Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد پیش بین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از اقداماتی که طی 6 ماهه اخیر در راستای ایجاد بازار سنگهای قیمتی و جواهرات انجام دادیم انعقاد تفاهم نامه ای با خانه معدن ایران بود.

رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگهای قیمتی ایران(در معاونت علمی و فناوری) گفت: به واسطه این تفاهم نامه، کارگروههایی تحت عنوان «کارگروه سنگ و جواهرات گوهر سنگ» در همه استانهای کشور توسعه داده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون ۶ کارگروه تشکیل داده شده و قرار است ۴کارگروه دیگر تا پایان سال ایجاد شود، گفت:  به دلیل اینکه در ابتدا و انتهای خط تولید  و فروش فراورده های سنگها و جواهرات و ... مشکل داریم، استراتژی ایجاد کارگروهها در استانهای کشور را پیگیری می کنیم که بازارچه گوهرسنگ ها در سراسر کشور ایجاد شود.

پیش بین با بیان اینکه این کارگروهها تمام محصولاتشان را با آخرین متدهای روز دنیا عرضه می کنند، گفت: در این اقدام مسئله جذب توریسم و نگاه صادراتی محصولات مربوط به سنگهای قیمتی و جواهرات و ... مد نظر قرار گرفته شده است.

رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگهای قیمتی ایران(در معاونت علمی و فناوری) ادامه داد: همچنین در کنار این قضیه چون پتاسیل خوب معدنی در کنار استان خراسان یعنی افغانستان وجود دارد در صدد برآمدیم تا پایگاه صادراتی را بین مرز ایران و افغانستان راه اندازی کنیم.

وی با بیان اینکه این پایگاه صادراتی در یک منطقه ویژه اقتصادی (دوقارون در افغانستان) است، گفت: این پایگاه با همکاری (ایمیدرو)، استانداری خراسان و معاونت علمی و فناوری راه اندازی می شود.

به گفته پیش بین، این پایگاه صادراتی محلی می شود که محصولات مربوط به سنگهای قیمتی و جواهرات تبدیل به محصول شده و از آنجا به سایر کشورها صادر می شود.

رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگهای قیمتی ایران(در معاونت علمی و فناوری) با تاکید بر اینکه پایگاه صادراتی در خصوص این سنگ ها نداریم، گفت: این باعث ایجاد ارزش افزوده خواهد شد و از قاچاق سنگهای قیمتی، جواهرات و ... جلوگیری می شود.

کد خبر 5050009 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: جواهرات سنگ های قیمتی صادرات دانش بنیان افغانستان ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا تحقیقات علمی فناوری فضایی گوشی هوشمند شرکت دانش بنیان واکسن کرونا تولید دانش بنیان گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خودروی برقی نوآوری صنعت خودروسازی استارت آپ حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری پایگاه صادراتی سنگهای قیمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه صادراتی قوی برای زنجیره ارزش کشاورزی مازندران نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، احمد فاطمی ظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در نمایشگاه بین المللی تهران فرصتی برای آشنایی با مازندران توسط تجار و بازرگانان داخلی و خارجی است، تصریح کرد: مزیت‌های مازندران باید در عرصه‌های ملی به نمایش گذاشته شود تا بتوان از این طریق، زمینه برای صادرات محصولات این استان افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه اگرچه کشاورزی در مازندران مزیت‌های مهمی دارد و از ظرفیت‌هایی ویژه ای برخوردار است اما امروز کشاورزان در مازندران با مشکلات عدیده ای مواجه هستند، تصریح کرد: نبود پایانه صادراتی قوی در زنجیره ارزش کشاورزی برای این بخش مشکلاتی ایجاد کرده است.

فاطمی با تاکید بر اینکه این محصولات در انبار کشاورزان انبار می‌شود و در نهایت دلالان از این وضعیت سود می‌برند، عنوان کرد: این نمایشگاه فرصتی است که بازرگانان ایرانی و خارجی با مزیت‌ها آشنا شوند و در زمینه سرمایه گذاری در زمینه زنجیره ارزش استان‌ها اقدام کنند.

فاطمی با اشاره به اینکه تلاش خواهیم کرد تا در زمینه صادرات مرکبات و کیوی با وضع قوانین و ارائه تسهیلات به این مهم کمک کنیم، عنوان کرد: برای بهبود وضعیت کشاورزان، باغداران و برنجکاران مازندران باید زمینه‌هایی برای کاهش هزینه‌های تولید محصول ایجاد کنیم.

کد خبر 6093979

دیگر خبرها

  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • پایانه صادراتی قوی برای زنجیره ارزش کشاورزی مازندران نداریم
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه