Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماجرای خودکشی دانش‌آموز ۱۱ ساله با ابهاماتی همراه است و هنوز علت اصلی ماجرا مشخص نیست در همین رابطه مدیر مدرسه "محمد" حرف‌هایی برای گفتن دارد.

به گزارش تسنیم، خودکشی محمد دانش‌آموز ۱۱ ساله از شهر دیّر استان بوشهر به دلیل نداشتن گوشی همراه بازتاب بسیاری داشته است؛ مرگی که هنوز ابعاد مبهم بسیاری دارد و با توجه به صحبت‌های والدین این دانش‌آموز در مصاحبه‌های مختلف هنوز به صورت قطعی مشخص نیست علت مرگ او چه بوده است؟

در همین حال عیسی نیوشاد رئیس دادگستری شهرستان دَیّر با اشاره به مرگ دانش‌آموز دَیّری گفت: نداشتن تبلت و گوشی تلفن‌همراه انگیزه اصلی خودکشی دانش‌آموز دَیّری نبوده و متأسفانه جوّسازی در این‌باره کاملاً بی‌اساس و با انگیزه‌های مغرضانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودکشی می‌تواند با انگیزه‌های مختلف صورت بگیرد؛ هنوز انگیزه خودکشی این دانش‌آموز مشخص نیست و دامن زدن به شایعات موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود و مطرح کردن این مهم مشخصاً با انگیزه‌های خاصی است که می‌تواند تضعیف نظام آموزشی را دنبال داشته باشد.

مادر این دانش‌آموز هم که تا پیش از این گفته بود، "فرزندش گوشی همراه نداشته و مدیر مدرسه چند بار گفته بود که می‌خواهد به سه دانش آموز گوشی بدهد، اما این اتفاق نیفتاد. هیچ گوشی‌ای در کار نبود و تنها دلیل غصه پسرم که باعث شد این بلا را سر خودش بیاورد همین نداشتن گوشی بود. " در اظهار نظری جدید گفته است: مدیرمدرسه یک گوشی را در اختیار فرزندم قرار داد، او در این سال‌ها کمک‌هایی به فرزندم داشته است و در این سال‌ها نمی‌دانستم کتاب‌های درسی، لباس فرم مدرسه و بیمه فرزندم از کجا تأمین می‌شده است.

اما ایرج قاسمی مدیر مدرسه‌ای که محمد در آنجا درس می‌خواند نیز حرف‌هایی برای گفتن دارد.

فروردین امسال گوشی قبلی خود را به محمد دادم

ایرج قاسمی مدیر دبستانی است که محمد در پایه پنجم آن مشغول به تحصیل بود، او درباره این حادثه گفت: فروردین امسال برای خودم گوشی خریدم و گوشی قدیمی را به محمد دادم تا بتواند در کلاس‌های درس حاضر شود.

او در پاسخ به این پرسش که چرا محمد در کلاس "شاد" با اسم "سید عادل موسوی" شرکت می‌کرده و به معلم می‌گفته من "سید محمد موسوی‌زاده" هستم، عنوان کرد: سید عادل موسوی زاده فردی که محمد با نام او در کلاس درس حاضر می‌شد، پدرش است. برخی دانش‌آموزان در شبکه شاد اسامی‌شان با اسم پدرشان ثبت شده است؛ بنده فروردین امسال به محمد گوشی دادم و مادرش نیز در جریان بود، مدت زیادی در شبکه شاد فعالیت می‌کرد و مطالب درسی و آموزشی را با همین نام و شماره برای من و معلمش ارسال می‌کرد و مدارک آن موجود است؛ حتی در روز حادثه نیز آنلاین بود.

او در پاسخ به این پرسش که آیا گوشی را به محمد قرض داده بودید؟ گفت: وقتی گوشی جدید خریدم گوشی قدیمی را به محمد دادم، چون با آن‌ها همسایه هستم و خانواده‌اش را می‌شناسم و می‌دانستم به گوشی نیاز دارد، نیتم این بود گوشی را از او پس نگیرم و هدیه بدهم؛ محمد خیلی از این موضوع خوشحال بود.

محمد می‌گفت دوربین گوشی خراب شده است

قاسمی ادامه داد: در سال تحصیلی جدید مشکلی برای دوربین گوشی ایجاد شد و محمد در گروه به معلم گفته بود که گوشی‌ام مشکل دارد و نمی‌توانم تصاویر و تکالیف را ارسال کنم که معلم نیز گفته بود اشکالی ندارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا خراب شدن گوشی و ناتوانی محمد از ارسال تکالیف برای معلم باعث ناراحتی او شده بود تا انگیزه‌ای برای خودکشی شود؟ مطرح کرد: خیر. محمد دانش‌آموز منظمی بود و با هم بسیار راحت بودیم، اصلاً مشکلی نداشت که بخواهد به خاطر گوشی ناراحت باشد واقعاً نمی‌دانم چرا خودکشی کرده است و به من و معلمش در مورد ناراحتی‌اش چیزی نگفته بود.

روز حادثه محمد در شاد آنلاین بود

قاسمی در پاسخ به این پرسش که آیا محمد در روز حادثه در شاد فعالیت کلاسی هم داشته است، گفت: محمد آن روز در شاد آنلاین شد. آن روز نوبت بررسی تکالیف دانش‌آموزان توسط معلم بود که در حین آن با معلم تماس گرفتم و ماجرای فوت محمد را توضیح دادم. این دانش‌آموز حدود ۲ ساعت در شاد آنلاین بود، اما فعالیتی نداشت.

مدیر مدرسه در واکنش به انتشار متنی در فضای مجازی از سوی معلم محمد که خطاب به دانش‌آموزی که هرگز ندیدمش نوشته شده است، با تأیید آن مطرح کرد: محمد امسال دانش‌آموز کلاس پنجم بود و، چون حضور دانش‌آموزان در مدسه اختیاری بود مادرش اعلام کرد اجازه نمی‌دهم در کلاس‌های حضوری شرکت کند بنابراین معلم پایه پنجم او را از نزدیک ندیده بود و فقط در فضای مجازی با محمد ارتباط داشت.

منبع: فرارو

کلیدواژه: محمد رضا شجریان کرونا قیمت دلار پرسپولیس خودکشی دانش آموز بوشهری آموزش و پرورش شهرستان دیر پاسخ به این پرسش دانش آموز مدیر مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۸۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۲ امتحان «ریاضی» و «علوم» پایه ششم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، گفت: امتحانات پایه ششم همواره به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار و ارزش‌یابی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی (پایه اول تا ششم) به صورت توصیفی انجام می‌گیرد اما مقرر شده امتحانات ۲ درس مذکور به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود.

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص جزییات این خبر اظهار کرد: معلم خود دانش‌آموزان پایه ششم اوراق امتحانی «ریاضی» و «علوم» را تصحیح خواهند کرد و عملکرد دانش‌آموزان به عنوان ابزاری در کار پوشه آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون، معلم بر اساس ارزشیابی که در طول سال تحصیلی از دانش آموز و از طریق فعالیت‌های آموزشی طول سال تحصیلی اعم از تکالیف، آزمون‌های مستمر، تکالیف مهارت محور و در واقع اطلاعات مربوط به کار پوشه دانش‌آموز، نمره پایانی را تعیین می‌کند افزود: امتحاناتی هم که در انتهای دوره تحصیلی پایه ششم اخذ می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای سنجش اندازه گیری است که در اختیار معلم مربوطه قرار می گیرد و در واقع قضاوت را در مورد دانش آموز تکمیل می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبلا طراحی سوالات توسط گروه‌های آموزشی مناطق در سطح شهرستان و منطقه طراحی می شد ادامه داد: اما اکنون سوالات امتحانی توسط گروه‌های آموزشی در معاونت آموزشی ابتدایی و در سطح ستاد طراحی می‌شود.

طریفی با بیان اینکه همچنین مقرر است امتحانات هماهنگ توسط خود معلم و در کلاس مربوطه برگزار شود گفت: هدف برگزاری دو آزمون کشوری ریاضی و علوم ارزیابی کلیت نظام آموزشی است.

وی افزود: با این کار ارزیابی دقیقی از عملکرد نظام آموزشی و کیفیت آموزشی خواهیم داشت تا نحوه اجرای آزمون، تصحیح اوراق امتحانی، نمره دهی به دانش آموزان، اعمال و فرآیندهای ارزشیابی دانش آموز توسط معلم مربوطه به مشابه سایر آزمون‌های مداد کاغذی که در طول سال تحصیلی گرفته می‌شده، انجام می شود لذا این آزمون به عنوان یکی از ملاک‌های ارزشیابی پایانی دانش‌آموز استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی به صورت «توصیفی» در طول سال تحصیلی بر اساس آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • یک معلم درکلات کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند