Web Analytics Made Easy - Statcounter

امنیت و گسترش ویروس کرونا در جریان مراسم پیاده‌روی اربعین دو نگرانی بزرگ عراق بود. اینک با پایان این مراسم، رسانه‌های عراقی به نقل از آستان حرم حضرت عباس (ع) در شهر کربلا خبر داده‌اند: «پیاده‌روی اربعین با حضور بیش از ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر بدون مشکل امنیتی برگزار شد.» هرچند برای اعلام شمار مبتلایان ویروس کرونا هنوز زود است اما رسانه‌های عراقی گزارش داده‌اند که این مراسم با حفظ تدابیر بهداشتی اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دولت مرکزی عراق برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در این کشور، امسال مراسم پیاده‌روی اربعین را به زائران داخل این کشور محدود کرد. عراق مرزهای هوایی و زمینی را بسته نگه داشت و مانع از حضور زائران خارجی شد. هرچند در روزهای نزدیک به مراسم پیاده‌روی اربعین در یک اعلام غیررسمی از انعطاف این کشور در پذیرش زائر خارجی به تعداد محدود خبر داده شد که البته دولت عراق هرگز این خبر را رسما تایید نکرد. ایران نیز بنا به تصمیم عراق، اعلام کرد که امسال در مراسم اربعین حضور نخواهد داشت و مرزهای زمینی و هوایی را مسدود کرد.

اینک با پایان مراسم پیاده‌روی اربعین در عراق، آستان حضرت عباس (ع) در شهر کربلا با استناد به سرشماری الکترونیکی زائران که در ورودی‌های اصلی این شهر انجام داده است، در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد:

تعداد زائران ثبت‌شده در این سامانه از نهم صفر (ششم مهرماه) تا اواسط روز بیستم صفر (۱۷ مهرماه) سال ۱۴۴۲ هجری در وردی‌های بغداد ـ کربلا، نجف ـ کربلا، بابل ـ کربلا، حسینه ـ کربلا و الحر ـ کربلا ۱۴ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۳۰۸ نفر بوده است.

آستان عباسی که پنج سال است سرشماری الکترونیکی زائران را آغاز کرده است، در این بیانیه یادآور شد: شمار زائران اربعین در سال گذشته ۱۵ میلیون و ۲۲۹ هزار و ۹۵۵ نفر بود.

برخی منابع عراقی در پایان مراسم پیاده‌روی اربعین سال گذشته اعلام کرده بودند: در فاصله ۱۶ روز تعداد شرکت‌کنندگان مراسم پیاده‌روی اربعین (۱۳۹۸) درحالی که زائرانی از ایران، هندوستان، پاکستان، افغانستان، جمهوری آذربایجان، ترکیه، لبنان، کویت، بحرین، عربستان و دیگر کشورها حضور داشتند، به حدود ۲۱ میلیون نفر رسیده بود.

زائران هر سال به مناسبت چهلمین سالروز شهادت امام حسین (ع) پیاده از سراسر عراق و مرزهای این کشور راهی شهر کربلا می‌شوند و با شکل‌دهی دسته‌های عزاداری و سینه‌زنی وارد صحن حرم حضرت عباس (ع) و امام حسین (ع) می‌شوند. مراسم عزاداری تا ظهر روز اربعین ادامه دارد.              

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پیاده روی اربعین زائران اربعین پارسی خبر مراسم پیاده روی اربعین ـ کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۹۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

رئیس سازمان راهداری با بیان این‌که برای ایام اربعین با مشکل تامین ناوگان مواجه هستیم، گفت: این مشکل را از طریق واردات و استفاده از ظرفیت داخلی رفع می‌کنیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داریوش امانی با اشاره به اقدامات سازمان راهداری برای اربعین 1403، اظهار کرد:‌ در حوزه زیرساخت‌ها اقداماتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی در حال انجام است، بر اساس پیش‌بینی‌ها یک هفته قبل از اربعین حسینی پروژه‌ها تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بخشی از این پروژه‌ها مربوط به روکش آسفالت، رفع نقاط پرحادثه، روشنایی، نصب نیوجرسی و تابلو علائم بوده که در حال انجام است.

وی از برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در اربعین امسال خبر داد و با اعلام این‌که امسال 14 هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش پروژه‌های زیرساخت راه اربعین تأمین اعتبار شده است، یادآور شد: پروژه‌هایی که در پایانه‌های مرزی انجام می‌شود مربوط به بحث بهسازی و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، افزایش سایبان‌ها، مه‌پاش و ایجاد تونل‌های سرد در ایام گرم از سال است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: در پایانه برکت مهران نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش سایبان‌ها، سرویس‌های بهداشتی و مسقف کردن سازه‌ها در این محوطه انجام شده است.

امانی تاکید کرد: در زمینه ناوگان حمل‌ونقل نیز که با مشکل کمبود و نوسازی مواجه هستیم، نشست‌هایی برگزار شده تا بتوانیم تعدادی اتوبوس را از خارج از کشور وارد و از ظرفیت کارخانه‌ها و صنایع بزرگ نیز در این ایام و در زمان مسیر رفت زائران بهره بگیریم.

وی با بیان این که باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، گفت: به فضل الهی و مدد امام حسین (ع) سال گذشته با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود. همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی باید در خدمت اربعین و خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین باشند و هیچ‌گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات