Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، محمدصادق کوشکی گفت‌: دولت‌های روحانی، خاتمی و هاشمی دولت‌هایی بودند که بر پایه و اساس سرمایه‌سالاری شروع به کار کرده بودند که در چنین شرایطی معلوم است حقِ قشر پایین به قشر بالا تعلق می‌گیرد.

مردم روزبه‌روز با موانع بیشتری مواجه و از طرفی بیشتر به بهبود وضعیت امیدوار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فضای توأم با تهدید و تحدید ریشه در چه دارد و برای گذر از این بن‌بست‌ها چه باید کرد؟

محمدصادق کوشکی، تحلیلگر سیاسی اصولگرا، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین اظهار داشت: بخشی از بحران‌هایی که این روزها مردم را شدیداً گرفتار کرده مربوط به سناریویی است که از سال ۹۲ تا الان شاهد بوده‌ایم؛ یعنی دولت روحانی از سال ۹۲ مبنای خود را خدمت به سرمایه‌سالاران و ثرومتمندان جامعه گذاشت. در واقع سیاست‌های دولت کلاً به سمتی بود که رانت واقعی و خدمات نصیب طبقه چهار پنج درصدی شود که عبارت از سرمایه‌داران و سرمایه‌سالاران است.

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: حال شاید سوال پیش آید که این رویکرد دولت چه دلیلی دارد، در پاسخ باید گفت، دولت روحانی دولتی بود که سرمایه‌سالاران حامیان اصلی‌اش بودند. به همین خاطر در این دولت عموماً تصمیم‌ها منافع طبقات بالادست را به طور کامل حفظ کرده است و کشور را تماماً در خدمت آن چهار پنج درصدی قرار داده که در انتخابات ۹۲ و ۹۶ حامیان اصلی آقای روحانی بودند که این زشت‌ترین چهره سرمایه‌سالاری قلمداد می‌شود. با این توضیح که چنین حالتی پیامدهای مختلفی دارد و ضربه‌های مهلکی به آرامش و اعتماد عمومی وارد می‌کند.

او تصریح کرد:‌ شکل‌گیری طبقه جدید نوکیسه زاییده چنین رویکردی است. نوکیسه‌هایی که نمادشان جوان ۳۰ ساله‌ای است که مالک هفت‌تپه می‌شود و زندگی و معیشت چند هزار کارگر به دستش می‌افتد و تولید ۵۰ هزار تنی در هفته را به رقم نازل ۱۹ هزار تنی می‌رساند؛ این دولت، دولتِ‌ اتاق بازرگانی است و مردم عادی اصلاً شهروند به حساب نمی‌آیند. بزرگ‌ترین فاجعه در دولت روحانی این است که اکثر مردم اصلاً انسان شمرده نشده و مخاطب خدمات دولتی قرار نگرفتند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی توضیح داد: در حالی که ایدئولوژی دولت روحانی خدمت به سرمایه‌سالاری است،‌ افرادی در کشور هستند که نگاه‌شان به طبقات پایین‌دست جامعه است. پس مهم نیست که ابراهیم رئیسی نام داشته باشد یا هر اسم دیگری، مهم این است که رئیس دولت نباید با حمایت سرمایه‌داران روی کار بیاید و در دوران دولتداری خود را وامدار گروهی قلیل بداند. متاسفانه دولت‌های روحانی، خاتمی و هاشمی دولت‌هایی بودند که بر پایه و اساس سرمایه‌سالاری شروع به کار کرده بودند که در چنین شرایطی معلوم است حقِ قشر پایین به قشر بالا تعلق می‌گیرد.

صادق کوشکی در پایان گفت: در کشور ۲ نوع خط فکری داریم؛ یک خط فکری ایران را متعلق به پابرهنه‌ها و مستضعفان می‌داند و خط دیگر می‌گوید، هماهنگ با دنیای سرمایه‌سالاری باید از سرمایه‌داران حمایت شود.

 

اعتماد

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کوشکی مردم عادی دولت روحانی سرمایه سالاری دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ ولی پوری در مراسم روز ملی شورا‌ها گفت: اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستا امروز مشاوران مسئولان اجرایی استان هستند امروز نقش شورا‌ها در تصمیم گیری‌ها بسیار مشخص است.   او ادامه داد: شورا‌های اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی هستند، زیرا به نقش مردم در تصمیم گیری برای تمامی نقاط کشور حتی روستا‌ها اشاره دارند.   ولی پوری اضافه کرد: نقش شورا‌ها در مسائل سیاسی هم بسیار مهم است. حدود یکسال دیگر قرار است انتخابات شورا‌ها و ریاست جمهوری در کشور برگزار شود و تا کمتر از دو هفته دیگر هم مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان برگزار می‌شود و ما در ستاد انتخابات استان به کمک شورا‌های اسلامی برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور نیاز داریم.   معاون سیاسی اجتماعی استاندار البرز گفت: دور دوم انتخابات با حضور ۱۷ هزار نیروی آموزش دیده انجام می‌شود و به عنوان یک رویداد بزرگ سیاسی اجتماعی همه ما برای برگزاری هرچه بهتر آن وظیفه داریم.   ولی پوری گفت: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی متعلق به گروه خاصی نیست و صاحب اصلی آن مردم هستند. در انتخابات مردمی ایران دولت نقش مجری را دارد و برگزاری آن به عهده مردم است.

دیگر خبرها

  • مالیات بر سوداگری، صیاد دلالان نه مردم عادی
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • شوراها از ارکان مردم‌سالاری دینی هستند
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت