Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری گلستان گفت: دو شتاب دهنده تخصصی در زمینه دارو و تجهیزات در استان در حال راه اندازی است و بزودی با مزاکرات صورت گرفته شتاب دهنده آی تی هم در داخل استان خواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛مهدی غفاری بعدازظهر شنبه در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید گلستان که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد اظهارکرد: اگر قرار باشد در اکوسیستم کارآفرینی و فناوری استان گلستان اتفاق مثبتی رخ دهد و این اکوسیستم دچار جهش شود، دغدغه مندی تمام دستگاه ها و دانشجو ها و یک مجموعه را میطلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در گنبدکاووس، علی آبادکتول و بندر ترکمن مرکز نوآوری وجود دارد و زیرساخت‌های استقرار مرکز نوآوری در سه شهرستان بندرگز، گالیکش و کلاله هم آماده شده است که در اینصورت شبکه سازی این مراکز در استان به حد مناسبی خواهد رسید.

وی به مرکز رشد شهرستان آزادشهر هم اشاره کرد و افزود: زیر ساخت های این مرکز که جزو مصوبات سفر قبلی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بوده آماده می باشد و نیازمند پیگیری های دانشگاه آزاد واحد آزاد شهر است.

غفاری به شبکه سازی خوبی که با این ایجاد این مراکز در استان ایجاد میشود اشاره کرد و گفت: در این صورت پارک علم و فناوری تنها در شهرستان های گرگان و آق قلا خلاصه نمیشود و در سراسر استان در دسترس خواهد بود.

غفاری خاطرنشان کرد: دو شتاب دهنده تخصصی در زمینه دارو و تجهیزات در استان در حال راه اندازی است و بزودی با مزاکرات صورت گرفته شتاب دهنده آی تی هم در داخل استان خواهیم داشت.

غفاری اضافه کرد: در راستای تأمین مالی شرکت های دانش بنیان، صندوق پژوهش شروع به کار کرده که 76 درصد تامین سهام این صندوق را بخش خصوصی انجام داده است.

وی از از امضا قرار داد با صندوق کارآفرینی امید خبر داد و گفت: در این قرار داد دو برابر حجم مالی که در این صندوق سرمایه گذاری میشود به صورت تسهیلات قرض الحسنه برای استارت آپ ها در نظر گرفته میشود.

رئیس پارک علم و فناوری گلستان  در پایان گفت: درخواست ما این است که همه دستگاهها و دانشگاه ها برای شکل دهی این اکوسیستم همراهی  داشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان شتاب دهنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۰۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر