Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان گیلان گفت: مدارس نسبت به وضعیت همه دانش آموزان مسئول هستند و باید با همکاری معلمان و اولیای دانش آموزان به طور مستمر وضعیت دانش آموزان رصد و از دسترسی آنها به آموزش اطمینان حاصل کنند.

حسن حبیبی در آیین پویش لبخند رضایت اظهار کرد: در راستای سومین مرحله رزمایش مردمی مواسات، همدلی و کمک مومنانه، پویش لبخند رضایت از۲۱ مهرماه همزمان با دهه سوم ماه صفر اجرا و تا پایان سال ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این پویش با هدف شناسایی و کمک به دانش آموزان و تجلیل از فعالین فرهنگی وگروه های جهادی بسیج فرهنگیان انجام می شود.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان گیلان افزود: این پویش به همت فرهنگیان، اولیاء دانش آموزان، بسیج‌ فرهنگیان، سازمان دانش آموزی، بسیج دانش آموزی، گروه های جهادی و خیرین با هدف نهادینه کردن فرهنگ انفاق و محرومیت زدایی برای کمک به دانش آموزان نیازمند اجرا می شود.

وی افزود: در طی هشت ماه بحران شیوع بیماری کرونا، فرهنگیان با بهره مندی از همه ظرفیت ها و توانمندی های فردی و سازمانی نگذاشتند که تعطیلی مدارس منجر به تعطیلی آموزش شود.

حبیبی خاطرنشان کرد: این نکته باید مورد توجه قرار گیرد که مدارس نسبت به همه دانش آموزان مسئول هستند و باید با همکاری معلمان و اولیای دانش آموزان به طور مستمر وضعیت دانش آموزان رصد و از دسترسی آنها به آموزش اطمینان حاصل کنند.

وی یادآور شد: سازمان بسیج فرهنگیان با تشکیل و سازماندهی ۱۱۰ گروه جهادی، با هدف کمک به تقویت بنیه علمی  دانش آموزان، برگزاری دوره های سواد رسانه ای ویژه والدین، تهیه و توزیع بسته های معیشتی و نوشت افزار به دانش اموزان نیازمند، برنامه ریزی جهت کاهش آسیب های اجتماعی و... نقش آفرینی می کند. 

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان گیلان افزود: فرهنگیان با همکاری خیرین و معتمدین، انجمن اولیاء مربیان وگروه های جهادی خودجوش، در مدت هشت ماه گذشته مبلغ ۳میلیارد تومان کمک های نقدی و غیرنقدی به برخی خانواده های آسیب دیده ناشی از بروز ویروس کرونا کمک کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی گروه های جهادی پویش لبخند مهربانی سازمان بسیج فرهنگیان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۸۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد