Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش، در آئین اختتامیه بیست و دومین سمپوزیوم فولاد ایران که با حضور مدیرعامل، معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، رئیس هیئت مدیره انجمن آهن و فولاد ایران، فعالین این حوزه، پژوهشگران، دانشجویان و بخش خصوصی، چهارشنبه ۱۶مهر در مرکز همایش های بین المللی کیش، سالن خلیج فارس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین مظفری با بیان این که با تمام سختی های ناشی از شیوع بیماری کرونا اهتمام ویژه بر اجرای پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی آئین اختتامیه بیست و دومین سمپوزیوم فولاد ایران برگزار شد گفت: باید در انجام وظایف محوله به گونه ای عمل کنیم که ادامه دهنده راه شهدا و عزیزانی باشیم که از جان خود گذاشتند تا امنیت و آرامش در این کشور برقرار شود و امروز شاهده تحولات علمی و پژوهشی در حوزه صنعت فولاد ایران هستیم.

مظفری برگزاری نشست های تخصصی سمپوزیوم فولاد ایران با محوریت "چالش های موجود در تامین مواد اولیه، تجهیزات، دانش فنی و توسعه زیر ساخت ها در رقابت پذیری محصولات فولاد" را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: امیدورایم راه کارهای ارائه شده در زمینه چالش های موجود جهت توسعه و گسترش صنعت فولاد ایران موجب هم افزایی میان انجمن فولاد  ایران و فعالین این حوزه شود.

وی افزود: با رشد و توسعه در صنایع و با اتکا به اقتصاد غیر نفتی؛ تولید فولاد کشور از مرز ۳۰ میلیون تن عبور کرده و با بیش از ۸ میلیارد دلار صادرات توانسته ایم نقش موثری در تامین نیازهای کشور ایفا کنیم.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش گفت: این صادرات نشان دهنده ظرفیت بالای کشور است و با ارائه بیش از ۱۶۰مقاله علمی و پژوهشی و با تعامل و هم افزایی با مراکز علمی دنیا و داخل کشور شاهده پیشرفت و توسعه صنعت فولاد ایران هستیم.

غلامحسین مظفری با بیان این که در بیست و دومین سمپوزیوم فولاد ایران در کیش؛ شرکت های فناوری و دانش بنیان در حوزه فولاد حضور فعال و مستمر داشتند افزود: تحقق این مهم آغاز بسیار ارزشمند و نگاه اندیشمندانه ای است که در کنار تمام فعالیت ها موجب شتاب گرفتن و رشد قابل توجهی در حوزه تولیدات فولاد ایران خواهد بود.

مظفری خاطر نشان کرد: منطقه آزاد کیش از نظر ظرفیت و زیر ساخت های مورد نیاز بستر مناسبی برای تمام فعالیت ها است.

وی بر اهمیت نقش شهرک تخصصی و استقرار بیش از ۳۷ شرکت دانش بنیان و همچنین بهره مندی ۱۲۰ شرکت از خدمات و تسهیلات مرکز نوآوری کیش گفت: با توجه به این که شهرک تخصصی برای شرکت های دانش بنیان که در مرکز نوآوری کیش مستقر شدند و برای تولید نیاز به زمین دارند این تسهیلات به آنان اختصاص داده خواهد شد.

غلامحسین مظفری با بیان این که در نمایشگاه فولاد ایران در کیش تفاهم نامه همکاری میان مرکز نوآوری و انجمن فولاد ایران به امضا رسید ابراز امیدورای کرد و افزود: مشارکت با دانشگاه ها و ارائه مقالات علمی و پژوهشی و حضور شرکت های دانش بنیانی که در حوزه صنعت فولاد فعالیت دارند؛ می تواند پیوندی میان جزیره کیش و مجموعه فولاد کشور در قالب شرکت های دانش بنیان باشد و این تعاملات بین المللی، تحربه حضور در بازارهای بین المللی را فراهم می کند.

مظفری گفت: در حوزه نفت و گاز مجموعه هایی در این منطقه فعالیت می کنند که در ارائه خدمات فنی و مهندسی جز ۴ کشور برتر در دنیا هستند.

وی در خصوص جلوگیری از فروش و صادرات مواد خام به خارج کشور افزود: در حال حاضر از مواد خام برای تولید و فولاد سازی کشور استفاده می شود و شرکت ذوب آهن اصفهان از جمله شرکت های فعال در حوزه صنعت فولاد است که در ریل قطارهای پر سرعت و مترو به تولید انبوه رسیده است.

شایان ذکر است در مراسم اختتامیه بیست و دومین سمپوزیوم فولاد ایران با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و اعضای هیئت مدیره انجمن آهن و فولاد ایران، از برترین های صنعت فولاد که بر اساس سیاست های این انجمن ۴ نفر به عنوان برترین های سال "مدیر برگزیده، مدیر خصوصی برگزیده، کارشناس برگزیده و استاد برگزیده صنعت" با رای گیری از سوی اعضای هیئت مدیره انجمن آهن و فولاد ایران انتخاب شده بودند تقدیر و قدردانی شد.

46

کد خبر 1440881

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد صنعت فولاد ایران دانش بنیان هیئت مدیره آزاد کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای

میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی آغاز به کار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، به نقل از مرکز دیپلماسی‌ عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، 17 اردیبهشت ماه) و با حضور محمد قنادی مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها،‌ رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت وکشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی با اشاره به اینکه همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: ‌فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق 1420 تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید 20 هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در 20 سال آینده کاملا مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید، افزود:‌ در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و .. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند، گفت: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای در اصفهان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • آغاز «مرگ با طعم نسکافه» در عمارت نوفل‌شاتو
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود