۱۵۹

صراط:

«عباس هاشمی» درخصوص افزایش قیمت لوازم‌خانگی، افزود:‌ یکی از معضلات در این زمینه الزام عرضه مواد اولیه در بورس است، هرچند این مساله ظاهری زیبا دارد اما حدود سه سال است مشکل فولاد در بازار سرمایه، به صورتی حل نشده باقی مانده است.

به گزارش ایرنا این مقام صنفی ادامه ‌داد: این در شرایطی است که خریدها در بورس نقدی است و با شرایط کنونی اقتصادی کشور، مشکلی دیگر فراروی شرکت‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآورشد:‌ در سال‌های گذشته شرکتی نظیر فولاد مبارکه، فولاد تولیدی خود را به صورت اعتباری (و نه نقدی) می‌فروخت، مشتریان آن مشخص بودند و بر همان مبنا برای خود برنامه‌ریزی می‌کرد، اما عرضه در بورس شرایط را برای حضور پر رنگ تر دلالان و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها فراهم کرد.

هاشمی خاطرنشان‌کرد:‌ در این زمینه، سامانه بهین‌یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت هرچند خوب بوده، اما قادر به حل همه مشکلات نیست.

وی بیان‌داشت: عملکرد انقباضی یا انبساطی برخی استان‌ها و اعمال فشار از سوی برخی، سبب شده تا عملکرد یکسانی در سامانه بهین‌یاب در ۳۱ استان کشور در تعیین سهمیه‌های خرید مواد اولیه شاهد نباشیم.

دبیرکل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران اظهارداشت: تولیدکنندگان چند سال است که فریاد می‌زنند که چه الزامی به عرضه برخی مواد اولیه در بورس است؟ در حالی که شاهد چند برابر شدن قیمت مواد اولیه در بازار آزاد هستیم.

وی اضافه‌کرد: در حالی که انتظارها از بورس شفافیت است، اما شاهدیم مواد اولیه از کانال بورس و سامانه بهین‌یاب وارد بازار آزاد می‌شود.

لزوم اعتماد بیشتر به بخش خصوصی

هاشمی یادآورشد: ‌سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در جریان افزایش قیمت‌های تولید است و اگر قرار بر نظارت است، باید بر قیمت مواد اولیه نیز نظارت شود.

این مقام صنفی، همچنین خواستار آن شد تا در تدوین قوانین، بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد (NGO) را از خود بدانند تا قوانین و مقررات مرتبط با بخش صنعت، با انجام کار کارشناسی معقول به صحن علنی مجلس برسد.

 بررسی آمار رسمی منتشره وزارت صنعت حاکی از تولید ۵۰۱ هزار و ۱۰۰ دستگاه یخچال‌ و فریزر از ابتدای امسال تا پایان تیرماه و رشد ۱۲.۴ درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه پارسال است.

برپایه این آمارها، تولید انواع تلویزیون در چهار ماهه امسال در هم‌سنجی با پارسال رشد ۶۱.۲ درصدی ثبت کرد و به ۳۴۱‌هزار و ۵۰۰ دستگاه رسید.

در این مدت همچنین ۲۹۰ هزار و ۴۰۰ دستگاه ماشین‌لباسشویی تولید شد که در مقایسه با چهار ماهه سال گذشته رشد ۷۰.۴ درصدی داشته است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: عباس هاشمی افزایش قیمت لوازم خانگی بخش خصوصی صراط مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۱۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه

تصویبنامه هیات وزیران موضوع تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳ توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تصویبنامه مصوب جلسه مورخ 1403/02/02 هیات وزیران درخصوص «تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال 1403» طی نامه شماره 18978 در تاریخ 1403/02/08 توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد.

برهمین اساس، داروهای خارجی فاقد تولید داخل، مواد اولیه دارویی، تجهیزات و ملزومات پرشکی و مواد اولیه، قطعات ساخت، قطعات یدکی آنها به جز تجهیزات  وملزومات پزشکی با مصرف خانگی، پوست، مو و زیبایی و دندانپزشکی؛ تجهیزات پزشکی، مصرفی و توانبخشی مورد نیاز جانبازان و ایثارگران؛ شیرخشک رگولار/رژیمی، فراورده های متابولیک/ غذای ویژه بیمارستانی و مواد اولیه آنها؛ ملزومات دارویی شامل محلول چشمی و هیالورونیک اسید و مواد اولیه آنها در سال 1403 در فهرست اقلام سلامت محور مشمول ارز ترجیحی قرار گرفته اند.

در این بخشنامه تأکید شده است: اقلامی که تا پیش از این مصوبه، مشمول ارز ترجیحی بوده و کالای آن از گمرکات ترخیص شده و با قیمت مصوب و با تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فروش رسیده‌اند، درصورتی که ارز خود را دریافت ننموده اند نیز مشمول دریافت ارز ترجیحی در سقف باقی مانده بودجه ارزی مصوب تفاهم نامه سه جابنه سال 1402 بابت تامین ارز اقلام سلامت محور می باشند.

همچنین فهرست کالاهای اساسی کشاورزی مشمول دریافت ارز ترجیحی، موضوع بند الف تبصره 4 ماده واحده قانون بودجه سال 1403 کل کشور بخش اول به شرح جدول پیوست که تایید شده به مهر دفتر هیات دولت است، تعیین میشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده