Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر روستایی و امور شوراهای استانداری تهران با اشاره به جذب ۳۱۰ میلیارد تومان اعتبارات ایجاد اشتغال پایدار روستایی از محل منابع مالی صندوق توسعه ملی از ایجاد ۹ هزار شغل مستقیم و ۱۲ هزار شغل غیرمستقیم برای روستاییان و عشایر استان تهران خبر داد و گفت: استان تهران رتبه اول کشوری در پوشش صندوق بیمه روستایی را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومه پرندوار در گفت وگو با ایسنا، در تشریح پوشش بیمه ای روستاییان در استان تهران، گفت: موضوع پوشش بیمه ای روستاییان یکی دیگر از خدمات رفاهی است که به روستاییان ارائه شده به شکلی که امروز می توانیم بگوییم استان تهران جزواستانهای برتر در حوزه بیمه روستایی و عشایر است.

وی افزود: تحقق این مهم امکان پذیر نبود مگر با وجود خرد جمعی و نگاه مثبت استاندار تهران در این زمینه که گام بلندی در ایجاد رفاه جامعه روستایی بوده است.  در حال حاضر در پوشش صندوق بیمه روستایی، استان تهران مقام اول کشوری دارد به شکلی که ۱۷.۲ درصد پوشش این بیمه در استان تهران است، درحالی که میانگین کشوری ۸.۹ درصد است و این امر به خودی خود اقدامی ارزشمند و موثر در حوزه رفاه روستاییان استان محسوب می شود.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود در تشریح آخرین وضعیت روستاهای استان تهران با تاکید بر اقدامات موثر در حوزه اشتغال پایدار روستایی و شکل گیری مهاجرت معکوس در روستاها گفت: بی تردید یکی از راهکارهای برون رفت از مشکلات گریبان گیر کشور رسیدگی به حوزه روستایی است و توسعه پایدار روستایی می تواند بسیار موثر باشد، لذا از همه دستگاه های اجرایی درخواست می کنم از همه ظرفیت های موجود بهره بگیرند و با تعامل و هم افزایی، رشد فزآینده ای در خدمت رسانی به حوزه روستایی و افزایش کمی و کیفی معیشت جامعه روستایی و عشایری ایجاد کنند.

وی ادامه داد: اقدامات ارزشمندی در دولت های یازدهم و دوازدهم در حوزه توسعه زیرساخت های روستایی انجام شده است و از محل اعتبارات ارزش افزوده، برای خانه های روستایی، راه و... کارهای خوبی انجام شده است، اما علاوه بر خدماتی که دولت در حوزه زیرساختها انجام داده وظیفه ای هم در قبال عشایر و روستاییان داریم که در شرایطی که فضا و فیزیک روستا آماده شده، خدمات رفاهی نیز به روستاها داده می شود.

وی تاکید کرد: در حقیقت علاوه بر عمران روستایی باید به رفاه روستاییان نیز توجه شود که خوشبختانه در حوزه اشتغال که عامل مهم توسعه پایدار روستایی است تلاش بسیاری صورت گرفته و در ۴ سال گذشته در حوزه اشتغال با عنایت ویژه مقام معظم رهبری و دولت از محل صندوق توسعه ملی ۳۸۱ میلیارد تومان سهم استان تهران برای اشتغال پایدار روستاییان و عشایر بوده که ۳۱۰ میلیارد تومان آن را جذب کردیم.

پرندوار درباره ایجاد اشتغال حاصل از جذب ۳۱۰ میلیارد تومان منابع مالی از محل صندوق توسعه ملی نیز گفت: با تحقق این مهم بالغ بر ۹ هزار اشتغال مستقیم و ۱۲ هزار اشتغال غیرمستقیم در سطح استان تهران ایجاد شده است و به این ترتیب کارآفرینی و فضای کار در روستاها فراهم شده است.

به گفته وی، در حقیقت نمی توان به سیما و منظر روستا رسید و از روستایی خواست داخل روستا بماند بی تردید امروز مردم به دنبال حل مشکل اشتغال هستند و یکی از اقدامات موثر همین تزریق منابع مالی از محل صندوق ذخیره ارزی به روستاها برای ایجاد اشتغال پایدار بود که برای ماندگار کردن روستاییان در روستاها و مهاجرت معکوس بسیار تاثیرگذار خواهد بود که یکی از شعارهای دولت تدبیر و امید نیز بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران روز روستا و عشایر عشایر استان تهران پایدار روستایی میلیارد تومان اشتغال پایدار بیمه روستایی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۴۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است