Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدرضا پورمحمدی امروز در جلسه بررسی آلودگی آب رود ارس، همچنین جلب مشارکت استان‌های واقع در حاشیه این رود را در این زمینه خواستار شد و  اظهار داشت: دستگاه‌های مسئول برای پیگیری این مسأله، راهکارهای عملی و قابل ارزیابی ارائه کنند.

 وی با اشاره به انجام مطالعات آلودگی آب ارس با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: دانشگاه‌ها باید در این مباحث بیشتر مشارکت کنند، چراکه گزارش‌های علمی و دانشگاهی برای تمام مجامع قابل پذیرش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
پورمحمدی با اشاره به اینکه براساس این مطالعات، منشأ آلودگی آب ارس فقط مربوط به آن سوی مرز نیست، از اداره کل حفاظت محیط زیست استان خواست تا منشأ آلودگی‌های مربوط به داخل مرزهای استان را شناسایی و برای رفع آنها برنامه‌ریزی کند.
 
استاندار آذربایجان شرقی درخصوص آلودگی‌های مربوط به معادن مس ارمنستان نیز با بیان اینکه مباحث زیست‌محیطی باید فارغ از مباحث سیاسی پیگیری شود، اقدام حقوقی مناسب از سوی دستگاه دیپلماسی کشورمان را خواستار شد.
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی هم در این جلسه با اشاره به اینکه آلودگی آب ارس از سال 1385 مطرح است، گفت: مستندسازی و نمونه‌برداری‌های لازم در این خصوص انجام شده و موضوع باید از جنبه حقوقی مورد پیگیری قرار گیرد.
 
حمید قاسمی افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز مطالعه‌ای را درخصوص منشأ آلودگی آب ارس و تأثیرات آن بر محیط زیست منطقه انجام داده است.
 
در این جلسه گزارش مطالعات مستندسازی خسارت‌های بهداشتی و زیست‌محیطی آلودگی آب رودخانه ارس ارائه شد که بر اساس آن جوامع محلی، دام‌ها، محصولات کشاورزی و محیط زیست منطقه در معرض این آلودگی هستند.
 
این گزارش همچنین بر لزوم پایش‌های دقیق‌تر نسبت به تأثیرات آلودگی آب ارس و ابعاد خسارت‌های زیست‌محیطی آن تأکید کرده است.
 
مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و تعدادی از مدیران سازمان حفاظت محیط زیست کشور هم که در این جلسه حضور داشتند، دیدگاه‌های خود درخصوص ابعاد مختلف آلودگی آب رودخانه ارس و راهکارهای حل این مشکل بیان کردند.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی آذربایجان شرقی محیط زیست ارس استاندار آذربایجان شرقی محمدرضا پورمحمدی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز جمهوری آذربایجان ارمنستان معادن بهداست زیست محیطی آب ارس دام محصولات کشاورزی حفاظت محیط زیست آلودگی آب ارس منشأ آلودگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد

 عبدالرحمن زحمتی گفت: هر سال با شروع فصل بهار، زاد و ولد حیوانات وحشی آغاز می‌شود و زیر چتر حمایت و حفاظت محیط‌بانان حفاظت محیط زیست به زندگی خود ادامه می‌دهند و زنده‌گیری نوزادان حیات‌وحش پیگرد قانونی دارد.

معاون حفاظت محیط زیست خراسان شمالی هم در این باره با اشاره به آغاز فصل زایش وحوش گفت: محیط بانان پارک‌های ملی سالوک و ساریگل در شهرستان اسفراین نخستین بره‌های متولد شده‌ی امسال را مشاهده کرده اند.

روح الله لایق افزود: بارندگی‌های مناسب اسفند و فروردین ماه سبب رویش گیاهان و پوشش مناسب گیاهان در مراتع شده وشرایط برای زیست گونه‌های علفخوار همچون قوچ و میش اوریال، آهو و کل و بز مناسب است.

وی در ادامه گفت: فصل بهار گردشگران بیشتردر طبیعت حضور می‌یابند که توصیه می‌شود در صورت مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت از لمس آنها خودداری کنند، زیرا موجب جدا کردن این نوزاد از چرخه طبیعی خواهد شد.

معاون حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: هر ساله در فصل بهار و زمان زادآوری حیات وحش، به علت نبود آگاهی بسیاری از مردم نسبت به برخورد صحیح هنگام مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت، بسیاری از نوزادان از چرخه طبیعت خارج می‌شوند.

لایق از طبیعت گردان خواست از نزدیک شدن و نوازش بره‌ها و نوزاد وحوش خودداری کنند، چون نوزادان حیواناتی که با لمس و نوازش کردن و یا در آغوش گرفتن بوی انسان به خود گرفته اند، تلف می‌شوند.

در طبیعت و مناطق حفاظت شده‌ی خراسان شمالی ۶۵ گونه از پستانداران زیست می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم