Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا عبدالامیر نیرومند دوشنبه در ستاد تنظیم بازار خوزستان در سرسرای سازمان صمت استان بیان کرد: در حال حاضر تامین نهاده بر عهده بخش خصوصی است و اگر شرکت پشتیبانی امور دام حمایت نمی کرد با مشکل بزرگتری در زمینه تامین نهاده در استان مواجه می شدیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان با اشاره به اینکه ۱۲ واحد تخم گذار در استان فعال است بیان کرد: از مهر ماه سهمیه نهاده های واحدهای تخم گذار به صورت الکترونیکی از تهران تخصیص می یابد و سازمان جهاد کشاورزی از این پس در این بخش هیچگونه دخالتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با بیان اینکه تولید دان پلیت ( خوراک دام آماده) در خوزستان در مدیریت توزیع نهاده های دام و طیور کمک شایانی می کند و دست دلالان در توزیع نهاده ها را کوتاه می کند گفت:

برای تولید دان پلیت در استان شیوه نامه ای از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان تهیه شده است که تمامی موارد ضروری برای این بخش دیده شده است.

نیرومند گفت: در این روش  نهاده های خام تبدیل به دان پلیت (خوراک آماده) می شوند و با تولید این خوراک ، نهاده های دامی به صورت خام در بازار به فروش نمی رسد.

وی ادامه داد: در سال حدود ۴۲ هزارتن نهاده برای دام و طیور در استان مصرف می شود که با تولید دان پلیت مصرف و توزیع نهاده در استان مدیریت خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان بیان کرد: با کارخانجاتی که در استان امکان تولید این محصول را دارند و اتحادیه های مرغداران جلسات مختلفی را برگزار کردیم و نسبت به تولید این کالا رضایت دادند.

در ستاد تنظیم بازار استان تصمیم گرفته شد که جلسه ای با حضور نمایندگان سازمان صمت استان، اتحادیه ها و کارخانجات مرتبط و سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شود تا برای صدور مجوزتولید این محصول از سوی ستاد تنظیم بازار استان تصمیم گیری شود.

در ادامه این نشست مدیرخدمات بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان بیان کرد: یکهزار و ۸۲۷ تن شکر برای ماههای محرم و صفر به استان اختصاص یافته است که تا کنون تنها ۳۳۴ تن از این سهمیه به فروش رفته است.

احمد رضا مریدالسادات بیان کرد:  احتمال تخصیص نیافتن شکر تا سه ماه آینده برای استان وجود دارد به همین دلیل باید تلاش شود تا این میزان شکر در استان خریداری و از بازگشت آن به تهران جلوگیری شود.

وی گفت: ۲ هزار تن برنج خارجی به خوزستان اختصاص داده شد که یکهزار و ۷۷۰ تن از این سهمیه به فروش رفته است.

برچسب‌ها تخم مرغ خوزستان مرغداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تخم مرغ خوزستان مرغداری تخم مرغ خوزستان مرغداری اخبار کنکور سازمان جهاد کشاورزی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • تولید ۸۵ هزار تن مرغ در قزوین تا پایان سال جاری
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • رادان: حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳