Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ارسلان سالاری عصر روز یکشنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در استانداری گیلان افزود: رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس اهمیت بسزایی دارد که رعایت این دستورالعمل ها از قبل از بازگشایی مدارس تدبیر و برنامه ریزی شد و طی هفته های گذشته هم در واحدهای آموزشی با جدیت رعایت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون ۱۲ هزار واکسن آنفلوآنزا برای گروه های هدف "گروه هدف اول" به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی گیلان اختصاص داده شد، اظهار داشت: از طریق مراکز بهداشتی ۵۵ درصد از این گروه هدف واکسینه شدند و بقیه نیز در روزهای آینده واکسینه می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان خاطر نشان کرد: پیگیریم تا واکسن آنفلوآنزا مورد نیاز مردم به ویژه افراد دارای بیماری های زمینه ای را به میزان کافی به استان وارد کنیم.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه مجوز به کارگیری پرستاران و نیروهای بهداشتی درمانی داوطلب در بحران کرونا استان گیلان دریافت شد، اضافه کرد: خرید خوابگاه با ظرفیت ۳۰۰ نفر در فضایی مناسب برای دانشجویان نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان نیز در این جلسه در سخنانی با بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی در فروردین ماه با محدود شدن ورود و خروج به بالای ۸۰ درصد رسیده بود، گفت: با توجه مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی در آن ایام با نزول اساسی بیماری مواجه شدیم و حتی روزهایی هیچ فوتی کرونایی نداشتیم.

دکتر آبتین حیدرزاده افزود: با کاهش توجه مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی در کل جامعه اعم از ادارات، مجموعه مراکز خرید میزان رعایت توصیه های بهداشتی به زیر ۴۵ درصد رسیده که بسیار خطرناک است.

وی با بیان اینکه گیلان جز معدود استان هایی است که موج سوم بیماری هنوز در آن آغاز نشده است، اظهار داشت: به شدت نگران شروع موج سوم هستیم که در این صورت شدت شیوع این ویروس و بیماری بسیاری خطرناک است و در این راستا از تمامی ادارات، واحدها، اصناف، حمل و نقل و غیره می خواهیم که رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی بگیرند.

وی در ادامه با اشاره به تزریق واکس آنفلوآنزا برای گروه های هدف خاطر نشان کرد: گروه زنان باردار اولین گروه پرخطری است که تحت پوشش قرار می گیرند، هم اکنون تزریق این واکسن برای این مادران در برخی از شهرستان های گیلان به ۱۰۰ درصد رسیده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان بیان داشت: پیگیری های لازم برای ورود حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار واکسن دیگر برای تزریق گروه های هدف استان در حال انجام است تا خیال ما از پوشش کل این گروه ها راحت شود.

رئیس دانشگاه گیلان نیز در جلسه ستاد مقابله با بیماری کرونا با تشریح آموزش دانشجویان گفت: آموزش در بخش دانشگاهی در دروس نظری به صورت الکترونیکی حتی نسبت به سال گذشته به صورت منظم، استاندارد و با کیفیت بهتر و بر اساس برنامه ریزی در حال انجام است.

احمد رضی افزود: دروس عملی نیز به صورت دوره ای انجام می شود، دانشجویان در اتاق های تک نفره اسکان داده شده و غذا نیز به صورت جیره خشک ارایه می شود.

وی با اشاره به برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری و انجام آن تا ۱۵ مهر برای حدود هفت هزار دانشجو از سراسر کشور با مسئولیت دانشگاه گیلان اظهار داشت: در برخی از استان ها به صورت حضوری انجام می گیرد اما در دانشگاه گیلان به صورت غیرحضوری و تصویری در بستر فضای مجازی در حال انجام است.

وی با اشاره به اختصاص ۱۲۰ کیگ اینترنت رایگان برای استادان و دانشجویان از سوی وزارت ارتباطات و اینکه ثبت نام هنور فعال نشده، تصریح کرد: در هفته گذشته با دو بانک استان به تفاهم رسیده ایم که برای استادان بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان وام برای خرید تجهیزات آموزش الکترونیک در اختیار آنان قرار دهیم در در مرحله ثبت نام استادان هستیم.

وی بازگشت دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در گیلان را تنها معضل عنوان و خاطر نشان کرد: بر اساس مقرراتی این دانشجویان در درازمدت نمی توانند خاک کشور ما را ترک کنند به همین دلیل مجبور به بازگشت شدند که امیدواریم کم کم بتوانیم با توجه به آموزش مجازی آنها را برگردانیم.

 مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در جلسه ستاد مقابله با کرونا در استانداری بیان داشت: بر اساس آخرین گزارش ها ۴۹ درصد دانش آموزان در مقطع ابتدایی و ۳۷ درصد در مقطع متوسطه در مدارس استان حضور دارند.

محمد رحمتی با اشاره به بازدیدها و نظارت ها از مدارس گیلان در رعایت پروتکل های بهداشتی افزود: ۹۸ درصد در مدارس ماسک استفاده می کنند که البته برای ۲ درصد بقیه نیز ماسک تهیه تامین می شود، ضمن اینکه ۹۵ درصد فاصله اجتماعی در واحدهای آموزشی رعایت می شود و در ۹۶ درصد مدارس بر اساس دستورالعمل های وزارت بهداشت ضدعفونی انجام می گیرد.

وی در تشریح آموزش های غیرحضوری دانش آموزان بیان داشت: ۷۳ درصد دانش آموزان از شبکه شاد، ۶۲ درصد از تلویزیون و ۲۳ درصد از سایر روش ها برای آموزش استفاده می کنند.

استان گیلان افزون بر ۳۶۸ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها رشت مدارس ویروس کرونا گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت مدارس ویروس کرونا گیلان رشت مدارس ویروس کرونا گیلان اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی رعایت پروتکل های بهداشتی بهداشتی درمانی گروه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ثبت نشدن مورد بومی مالاریا طی چهار سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور، پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، حسین فرشیدی اظهار کرد: یکی از دستاوردهای خوب ایران، به‌رغم سختی‌های همه‌گیری کووید، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی بوده است در حدی که در مدیترانه شرقی به رغم همه کارشناسان بین‌المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: این پیشرفت‌ها در شرایط سخت سال‌های اخیر با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین‌المللی و بار سنگین پاندمی کووید ۱۹ به دست آمده که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های تکنیکال و فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبوده است.

معاون بهداشت گفت: در کنار این کمک‌ها تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور، استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، سبب شده که ما در کنار کشور به شدت آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشیم.

فرشیدی تصریح کرد: ثبت نشدن مورد بومی مالاریا طی چهار سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور، پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد؛ به دلیل افزایش بار بیماری در سال ۱۴۰۱ به دنبال وقوع سیل در پاکستان نه تنها افزایش بیش از حد تصور موارد وارده مالاریا از پاکستان و افغانستان و به دنبال آن افزایش ریسک برقراری مجدد چرخه انتقال مالاریا در داخل شهرستان‌های مرزی استان سیستان بلوچستان را به شکل قابل توجهی افزایش داده است، که به رغم مشاهده نشدن شواهد اثبات شده مبنی بر برقراری چرخه انتقال محلی مالاریا، سازمان جهانی بهداشت بر موارد اندکی از انتقال بیماری در داخل مرزهای کشور، نظر دارد.

وی گفت: باید به این نکته مهم توجه داشت که ایران یک کشور پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشورهایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده‌اند، نیست، ما بیش از ۸۰ میلیون جمعیت داشته و در جوار کشورهایی مانند پاکستان و افغانستان قرار داریم که آمار بیماری مالاریا در آنها بیش از خیلی از کشورهای منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در دو سال گذشته بعد از نزدیک به ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که همه این موارد، موارد وارده از مرزهای جنوب و جنوب شرقی کشور و از کشور پاکستان بوده و به هر حال برنامه ما را متأثر خواهد ساخت، نگرانی ما و همکاران این است که موارد وارده از کشورهای افغانستان و پاکستان تبعاتی برای برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا به همراه داشته باشد.

فرشیدی افزود: این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهرهای سرباز، چابهار و سراوان داشته‌اند و مربوط به نیروهای نظامی و انتظامی شاغل در منطقه و کسانی که در امر جابه‌جایی سوخت بین مناطق مرزی ما و پاکستان اشتغال داشته‌اند، هستند.

وی تصریح کرد: سال گذشته پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ۱۰ هزار مورد بیماری بسته شد که به اعتقاد ما، همه این موارد، اعم از داشتن ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بوده‌اند، همانطور که ذکر شد ایرانی‌هایی که از موارد وارده این بیماری را گرفته‌اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرزهای جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بوده یا به آن سوی مرزهای شرقی کشور تردد داشته‌اند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با مشارکت نیروهای نظامی و انتظامی، حمایت مسئولان سیاسی و تلاش پزشکان و کارکنان بخش سلامت، با حساسیت هر چه بیشتر در راستای شناسایی به موقع و درمان فوری و کامل بیماران هشیارانه عمل و افقی روشن برای برنامه مبارزه با مالاریا ترسیم کنیم.

کد خبر 748708

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی