Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@00:24:21 GMT

جاسک از ضعف عدم توسعه یافتگی آموزشی رنج می برد

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۳۸۴۷

جاسک از ضعف عدم توسعه یافتگی آموزشی رنج می برد

ایسنا/هرمزگان مدرس دانشگاه های استان هرمزگان با اشاره به اینکه استقرار اداره آموزش و پرورش مستقل در بخش لیردف شهرستان جاسک ضرورت دارد، گفت: جاسک یکی از ضعیف ترین شهرستان های استان از نظر توسعه یافتگی بر اساس شاخص های آموزشی است و همواره با مشکلات عدیده آموزشی روبرو بوده است.

محمد جمالدینی در گفت و گو ایسنا، اظهار کرد: یکی از دلایل عدم توسعه یافتگی آموزشی به وسعت گسترده و جمعیت پراکنده آن می باشد که شهرستان جاسک با  ۱۱۱۲۲ کیلومتر مربع مساحت و حدود ۱۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد از کل مساحت خاکی استان هرمزگان را تشکیل می دهد.

وی با بیان اینکه این شهرستان از نظر وسعت بزرگترین شهر استان محسوب می شود و با این وجود، سازمان های حاکمیتی در سطوح مختلف با اختیارات کامل در اداره این شهرستان و بخش های آن مستقر شود، افزود: این مهم باید انجام گیرد تا کیفیت خدمات به مردم شریف این بندر ساحلی با پتانسیل های بی نظیر ولی محروم ارائه شود.

مدرس دانشگاه های استان هرمزگان ادامه داد: در همین راستا از آنجایی که آموزش و پرورش در کشور ما در دور افتاده ترین نقاط کشور یک واحد آموزشی وجود دارد که کار تعلیم و تربیت فرزندان این سرزمین را انجام می دهد در شهرستان جاسک هم در محروم ترین و دور افتاده ترین نقطه بازهم مدارسی وجود دارند که فاصله آن تا مرکز شهرستان که اداره آموزش و پرورش وجود دارد، بیش از ۳۰۰ کیلومتر است که عملا ارائه خدمات و فرآیند نظارت آموزشی را به چالش کشیده است.

جمالدینی تصریح کرد: در بخش لیردف نمایندگی آموزش و پرورش وجود دارد اما عملا این سازمان هم اختیاری چندانی در اداره امورات آموزشی بخش ندارد به صورتی که اکثر  تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها از اداره آموزش و پرورش شهرستان گرفته می شود.

این متخصص تعلیم و تربیت بیان کرد: این گستردگی و وسعت بیش از حد باعث شده است که شهرستان جاسک از قطار توسعه یافتگی آموزشی عقب بماند و در صورتی که اگر اداره آموزش و پرورشی مستقل در این بخش دایر بود با جذب بیشتر امکانات و منابع انسانی کیفی،   برنامه ریزی جامع و واقع بینانه، سازماندهی اصولی و نظارت دقیق تر می توانست موجب تغیبر و تحولی شگرف در توسعه بخش لیردف بویژه توسعه آموزشی این بخش شود.

وی با بیان اینکه جمعیت دانش آموزی بخش لیردف بیش از ۵۵۰۰  نفر، تعداد مدارس در مقطع ابتدایی ۷۰ ، در مقطع متوسطه اول ۱۴ و در مقطع متوسطه دوم هم ۵ مدرسه است، اظهار کرد: فرهنگیان برای انجام کار اداری باید فاصله ۲۰۰ کیلومتری را تا مرکز شهرستان طی کنند که این امر برای بخش ۲۰ هزار نفری که ۱۲۷روستای پراکنده را تحت پوشش خود قرار می‌دهد مطلوب نیست و مسئولان باید برای توان‌ بخشیدن به وضعیت فرهنگیان زحمتکش و دانش‌آموزان تلاش کنند تا نمایندگی آموزش و پرورش  به اداره مستقل تبدیل شود که موجب پیشرفت و توسعه این شهرستان شود.

وی در پایان همچنین یادآور شد: ارتقاء نمایندگی آموزش و پرورش لیردف به اداره مستقل سبب ارتقای مسائل فرهنگی، آموزشی و عمرانی در این منطقه می‌شود و برای دست یافتن به توسعه پایدار و استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها اخبار شهرستان ها هرمزگان اداره آموزش و پرورش شهرستان جاسک توسعه یافتگی بخش لیردف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود