Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - فرماندار یزد با اشاره به اینکه الحاق روستاهای بخش مرکزی یزد باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد گفت: الحاق به صورت عجولانه و بدون کار مطالعاتی انجام نمی‌شود و تامین منافع مردم اولویت اصلی در انجام کار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سیدمحمد رستگاری در دیدار با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در ارتباط با چند روستایی که به شهر یزد متصل هستند، همیشه مباحث تداخل مرزی با شهر یزد وجود دارد و علاوه بر آن بافت عمده آنها هم شهری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شوراهای این مناطق درخواست‌هایی نوشتند که با توجه به مشکلات موجود آنها و عدم پاسخگویی امکانات لازم، درخواست الحاق به شهر یزد را دارند.

فرماندار یزد با بیان اینکه این موضوع قطعا دارای مزایا و معایبی هست گفت: یکی از دغدغه‌های موجود مربوط به اعتبارهایی است که الان در اختیار آنهاست ولی پس از الحاق به شهر ممکن است تحت تاثیر قرار گیرند.

رستگاری گفت: در این زمینه در نهایت به این جمع‌بندی رسیدیم که در صورت امکان، این روستاها به شهر یزد الحاق شده و یک منطقه اختصاصی برای آنها در شهر یزد ایجاد شود.

2 تیم پزشکی به مناطق روستایی شهرستان خرم‌آباد اعزام شدافتتاح پروژه‌های عام المنفعه سپاه در مناطق روستایی استان البرز به روایت تصاویربانک‌های استان خراسان رضوی در پذیرش وثایق مناطق روستایی سلیقه‌ای عمل نکنند

وی تصریح کرد: در این زمینه نکته بسیار مهمی وجود دارد که حتما منطقه اختصاصی برای آنها در نظر گرفته شود وگرنه نمی‌توان انتظار داشت که الحاق این روستاها به یکی از مناطق فعلی شهرداری برای آنها مناسب باشد.

فرماندار یزد گفت: در دیدار با آیت‌الله مدرسی امام جمعه بخش مرکزی یزد و این روستاها هم توضیحات لازم ارائه شد و وی تاکید کرد که الحاق یا عدم الحاق روستاهای مطرح شده به شهر یزد باید زمینه بهبود وضعیت برای مردم و خدمات‌رسانی به آنها را فراهم کند.

رستگاری با تاکید بر اینکه هیچ گونه عجله‌ای برای انجام این کار بدون کار مطالعاتی دقیق نداریم گفت: قطعا اگر این اقدام انجام شود و پس از آن متوجه شویم که اشتباه کردیم، بازگرداندن آن خیلی سخت است ولی زمان همیشه برای الحاق آن به شهر وجود دارد.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از وصل‌شدن آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق تحت تأثیر سیلاب استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  زیرکوه، مهدی دوستی صبح امروز در بازدید از مناطق سیل زده زیرکوه اظهار داشت:  16 روستا و 14 پاسگاه مرزی با جمعیت متأثر 7200 نفر درگیر پیامدهای سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستاها به صورت موقت برطرف شده است.

وی ادامه داد: اکیپ‌های عملیاتی از مرکز استان و شهرهای همجوار در کنار اکیپ های مستقر در شهرستان زیرکوه در سه شبانه روز بصورت مستمر تلاش نموده و با توجه به خرابی جاده های مواصلاتی و خساراتی که برای شبکه برق شهرستان پیش آمد، آبدار شدن روستاها با مشکلاتی همراه شد که خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران قطع آب روستاها مرتفع شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب به صورت دقیق هستند تصریح کرد: حدود 50 کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود 50 میلیارد تومان می باشد. باید برخی از خطوط انتقال آسیب دیده به صورت ویژه اصلاح گردد تا در تابستان مشکلی برای تأمین آب شهروندان نداشته باشیم.

وی ادامه داد: حساس ترین خط آسیب دیده، 8 کیلومتر لوله 300 جی آرپی بمرود_ حاجی‌آباد است که به صورت کامل از بین رفته است، ضمن اینکه خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم به صورت جدی آسیب دیده است.

مدیرعامل آبفای استان خراسان جنوبی تأکید کرد: در حال حاضر آب موردنیاز شهروندان تنها از یک خط تأمین می‌گردد، لذا اصلاح این خطوط قبل از  تابستان بسیار حیاتی خواهد بود.

انتهای پیام/250/

دیگر خبرها

  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد