Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در آذربایجان شرقی افزود:  کادر بهداشت و درمان به شکل شبانه روزی و فداکارانه فعالیت می کنند که از تمام زحمات آنان تقدیر و تشکر می کنیم.

وی گفت: متاسفانه در هفته های گذشته پیک سوم کرونا، شدیدتر و دشوارتر از مراحل قبلی بوده که باید تلاش کنیم از این دشواری با کمترین عارضه عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمحمدی ادامه داد: در روزهای گذشته شاهد فوت روزانه ۲۲ نفر به دلیل ابتلا به کرونا در استان بودیم که بسیار مایه تاسف است.

وی اضافه کرد: با وجود تمامی اقدامات و اطلاع رسانی ها در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری و تاکید بر استفاده از ماسک متاسفانه ۶۲ درصد مردم استان از ماسک استفاده می کنند.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: باید از ظرفیت رسانه ها و سازمان های مردم نهاد در راستای اشاعه فرهنگ همزیستی با کرونا و مراقبتهای بیشتر استفاده کنیم.

وی با اشاره به مصوبات پیشین ستاد مقابله با کرونا در استان گفت: قبل از اینکه تصمیم جدیدی گرفته شود، باید تصمیمات قبلی به جد پیگیری و جلوی تخلفات گرفته شود.

پورمحمدی اضافه کرد: اگر در مصوبات قبلی تاکید بر این شده که رستوران ها با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند، این امر باید به جد پیگیری شود و با واحدهای متخلف برخورد و در صورت تکرار پلمب شوند.

وی با اشاره به اجرای طرح جریمه به صورت پایلوت در تهران، گفت: ابتدا باید با ارشاد و امر به معروف، تذکرات در راستای مراعات پروتکل ها انجام شود، اما اگر شیوع کرونا به همین منوال در استان پیش رود ما نیز باید اعمال جریمه را به ستاد ملی کرونا پیشنهاد دهیم تا اجرایی شود.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: باید کارگروه ویژه برای نظارت ایجاد شود تا تیم هایی به صورت ثابت در مراکز مختلف حضور یابند.

وی ادامه داد: آموزش در دانشگاه ها و مدارس در تمامی مقاطع به مدت یکماه دیگر باید به صورت غیرحضوری برگزار شود و ثبت نام ورودی های جدید دانشگاه ها نیز غیرحضوری انجام گیرد.

پورمحمدی اظهار کرد:  در برخی مناطق روستایی که دسترسی به اینترنت و گوشی های هوشمند وجود ندارد و تعداد دانش آموزان آن کمتر از ۱۰ نفر می باشد، می توان کلاس های حضوری در فضای باز برگزار کرد و یا از ظرفیت صدا و سیما بهره مند شد.

وی گفت: تعطیلی کسب و کارها راحت نیست، زیرا که بسیاری از کارگران و کارکنان بیمه ندارند تا در این مدت تعطیلی از بیمه بیکاری بهره مند شوند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: اگر تاکید می شود مراسمات ترحیم برگزار نشود و از تجمعات جلوگیری شود، محل برگزاری این مراسم فرقی ندارد در مسجد یا هتل باشد .

وی با اشاره به اینکه ظرفیت بیمارستان های استان تکمیل شده است، گفت: اگر مجبور شویم از تمامی بخش های بیمارستانی برای بیماران کرونایی استفاده شود، سایر بیماران با مشکل مواجه خواهند شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی هم در این جلسه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی را مرجع تشخیص محدودیت‌های جدید کرونایی دانست و گفت: مسائل مربوط به فعالیت بخش‌های مختلف جامعه به صورت تخصصی در جلسات کمیته نظارت با دبیری دانشگاه علوم پزشکی تبریز بررسی می‌شود.

علیار راستگو همچنین با بیان اینکه فرمانداران موظف به تشکیل ستادهای شهرستانی مقابله با کرونا و مکلف کردن همه بخش‌ها به رعایت مصوبات ستادهای استانی و ملی هستند، افزود: ایجاد محدودیت در همه بخش‌های جامعه عملاً امکان‌پذیر نیست، اما گزارش دانشگاه علوم پزشکی نشان می‌دهد که ازدحام جمعیت مهم‌ترین عامل شیوع کرونا است و بنابراین تا جایی که امکان دارد باید از تشکیل اجتماعات و ازدحام جمعیت جلوگیری شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم با تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان، گفت: در حال حاضر بیشترین میزان ابتلا و فوتی را در استان داریم و به طور متوسط روزانه شاهد جان باختن ۲۲ نفر از بیماران کرونا هستیم.

محمدحسین صومی با بیان اینکه به طور میانگین نتیجه ۵۰ درصد از تست‌های کرونا در استان مثبت است، افزود: شهرستان‌های اهر، مراغه، تبریز، بناب و چاراویماق بیشترین میزان مبتلایان شناسایی‌شده نسبت به جمعیت خود را دارند.

وی، میزان استفاده از ماسک را در استان ۶۲ درصد اعلام کرد و گفت: عادی‌انگاری وضعیت در جامعه باید از بین برود و از هر نوع ازدحام و شکل‌گیری تجمعات جلوگیری شود.

اعضای ستاد استانی مقابله با کرونا نیز در این جلسه دیدگاه‌های خود را در خصوص ایجاد محدودیت در فعالیت بخش‌های مختلف، نحوه فعالیت مراکز آموزشی، روند نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و ایجاد ظرفیت‌های جدید درمانی بیان کردند.

در این جلسه تمدید آموزش غیرحضوری در مدارس استان تا پایان آبان، آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و ثبت‌نام مجازی دانشجویان تازه‌وارد و تشدید نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در اماکن عمومی به تصویب رسید.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا آذربایجان شرقی کرونا ویروس کرونا آذربایجان شرقی اخبار کنکور استاندار آذربایجان شرقی دانشگاه علوم پزشکی مقابله با کرونا کرونا در استان بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک

به گزارش صدای ایران، استاندار تهران با اشاره به نام شهرستان‌های غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهر‌های این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جا‌هایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • حضور استاندار آذربایجان غربی در برنامه صف اول شبکه خبر
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران