Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز- اگرچه در ضرب‌المثل‌های فارسی همه بر این اعتقادند که سنگ روی سنگ بند نمی‌شود اما در استان خوزستان به‌ویژه در مناطق روستایی و عشایری که هنوز رد پایی از امکانات رفاهی و آموزشی وجود ندارد مردم سنگ روی سنگ را در قالب کلاس درس بند آورده تا شاید در جوار این دیوارهای لغزان بتوانند سرنوشت کودکانشان را با خوشبختی گره بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین-گروه استان ها: استان خوزستان اگرچه بر روی سفره نفت و انرژی خوابیده است اما امکانات آموزشی آن سهمی از این ثروت‌های نهفته ندارد لذا دارای بالاترین آمار کلاس‌های سنگی در کشور است تا حدی که آمار این کلاس‌های ناایمن به بیش از یک هزار عدد می‌رسد.

بیشترین آمار کلاس‌های سنگی مربوط به مناطق کوهستانی خوزستان است که دانش‌آموزان عشایر در ییلاق و قشلاق از آن استفاده می‌کنند.

این کلاس‌ها که با سنگ و خاک و کلوخ بناشده‌اند استاندارد نیستند و با وقوع بارندگی و وزش باد استحکام خود را از دست می‌دهند و گاهی منجر به فروریختن و آسیب به دانش‌آموزان شده‌اند.

مدارس سنگی استان خوزستان بیشتر در بافت کوهستانی شمال و شمال شرق و مشخصاً در شهرستان‌های ایذه، باغملک و مسجدسلیمان قرار دارند.

جالب اینجاست که مردم کم برخوردار این مناطق در سیل سال گذشته که آب بسیاری از دارایی‌های آن‌ها را با خود برد اما از این سیل ویرانگر به‌عنوان برکت و رحمت یاد می‌کنند.

ازآنجاکه پس از سیل بسیاری از گروه‌های جهادی  و کمک‌های مردمی به سمت این مناطق گسیل شد و درنتیجه آن بسیاری از خانه‌ها نوسازی و ترمیم شد لذا خوشحالی زائدالوصفی در این مناطق موج می‌زند.

وعده مسئولان

روز پنجشنبه دهم مهرماه ۹۹ فرصت مغتنمی بود تا در حاشیه افتتاح دبیرستان ۹ کلاسه شهرستان باوی یک‌بار دیگر پای کلاس‌های سنگی و ناایمن در مناطق روستایی در حضور استاندار خوزستان پیش کشیده و از وی سؤال کنیم که چه زمانی این سنگ از مقابل پای دانش آموزان محروم روستایی و عشایری برداشته می‌شود؟

بیشترین آمار کلاس‌های سنگی مربوط به مناطق کوهستانی خوزستان است که دانش‌آموزان عشایر در ییلاق و قشلاق از آن استفاده می‌کنند متاسفانه این کلاس‌ها که با سنگ و خاک و کلوخ بناشده‌اند استاندارد نیستند

استاندار خوزستان نیز که خود بر بهره‌مندی دانش آموزان از کلاس درس استاندارد و مناسب تأکید دارد اظهار می‌کند: تعداد ۱۳۰۰ کلاس سنگی در استان داریم که به‌هیچ‌وجه زیبنده این استان و در شان دانش آموزان خوزستانی نیست و لذا برنامه‌ریزی لازم برای برچیده شدن این کلاس‌ها در دستور کار قرار دارد.

غلامرضا شریعتی بابیان اینکه تا پایان امسال تعداد ۳۰۰ کلاس سنگی در این استان برچیده خواهد شد افزود: در نظر داریم تا سه سال دیگر به‌طور کامل پرونده کلاس‌های سنگی در استان را به‌طور کامل ببندیم.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه کلاس‌های کانکسی ما به صفر رسیده است ادامه داد: طی دو سال گذشته به لطف خداوند و همکاری خیرین مدرسه‌ساز سالی یک هزار و ۳۰۰ کلاس درس در استان احداث شد.

شریعتی با اشاره به جمع‌آوری کلاس‌های کانکسی از سطح استان گفت: دانش آموزان عشایری باید از داشتن کلاس استاندارد بهره‌مند شوند.

استاندار هم‌چنین با اشاره به اجرای طرح آجر به آجر از سوی سازمان نوسازی مدارس کشور برای مشارکت تمامی مردم در امر مدرسه‌سازی ابراز امیدواری کرد تا با مشارکت هر چه بیشتر مردم و خیران بتوان گام‌های قابل‌توجهی برای ایجاد امکانات آموزشی در مناطق کم برخوردار در سطح استان برداشت.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدارس سنگی نوسازی مدارس استان خوزستان کلاس های سنگی دانش آموزان کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۴۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده برگزار می‌شود

پورعباس رئیس سازمان سنجش کشور گفت: با توجه به اینکه تعدادی از داوطلبان در حاجی آباد زیرکوه موفق به حضور در جلسه آزمون سراسری نشدند، آزمون برای این افراد تکرار می‌شود.

او افزود: در سیل اخیر در حاجی آباد زیرکوه حدود ۶۰ نفر از داوطلبان علی رغم اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران تمام امکانات خودشان را بسیج کردند که داوطلبان را به آزمون برسانند و موفق نشدند افزود:  تا ۳ هفته  آینده آزمون مجدد اختصاصی برای مناطق سیل زده از داوطلبان اخذ می‌شود تا حقی ضایع نشود.

بیشتر بخوانید

تیر، فرصت دوم برای جاماندگان کنکور سراسری در خراسان جنوبی

پورعباس بیان کرد: دانش آموزان و والدین مناطق سیل زده همدردی ما را پذیرا باشند و از نگرانی که برایشان ایجاد شد عذرخواهی می‌کنم.  

رئیس سازمان سنجش کشور با اشاره به اینکه شرایط را دولت جمهوری اسلامی ایران درک می‌کند ادامه داد: با هماهنگی که با استاندار، فرماندار، نمایندگان مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت، ۳ هفته آینده آزمون سراسری کنکور برای دانش اموزان مناطق سیل زده  برگزار می‌شود.  

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • برگزاری مجدد کنکور سراسری در مناطق سیل‌زده زیرکوه
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • آزمون سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده تکرار می‌شود
  • کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده برگزار می‌شود
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری