Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق اظهارات اخیر مسئولان شهری، اگر دولت کمک نکند، ناوگان اتوبوسرانی پایتخت دچار فروپاشی خواهد شد و تکمیل خطوط مترو با کمک‌های ضعیف دولت نیز بیش از ۲۰ سال به طول می انجامد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روند رو به رشد شهرنشینی در شهرهای بزرگی چون تهران، نیاز به توسعه حمل و نقل عمومی را هم افزیش داده است؛ در این راستا کلانشهر تهران تحولات قابل توجهی به ویژه در زمان مدیریت قالیباف به خود دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی 12 سالی که قالیباف سکان اداره شهر را در دست داشت علی‌رغم بی‌مهری‌های دولت در پرداخت سهم خود به این حوزه میزان خطوط مترو افزایش قابل توجهی یافت، به‌طور میانگین هر ماه 7 واگن و یک کیلومتر به سیستم مترو افزوده و در این مدت 1200 دستگاه اتوبوس دو کابین نیز وارد تهران شد.

در سال‌های نخست فعالیت قالیباف در شهرداری و احمدی‌نژاد در جایگاه رئیس جمهوری این باور وجود داشت که به دلیل اختلاف نظر و سلیقه‌ بین آنها، دولت به وظایف خود در حوزه حمل و نقل عمومی عمل نمی‌کند؛ با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، باورها عوض شد؛با آغاز به کار دور پنجم شورای شهر تهران، افرادی کاملا همسو با دولت بر کرسی‌های شورای شهر تکیه زدند؛ این وضعیت امید تازه‌ای ایجاد کرد که شاید این بار یکدست شدن کامل دولت و مدیریت شهری بتواند راهگشا باشد اما باز هم تغییری در این وضعیت حاصل نشد.

در حال حاضر علاوه بر آهنگ کند توسعه حمل و نقل عمومی، مشکلات مالی شهرداری به دلیل شیوع کرونا نیز افزایش یافته و بی‌مهری دولت به این حوزه نه تنها بر روند کند توسعه بلکه بر فرسودگی این ناوگان نیز دامن زده است و همچنان خبری از پرداخت بدهی‌های دولت به شهرداری وجود ندارد. مسئولان شهری نیز بارها بر اوضاع آشفته ناوگان اتوبوسرانی و نیازهای مترو تأکید کرده‌اند اما شرایط روز به روز دشوارتر و بحرانی‌تر می‌شود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

اگر دولت کمک نکند، ناوگان اتوبوسرانی پایتخت دچار فروپاشی خواهد شد

محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با اعلام اینکه متأسفانه دولت به تعهدات خود در قبال ناوگان حمل‌ و نقل عمومی پایتخت از جمله پرداخت سهم یک سومی خود از مبلغ تمام شده کرایه اتوبوس‌ها عمل نمی‌کند، گفت: اگر دولت کماکان سهم خود را پرداخت نکرده و به مدیریت شهری کمک نکند، مطمئناً ناوگان اتوبوسرانی پایتخت دچار فروپاشی می‌شود.

وی با تأکید بر کاهش بی‌سابقه‌ درآمدها و افزایش روزافزون هزینه‌های این شرکت، افزود: اگر با زحمت، امسال را نیز پشت سر بگذاریم و به پایان برسانیم، حتماً در سال 1400، استمرار خدمات‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت دچار مشکل اساسی خواهد شد.

ترفع با اشاره به اینکه ناوگان اتوبوسرانی تهران دارای دو بخش عمومی و خصوصی است، اظهار کرد: در حال حاضر، بخش عمومی با تمام ظرفیت و به صورت شبانه‌روزی کار می‌کند اما بخش خصوصی باید خودش نسبت به خرید اتوبوس اقدام کند، هزینه پشتیبانی و نگهداری اتوبوس ها که مبلغ آنها به شدت سنگین شده است را و همچنین حقوق رانندگان را بپردازد در حالی که به دلیل شیوع کرونا مسافرچندانی جابه جا نکرده و درآمدش کاهش داشته است ، با این شرایط ادامه فعالیت برایش مقرون به صرفه نخواهد بود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اعلام اینکه نوسازی ناوگان اتوبوسرانی با حمایت شهردار تهران انجام شده و پیش‌پرداخت خرید 250 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس که قرارداد آن چندی قبل منعقد شده نیز واریز شده است، خاطرنشان کرد: تا کمتر از یک ماه آینده، اولین بخش این قرارداد وارد ناوگان اتوبوسرانی پایتخت می‌شود و تا 5 ماه آینده و پایان سال نیز کل 250 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری شده به ناوگان اضافه خواهند شد.

تکمیل خطوط مترو با کمک‌های ضعیف دولت، بیش از 20 سال زمان می‌برد

سیدمناف هاشمی هم در مراسم افتتاح ورودی ایستگاه شهید نواب صفوی واقع در خط 7 متروی تهران اظهار کرد: این روزهای کرونایی می‌گذرد اما موضوع آلودگی هوا بحث درازمدتی است که زمانی می‌توان برای آن راه حلی در نظر گرفت که حمل و نقل عمومی به ویژه شبکه مترو را هرچه سریع‌تر تکمیل کنیم و از سوی دیگر هزینه‌های تردد را با خودروهای شخصی به گونه‌ای افزایش دهیم که شهروندان در مقایسه حمل و نقل عمومی و خودروی شخصی به این نتیجه برسند که استفاده از خودروی شخصی به صرفه نیست.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران تصریح کرد: تاکنون حدود 240 کیلومتر شبکه مترو در تهران ساخته شده که معادل آن باید ساخته شود هم در خطوطی که در حال تکمیل است و هم در چهار خط جدیدطراحی شده؛ تا زمانی که این شبکه تکمیل نشود نقاط زیادی از شهر از شبکه مترو بی بهره خواهند بود.

وی افزود: اگر حمایت دولت‌ها در آینده نسبت به حمل و نقل عمومی به همین شکل ضعیفی که در سال های اخیر بوده، ادامه یابد تکمیل 4 خط جدید مترو بیش از سال 1420 به طول می انجامد و این خسران بزرگی برای شهر تهران است.

اگرچه مشکلات اقتصادی و فشارهای مالی بر دولت نیز وجود دارد و کسی منکر آن نیست اما انتظار پرداخت مطالبات قانونی و به حق شهر تهران در حوزه حمل و نقل عمومی با توجه به تأثیراتی که در کاهش ترافیک و آلودگی هوا و سهولت در جابه‌جایی شهروندان به ویژه در روزهای کرونایی دارد را هم نمی‌توان نادیده گرفت. لازم است دولت در ماه‌های پایانی فعالیت خود نسبت به این موضوع توجه ویژه‌ای نشان داد و با یک تدبیر طلایی، یادگاری نیک از خود به جا بگذارد.

تکمیل خطوط مترو با کمک‌های ضعیف دولت، بیش از 20 سال زمان می‌بردکمترین و بیشترین نرخ بلیت متروی تهرانگزارش/ با 7 هزار میلیارد تومان بدهی دولت به شهرداری تهران چند قطار و اتوبوس می‌توان خرید؟!
انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دولت یازدهم شهرداری تهران شهر تهران دولت یازدهم شهرداری تهران شهر تهران حمل و نقل عمومی خطوط مترو شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نواقص خط ۳ مترو تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، آزاد اکبری، مجری خط ۳ متر تهران در خصوص برنامه‌های سال جاری جهت رفع حداکثری نواقص خط ۳ گفت: امسال هم مثل دو سال گذشته، سعی خواهیم داشت نقص‌های موجود در خط ۳ را به حداقل ممکن برسانیم و اگر منابع مالی لازم به موقع تأمین شود، اتفاق‌های خوبی رخ خواهد داد.

وی افزود" در این راستا با اولویت بندی صورت گرفته، قصد داریم ورودی دوم ایستگاه سهروردی و همچنین دسترسی دوم ایستگاه میرزای شیرازی را امسال راه اندازی کنیم. تکمیل و بهره‌برداری از سامانه تهویه RS ایستگاه شهید زین الدین به همراه هواساز ایستگاه هروی را نیز در دستور کار داریم و در صورت امکان، سیستم زهکش محدوده ایستگاه قدوسی را احداث خواهیم کرد.

مجری خط ۳ مترو تهران در ادامه صحبت‌های خود گفت: در دو سال اخیر، ۱۲ مورد از نواقص خط ۳ برطرف شده است و اگر منابع مالی متناظر با کارهای باقی‌مانده این خط تأمین شود، می‌توان تا سال ۱۴۰۴ کل نقص‌های موجود را برطرف کرد و پرونده آن را بست.

کد خبر 6089646

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو