Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@01:25:51 GMT

داروی جدید درمان کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۵۹۸۳۰

داروی جدید درمان کرونا

شرکت فوجی فیلم روز جمعه اعلان کرد که شرکت های وابسته به آن مجوز دولت را برای عرضه داروی ضد ویروس آویگان برای درمان بیماری کووید – ۱۹ درخواست کرده اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ شرکت شیمیایی فوجی فیلم تویاما پس از آزمایش های بالینی که نشان داد این دارو زمان بهبود بیماران مبتلا به گونه های ملایم کووید – ۱۹ را کاهش می دهد، از وزارت بهداشت ژاپن درخواست مجوز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروی آویگان که به نام فاویپراویر نیز شناخته می شود و پیش از این به عنوان داروی آنفلوانزا مجوز گرفته، سومین داروی کووید – ۱۹ در ژاپن پس از داروی ضد ویروس رمدسیویر ساخته شرکت گیلیاد ساینس آمریکا و دگزامتازون خواهد بود.

فوجی فیلم براساس بررسی داده های به دست آمده در آزمایش بالینی ۱۵۶ بیمار بدون نشانه های شدید کووید – ۱۹، دریافت که مدت درمان کسانی که آویگان را دریافت کرده اند، ۱۱.۹ روز طول کشیده، در حالی که این مدت برای دیگر بیماران ۱۴.۷ روز بوده است.

اثرات جانبی احتمالی این دارو، کاهش عملکرد کبد بوده است.

دولت ژاپن اقدام به ذخیره سازی این دارو برای رویارویی با همه گیری احتمالی بیماری آنفلوانزا کرده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان درمان بیماری دولت ژاپن ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،   روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوز‌های بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی، چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران