Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ دیاکو حسینی درباره پایان محدودیت‌های تسلیحاتی ایران طبق قطعنامه ۲۲۳۱ گفت: در تاریخ ۲۷ مهرماه ایران به طور قانونی و براساس قطعنامه ۲۲۳۱ این اختیار و اجازه را دارد که فارغ از محدودیت‌ها براساس این قطعنامه به خرید و فروش تسلیحات بپردازد، این موضوع کلیت حقوقی مساله است.

وی افزود: شاهد بودیم که آمریکایی‌ها تلاش کردند تا از لغو این تحریم‌ها جلوگیری کنند، آخرین تلاششان بازگرداندن تمامی تحریم‌های پیشین شورای امنیت بود که شامل تسلیحات هم می‌شد، اما این رفتار آمریکا مورد استقبال هیچ کشوری حتی متحدان آن قرار نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس مسائل استراتژیک اظهار کرد: اگر آمریکا قصد داشته باشد به روش‌های پیشین خود ادامه دهد، حمایت هیچ کشوری را به همراه نخواهد داشت، لذا تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید است با آمریکای کاملا سرکش مواجه هستیم که اهمیتی به قوانین بین المللی نمی‌دهد.

حسینی خاطرنشان کرد: حق ایران در جای خود در استفاده از این بند قطعنامه برجام محفوظ است و هیچ قدرت جهانی نمی‌تواند مانع ایران شود، اما باید متوجه هرگونه برخورد آمریکا باشیم، سوء استفاده‌هایی که ممکن است تا قبل از انتخابات و پیش از انتقال کامل قدرت انجام دهد.
بیشتر بخوانید: اقتصاد ایران و رفع تحریم‌های تسلیحاتی/ جایگاه ایران در بازار تجارت اسلحه کجاست؟وی تصریح کرد: راه درست و عاقلانه برای ایران این است که جلوی این سوء استفاده‌ها را بگیرد تا این مسائل را دستاویزی قرار ندهند و بعد از این دوران ایران حق داخلی خود برای استفاده از این بند قطعنامه را دارد که محفوظ است.

مدیر مرکز مطالعات جهانی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری همچنین بیان کرد: مساله اصلی آمریکای ترامپ در این زمینه عمدتا مربوط به فروش تسلیحات ایران بود نه خرید، در حال حاضر ایران نیاز به تسلیحات جدید ندارد و تمام تسلیحات برای دفاع از خود را داریم، در واقع آنچه مد نظر آن‌ها بود فروش به مشتریان منطقه‌ای است.

وی در ادامه گفت: البته در اروپا محدودیت‌هایی در زمینه تحریم‌های تسلیحاتی جدای از قطعنامه ۲۲۳۱ دارند و اگر بخواهند به ایران سلاح بفروشند باید فکری به حال محدودیتی که وضع کرده اند کنند، در غیر این صورت این آمادگی را داریم که اگر نیاز داشته باشیم از اروپا خرید کنیم.

حسینی ابراز عقیده کرد: در نتیجه این مساله نباید به این معنا باشد که ما فقط از چین و روسیه خرید تسلیحاتی انجام دهیم و ایران به بازار تسلیحاتی این کشور‌ها تبدیل شده و ممکن است رفتار‌هایی را در پیش بگیرند، بنابراین ما محدودیت ذاتی برای خرید تسلیحاتی از اروپا نداریم. منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تحریم های آمریکا علیه ایران تحریم تسلیحاتی ایران آیت الله سیستانی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری «رویترز» گزارش داده که برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، سایر مقام‌های آمریکایی از موضع رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بلینکن باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

تا امروز این واضح‌ترین تصویر از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا در باب نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی است که به رسانه‌ها درز پیدا کرده است.

از میان ۷ اداره داخلی وزارت خارجه که تا ۲۴ مارس، موضع خود را اعلام کرده‌ بودند، چهار اداره شامل پناهندگی و مهاجرت، جمعیت و حقوق بشر و کار بابت عدم تطابق وعده‌های رژیم صهیونیستی با واقعیت، به‌شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

این ادارات، در بیانیه مشترک خود، از بمباران مداوم سایت‌ها و زیرساخت‌های شهری، سطح غیرقابل‌انکار آسیب به غیرنظامیان در راستای اولویت قائل شدن برای منافع نظامی و کشتن امدادگران و روزنامه‌نگاران به‌عنوان نمونه‌هایی از موارد نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی از سوی اسرائیل اشاره کرده‌اند.

بااین‌حال، اداره امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است که هرگونه تعلیق کمک نظامی به رژیم صهیونیستی توانایی این رژیم برای مقابله با تهدید‌ها حول حریم هوایی فلسطین اشغالی را محدود می‌کند و مستلزم آن است که واشینگتن به‌نوبه خود درباره قرارداد‌های تسلیحاتی فعلی و آتی با سایر کشور‌های منطقه نیز تجدیدنظر کند.

این هشدار بدون در نظر گرفتن اعتبار یا عدم اعتبار تضمین‌های اسرائیل «و تنها با توجه به تعهد آمریکا به تأمین امنیت این رژیم» مطرح شده است.

اختلاف‌های داخلی وزارت خارجه آمریکا در حالی عیان می‌شود که مقام‌های دولت بایدن بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند