Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بدون شک تلفن‌های همراه تبدیل به بخش مهمی از زندگی ما شده‌اند. علاوه بر این، تلفن همراه ابزاری شده که هر روز آن را داخل جیب یا کیف خود گذاشته و به نقاط مختلف حمل می‌کنیم. برای همین همیشه داده‌های ما در معرض خطر سارقان و هکر‌ها هستند. بنابراین، ضروری است که نکات ایمنی را در این خصوص رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هکر‌ها دائما در حال تیز کردن ابزار خود هستند. اما در اینجا به شما آموزش می‌دهیم که چگونه متوجه شوید گوشی شما هک شده و چگونه خود را در برابر هک گوشی محافظت کنید.

چگونه گوشی خود را از هک شدن در امان نگه داریم

۱- وقتی در اماکن عمومی هستید از انتشار هات‌اسپات شخصی خود خودداری کنید. اگر هم قصد انتشار آن‌را دارید حتما مطمئن شوید که تنظیمات موردنیاز را تا جایی که ممکن است امن کرده باشید.

۲- از وای‌فای یا مکان‌های شارژ گوشی که به آن‌ها اطمینان ندارید استفاده نکنید. ممکن است هکر‌ها با راه‌اندازی اکسس پوینت ساختگی، اما با یک نام واقعی بتوانند داده‌های شما را به‌دست بیاورند یا حتی شما را ردیابی کنند. فراموش نکنید که اگر وای‌فای عمومی استفاده می‌کنید، اما کار بیشتری برای انجام ندارید حتما آن را قطع کنید.

۳- زمانی‌که از بلوتوث استفاده نمی‌کنید حتما آن را خاموش کنید، چون هکر‌ها می‌توانند از آن به‌عنوان اکسس پوینت استفاده کنند.

۴- گوشی خود را با تعریف کلمه عبور یا لاک اسکرین قفل کنید.

۵- اجازه ندهید افرادی که آن‌ها را نمی‌شناسید از گوشی شما استفاده کنند.

۶- به‌طور مرتب اپ‌های روی گوشی را بررسی کنید تا متوجه اپ‌های ناشناخته بشوید.

۷- پیام‌ها، لینک‌ها یا فایل‌های مشکوک را باز نکنید. شاید که بدافزار یا جاسوس‌افزار باشند.

۸- اپ‌های ضد بدافزار نصب کنید و آن‌ها را دائما به‌روزرسانی کنید.

۹- از سایت‌های دانلودی که به آن‌ها اطمینان ندارید استفاده نکنید. این سایت‌ها می‌توانند منبع احتمالی بدافزار‌ها باشند.

بیشتر بخوانید

با این ترفند‌ها امنیت گوشی خود را حفظ کنید

چگونه بفهمیم گوشی ما هک شده است؟

با درنظر گرفتن موارد زیر می‌توانید از این قضیه مطمئن شوید:

۱- زمانی‌که روی گوشی متوجه چیزی می‌شوید که اصلا آن را نمی‌شناسید (مانند اپ‌ها، پیام‌هایی که ارسال نکرده‌اید، خرید‌هایی که انجام نداده‌اید، یا تماس‌های تلفنی مشکوک)

۲- گوشی شما کند شده است. ممکن است گوشی در حال استفاده بیش از اندازه از منابع باشد، باتری زود تمام شود و نسبت به حالت معمول داغ‌تر شود. برخی از فعالیت‌های هکر‌ها می‌تواند قدرت گوشی را به شکل قابل توجهی کاهش دهد.

۳- بدون اینکه چیزی را تغییر داده باشید میزان مصرف دیتای شما به طور بی‌سابقه‌ای افزایش پیدا کند. فرآیند‌های خراب‌کارانه می‌توانند در پیش‌زمینه و در حالیکه فعالیت‌های شما را رصد می‌کنند، حجم اینترنت شما را کاهش بدهند.

۴- گوشی شما رفتار عجیبی دارد. اپ‌ها آنطوری که باید اجرا نمی‌شوند، به‌طور غیرمنتظره باز و بسته می‌شوند، یا اینکه اپ‌ها کرش می‌کنند یا اصلا نمی‌توانند باز شوند.

۵- پاپ‌آپ‌ها روی صفحه گوشی ظاهر می‌شوند. اگر تعداد زیادی پاپ‌آپ روی صفحه ظاهر شد، به احتمال زیاد گوشی شما به جاسوس‌افزار یا بدافزار آلوده شده است.

اگر گوشی هک شد چه کنیم

اگر گوشی شما هک شده است کار‌های زیر را انجام دهید:

۱- به‌سرعت تمام کلمات عبوری که استفاده می‌کنید را تغییر دهید.

۲- خیلی سریع تمام نرم‌افزار‌های مشکوک را پاک کنید.

۳- به دوستان خود اطلاع دهید تا اگر پیام‌های مشکوک از طرف شما دریافت کردند گوش به‌زنگ باشند.

۴- از انتشار هات‌اسپات شخصی خود در اماکن عمومی خودداری کنید، چون این بهترین راه برای هکرهاست تا بتوانند وارد گوشی شما شوند.

۵- حتما نرم‌افزار امنیتی موبایل نصب کنید. نرم‌افزار امنیتی موبایل دستگاه را برای پیدا کردن بدافزار جستجو می‌کند و ممکن است اپ‌های مهم و حساس را در برابر آسیب‌ها محافظت کنند.

۶- با استفاده از تنظیمات کارخانه‌های گوشی خود را ریستور کنید. این روش برای زمانی مناسب است که تعداد زیادی پاپ‌آپ یا اپ‌های مخرب باعث شده‌اند تا کار کردن با گوشی برای شما سخت شده باشد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هک گوشی ترفندهای کاربردی تلفن همراه گوشی خود گوشی شما هک شده هکر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۰۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) حملات بی‌امان بیش از ۲۰ خدنگ به مار پیتون

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

فرارو- یک مار پیتون در دام یک باند ۲۰ نفره خدنگ افتاد. همه آن‌ها همزمان به سمت مار رفتند و سعی کردند او را تکه تکه کنند.

به گزارش فرارو، پیر نل، یک دوستدار حیات وحش، برای دیدن یکی از دوستانش در پارک مارلوث بود که شاهد این منظره‌ای بود که یک بار در زندگی اتفاق می‌افتاد.

او در این باره می‌گوید: ما تازه از شام به خانه برگشته بودیم. به دلیل قطع برق بسیار تاریک بود و صدای طبیعت و بوته‌زار‌ها بسیار آرام بود که ناگهان جیغ و ناله فضای سکوت را شکست. همسرم در آن زمان گفت که این صدا شبیه گروهی از مینا‌های خشمگین هندی است.

ما با چراغ‌ها تلفن خود بیرون رفتیم تا بررسی کنیم که این صدا از چه چیزی و از کجا می‌آید. همه ما شوکه شدیم وقتی بیش از ۲۰ خدنگ بسیار عصبانی را دیدیم که در حال حمله به یک مار پیتون جیغ می‌زدند.

باند خدنگ‌ها بی امان بود و از هر زاویه‌ای حمله کردند. برخی گاز می‌گرفتند و برخی دیگر مار را می‌خراشیدند و پنجه می‌کشیدند. از طرف دیگر مار حتی نکرد یک بار هم سعی حمله کند. مار می‌دانست که شانسی وجود ندارد که بتواند به همه آن‌ها حمله کند.

خدنگ‌ها از خانواده خود، به خصوص از بچه‌های کوچک محافظت می‌کردند. آن‌ها به مار رحم نکردند. برخی از خدنگ‌ها جسورانه با سر مار و نیش‌های خطرناک آن روبرو شدند و به آن حمله کردند، در حالی که برخی دیگر بدن مار را هدف قرار دادند و مدام حمله کردند.

خدنگ‌ها اغلب هدف بسیاری از شکارچیان قرار می‌گیرد و به دلیل جثه کوچکشان به تعداد زیاد قدرت پیدا می‌کنند. گاهی تا زمانی که تهدید از بین نرود، حمله را متوقف نخواهند کرد.

مار پیتون در این مرحله متوجه شد که اگر تلاش نکند، به احتمال بسیار زیاد می‌میرد. بنابراین، مار سرش را زیر شاخه کوچکی که روی زمین افتاده بود، قرار داد. این شاخه سرش را از حملات و گاز مهاجمان محافظت می‌کرد، اما بدن مار پیتون هنوز بسیار در معرض دید قرار داشت و نیاز داشت.

خدنگ‌ها در این مرحله فقط یک لحظه عقب نشستند و این تمام چیزی بود که مار برای فرار نهایی خود لازم داشت. یک درختچه ضخیم در آن نزدیکی بود و مار به سرعت سعی کرد دور شود. خدنگ‌ها که متوجه دور شدن مار پیتون شده بود، دور هم جمع شدند و برای لحظه‌ای ناپدید شدن مار در بیشه‌زار را تماشا کردند و سپس در تاریکی ناپدید شدند. سکوت و آرامش به آنجا بازگشت و همه چیز به پایان رسید.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • حملات بی‌امان بیش از ۲۰ خدنگ به مار پیتون (فیلم)
  • (ویدئو) حملات بی‌امان بیش از ۲۰ خدنگ به مار پیتون
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک