Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، میلاد فخرایی شاعر و مداح جوان اهل بیت (ع) است که از دوران ابتدایی با سرودن شعر، ارادت خود را به ساحت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ابراز کرد و فعالیت او در عرصه مداحی هم، از اوایل دوره دبیرستان با هیاتی که به اتفاق دوستانش در محله خود راه اندازی کردند جدی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شاعر جوان که در چند سال اخیر شعرهایش در هیئات مختلف و توسط مداحان نامی خوانده شده است درباره وضعیت شعر آئینی و عاشورایی به خبرنگار  ما گفت: حال و روز شعر آئینی امروز تاسف بار است. در حال حاضر نگاه ادبی در حوزه شعر آئینی وجود ندارد یا اگر هم باشد بسیار کم است. مخصوصا در اشعار کسانی که تازه وارد هستند حتی تناسب بین کلمات که ابتدایی‌ترین کار است به ندرت دیده میشود. این ایرادات در بخش ادبی بود، در حوزه معرفتی هم که صحبت نکنیم بهتر است.

وی افزود: حتی تعدادی از شاعران این عرصه که اتفاقا فعالیت گسترده هم دارند، نمی‌توانند در شان اهل بیت شعر بنویسند. وقتی یک نفر نمیتواند معرفت اهل بیت را انتقال دهد یا نمی‌تواند به صورت درست جایگاه اهل بیت را تشریح کند، چه لزومی دارد که شعر آئینی بسراید؟ اتفاقا الان بازار شعر‌های اجتماعی و عاشقانه گرم‌تر است و در آن بخش‌ها راحت‌تر میتوانند مشهور شوند.

فخرایی اظهار کرد: بسیاری از شاعران غیر آئینی، اشعار و سروده‌های شاعران بخش آئینی را شعر نمی‌دانند که اتفاقا حق دارند، چون شاعرانگی در این اشعار دیده نمی‌شود. خود اهل بیت (ع) برای مخالفانشان به نوعی دافعه هستند، اگر من شاعر بتوانم از این دافعه، جاذبه ایجاد کنم هنر است. البته شاید بیان این نقد‌ها از زبان من خیلی کار درستی نباشد. لازم است که بزرگتر‌ها همانند حاج علی آقا انسانی و... به میدان بیایند و ادامه این مسیر خطرناک را برای افراد نابلد مسدود کنند.

این مداح جوان در خصوص اهمیت برگزاری مراسم‌های آئینی در شرایطی که ازدحام منع شده است گفت: همانطور که معتقد هستیم با وجود کرونا، نمی‌توان مسائل اقتصادی را تعطیل کرد و مسئله معیشت مردم خیلی مهم است، پس مراسم و مناسک آئینی و مذهبی را هم حذف نمی‌کنیم بلکه در برابر مسئله‌ای مانند کرونا برای برگزاری این مناسبت‌ها راه حل پیدا می‌کنیم.

وی افزود: محرم امسال به هزار دلیل برای ما اهمیت داشت. ما دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا را اطاعت و به لطف خدا مراسم‌ها را به نحو احسن برگزار کردیم. اما همیشه عده‌ای مریض هستند که درد آن‌ها ربطی به بیماری کرونا ندارد. علت مریضی آن‌ها خود مسئله اهل بیت است و هرسال در ایام محرم بیماریشان عود می‌کند. اما خدا رو شکر عشق امام حسین (ع) همیشه در دل مردم زنده است و هیچ قدرتی نمی‌تواند مقابل جوش و خروش حسینی را بگیرد.

فخرایی گفت: برگزاری مراسم محرم و صفر در فضای مجازی، تکیه‌های سیار و... همه ابتکار‌های هیاتی‌ها بود. عده‌ای به ما تهمت زدند که جان مردم برایتان مهم نیست. گرچه به هیچ وجه اینگونه نبود. هیاتی‌ها در راه مقابله با کرونا قربانی دادند. برای ضدعفونی کردن خیابان ها، بیمارستان‌ها و... در صف بودند. دو نفر از دوستان بنده در راه غسل قربانیان کرونا، جان خود را از دست دادند. ما برای حفظ سلامتی مردم، جلسات عمومی و مراسم مدح و مرثیه را به فضای باز منتقل کردیم. همه این کار‌ها به این دلیل بود که در شرایط فعلی، ذره‌ای از تب عشق امام حسین (ع) کاسته نشود.

وی در پاسخ به اینکه آیا به مشهور شدن فکر می‌کنید یا خیر بیان کرد: بله صددرصد؛ شهرت لازم است. من دوست دارم با مداحی هایم شعرهایم را معروف کنم. شهرت باعث کار بیشتر میشود یعنی تریبونی به ما میدهد که از طریق آن حرف‌های مهم بزنیم. اما معروف شدن با چه شرایط هم مهم است. اینکه دیگران مرا بشناسند لذت دارد، اما به نظرم هدف از این لذت مهم‌تر است. این شهرت باید به معرفی امام زمان (ع)، سیدالشهدا (ع) و... کمک کند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محرم 99 مداح اهل بیت ویروس کرونا شعر آئینی اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۴۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا

برخی همچنان بر این باور هستند که واکسن‌های ویروس کرونا، عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته است. 

فرانسوا ژاویه فومو تاموزو، فوتبالیست سابق اهل فرانسه و کنگو، علیه شرکت‌های فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او معتقد است این شرکت‌ها که سازنده واکسن کووید-۱۹ هستند، بر حرفه او تأثیر گذاشته‌اند.

طرفداری | به گزارش اکیپ، فومو تاموزو در حالی که حالا در سن ۲۹ سالگی بازنشسته شده است، علیه شرکت‌های داروسازی فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او می‌خواهد مشخص شود که آیا واکسن کووید-۱۹ نقش مهمی در مصدومیت‌های او داشته که به شدت بر حرفه وی تأثیر گذاشته است. فومو تاموزو که پیش از خداحافظی از فوتبال در تیم‌های اوسر، یو اس کویوی-روئن، ماریتیمو و استاد لاوال بازی می‌کرد، همچنین از فدراسیون فوتبال فرانسه به دلیل تحت فشار گذاشتن بازیکنان زیر نظر خود برای واکسینه شدن، شکایت کرده است.

به گفته‌ این بازیکن، از زمان واکسیناسیون، مصدومیت‌های پی در پی باعث آسیب به دوران حرفه‌ای او شده است: درد زانو (گونالژی)، تاندونوپاتی و پارگی تاندون آشیل، او را ماه‌ها از زمین دور نگه داشته‌ است. این مصدومیت‌ها اکنون بر زندگی روزمره او نیز تأثیر می‌گذارد:

راه رفتن طولانی مدت به سختی قابل تحمل است، از طرف دیگر دویدن هم برایم غیرممکن است. به محض اینکه می‌خواهم به خودم فشار بیاورم، مثلاً از پله‌ها بالا بروم یا چیزی از قفسه بردارم یا حتی پایین بیایم، درد شدیدی احساس می‌کنم.

دادگاهی برای تعیین ارتباط احتمالی بین واکسن و مصدومیت‌های فومو تاموزو در نظر گرفته شده است. دادگاه پاریس در تاریخ ۲ جولای جلسه‌ای برای این پرونده برگزار خواهد کرد تا در مورد لزوم تشکیل هیئت کارشناسان که وظیفه آن‌ها تعیین ارتباط (یا عدم ارتباط) بین دوزهای واکسن و مصدومیت‌های این بازیکن ۲۹ ساله است، تصمیم‌گیری کند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود