Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مأموریت‌ها و مزیت‌های این مرکز در استان سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا، مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان جزء نخستین مراکز تحقیقاتی این واحد دانشگاهی بوده که سال 96 راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز با توجه به مأموریت‌ها و اهداف محول شده به آن می‌تواند برای استان سیستان و بلوچستان درآمدزا باشد؛ اما نیازمند تلاش‌ و پیگیری و حمایت مسئولان است.

خبرنگار خبرگزاری آنا به‌منظور بررسی اهداف، مأموریت‌ها و برنامه‌های مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بهاره ناصری رئیس این مرکز که ایده و گام نخست در راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی را برداشته و به‌عنوان پایه‌گذار اصلی مراکز تحقیقاتی در این واحد دانشگاهی شناخته می‌شود، گفتگو کرده است که در ادامه می‌خوانیم.

آنا: درباره چگونگی ایجاد مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان توضیح دهید.

ناصری: سال 96 در بخشنامه‌ای از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مجوز راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی به دانشگاه‌ها ارائه و مرکز تحقیقات «مطالعات اقتصادی و بازاریابی» جزء نخستین مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بود که مجوز راه‌اندازی آن داده شد.

مجوز مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بعد از نگارش دو طرح پژوهشی که نخست برای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان بود و ظرفیت‌های سواحل مکران از لحاظ اقتصادی را بررسی می‌کرد و طرح دیگری که برای شرکت شهرک‌های صنعتی استان انجام شد و موضوع اشتغالزایی و معرفی نقاط قوت شهرک‌های صنعتی استان سیستان و بلوچستان را بررسی می‌کرد، صادر شد.

حوزه فعالیتی این مرکز تعامل با سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان سیستان و بلوچستان برای انجام تحقیقات و طرح‌های پژوهشی است. مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای حوزه بازاریابی به شرکت‌هایی که در مرحله پیش‌رشد بوده و یا در مرکز رشد در حال فعالیت هستند، دوره آموزشی برگزار می‌کند و امر بازاریابی را برای آنها انجام می‌دهد. فعالیت سوم مورد نظر این مرکز، برگزاری دوره آموزشی در دانشگاه‌هاست که برای تحقق آن تلاش می‌کنیم. این مرکز تنها مرکز در واحد زاهدان بوده که حدود 110 میلیون تومان طرح پژوهشی اجرا کرده است.

آنا:‌ جایگاه پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی در مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی» واحد زاهدان چگونه است؟

ناصری:‌ همه تلاش مرکز این است تا پایان‌نامه‌های دانشگاه کاربردی شود. عنوان پژوهشی شهرک‌های صنعتی را به شرکت شهرک‌های صنعتی پیشنهاد دادیم و تأیید شد. تاکنون سه مورد از این عنوان‌ها را دانشجویان به‌عنوان پایان‌نامه ارشد انجام داده و حمایت و کمک مالی هم از طریق دفتر شرکت شهرک‌های صنعتی دریافت کرده‌‌‌اند.

آنا:‌ فعالیت مرکز متبوع خود را چگونه ارزیابی می‌کنید و آیا می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد؟

ناصری: اگر مقداری حمایت شویم و قوانین در مسیر تحقیق آسان‌تر شود، می‌توانیم فعالیت خوبی داشته باشیم؛ چراکه اگر همه واحدهای دانشگاهی و دانشگاه‌های جنوب شرق کشور را بررسی کنیم، هیچ مرکز تحقیقاتی با عنوان مرکز تحقیقات اقتصادی یا بازاریابی وجود ندارد و برای فعالیت ظرفیت‌های زیادی وجود دارد.

آنا: مزیت‌های مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی برای استان سیستان و بلوچستان چیست؟

ناصری: این مرکز می‌تواند از طریق برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی با تعاملاتی که با سازمان‌ها داریم، درآمدزا باشد. می‌توانیم با همکاری پارک علم و فناوری استان و مرکز رشد دانشگاه که شرکت‌های زیادی در زیرمجموعه خود دارد، دوره‌های آموزشی مختلفی برای شرکت‌ها برگزار کنیم و کسب درآمد غیرشهریه‌ای داشته باشیم.

مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان می‌تواند موضوع تحقیقات و مطالعات اقتصادی استان سیستان و بلوچستان را از طریق سازمان‌ها انجام دهد.

برنامه‌ای برای این مرکز داریم تا با تشکیل تیمی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در موضوع بازاریابی محصولات فعالیت کند تا هر شرکتی با این مرکز قرارداد منعقد می‌کند، این تیم برای آن شرکت بازاریابی کند.

آنا:‌ مرکز تحقیقات مطالعات اقتصادی و بازاریابی در چه زمینه‌هایی درآمدزاست؟

ناصری: یکی از موارد درآمدزایی در زمینه مطالعات اقتصادی، طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی سازمان‌هاست. این درآمدزایی قطعی است؛ زیرا وقتی این موضوعات از سوی مرکز به سازمان‌ها معرفی می‌شوند، استقبال خوبی می‌شود به‌دلیل اینکه می‌دانند مرکزی تحقیقاتی این کار را انجام می‌دهد نه شخص هیئت علمی.

مدیران سازمان‌ها به محض اینکه متوجه می‌شوند تیمی در مرکز تحقیقات کار را انجام می‌دهد، استقبال می‌کنند و تنها مرکزی بودیم که سال 97 طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی داشتیم.

آنا:‌ آیا در دوران کرونا فعالیتی‌ داشته‌اید؟

ناصری: وبیناری برگزار کردیم که به درخواست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد و دو وبینار یکی منطقه‌ای برای واحد زاهدان به‌صورت منطقه‌ای برای و دیگری به درخواست سازمان مرکزی به‌صورت ملی برگزار کردیم.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان بازاریابی مرکز تحقیقات مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان مراکز تحقیقاتی شهرک های صنعتی مأموریت ها راه اندازی سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر علوم و تحقیقات و فناوری در شهر یاسوج، امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) چند پروژه زیرساختی حوزه دانشگاه یاسوج افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

«محمدعلی زلفی گل»، وزیر علوم تحقیقات فناوری در مراسم افتتاح سردر دانشگاه یاسوج گفت: آموزش عالی توجه ویژه به علم و فناوری را در خود جای داده است. این مهم از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی با تقدیر از دست اندرکاران احداث سردر دانشگاه یاسوج اظهار کرد: امید است این سردر نمادی برای دانشگاه یاسوج بوده و همچون خورشیدی بدرخشد.

بهادر کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این مراسم گفت: دانشگاه یاسوج بدلیل مشکلات قبلی از بحث سردر غافل مانده بود و سعی کردیم در همین راستا محوطه سازی در شأن داشته باشیم. با ساخت این سردر ورودی دانشگاه از وضعیت مناسبی برخوردار شد.

وی با اشاره به اجرای چند پروژه عمرانی دیگر در دانشگاه افزود: با انجام محوطه سازی در کنار این سردر، بهره‌برداری از آن را شاهد بودیم.

به گزارش ایسنا، کرمی افتتاح سردر دانشگاه یاسوج، کلنگ زنی خوابگاه متاهلی و بازدید از چند پروژه را از برنامه‌های عمرانی این سفر عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تجمع دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی