Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،  این مهمان ناخوانده پس از ورودش مجبورمان کرد ماسک بزنیم؛ کاری که طی سال‌های اخیر به اختیار و برای جلوگیری از نفس‌کشیدن در هوای آلوده انجام می‌دادیم. هنوز با دستاوردهای این مهمان نامیمون اخت نشده‌ایم که ذرات آلاینده تصمیم گرفته‌اند زودتر در هوا پخش شوند.

همدستی کرونا و آلاینده‌ها، شرایط را به‌شدت بحرانی کرده‌اند؛ به‌گونه‌ای که پزشکان و کارشناسان حوزه سلامت معتقدند شرایط جوی پیش آمده تهدید جدی است و مبتلایان به کرونا قطعا با آسیب‌های وخیم‌تر و حتی مرگبارتر مواجه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسمان، رنگ آبی‌اش را از دست داده و رختی دود گرفته به رنگ خاکستری پوشیده و نفس مردم هم به شماره افتاده است. شرایط اصلا خوب نیست و برای رفع این معضل زیست‌محیطی نیاز به اقدامات عاجل است که قطعا باید فراتر از حرف باشد. سال‌های گذشته مسئولان و متولیان اگر به‌دنبال مقصر بودند و با پاسکاری تلاش می‌کردند توپ سهل‌انگاری و بی‌کفایتی را در زمین حریفان و رقیبان بیندازند، باور کنید الان دیگر شرایط مناسبی برای این کار نیست و با بی‌توجهی‌ها آمار روزانه کشته‌شدگان کرونا به واسطه آلودگی هوا از ۳۰۰ و اندی  فراتر می‌رود. مردم تعهد دارند ماسک بزنند و این کار را انجام می‌دهند اما وضعیت آلودگی اسفبار است و نیاز است مسئولان مربوطه کنار هم بایستند و هر یک به تعهداتشان عمل کنند تا از سد ذرات آلوده به سلامت یا با حداقل تلفات انسانی عبور کنیم. برای این منظور نظرات برخی مسئولان مرتبط با آلودگی هوا و کارشناسان را برای راهکارهای رفع آلودگی هوا به‌خصوص برای امسال - که از هرسال واجب‌تر است - جویا شده‌ایم.

اینکه با توجه به شیوع کرونا و افزایش آلودگی  چه کار باید کرد، سوالی بس مهم است و نیازمند پاسخی سریع.  برای این منظور نظرات برخی مسئولان مرتبط با آلودگی هوا و کارشناسان را جویا شده‌ایم.  جالب اینجاست که همه آنها نخستین راهکارها را در شرایط فعلی توسعه و نوسازی ناوگان عمومی اعلام کرده‌اند؛ موضوعی که اکنون با حمایت دولت امکانپذیر خواهد بود.  تعطیلی واحدهای آلاینده، توجه به دورکاری، پرهیز از ترددهای غیرضروری توسط شهروندان و اجازه تردد به خودروهایی که معاینه فنی برتر دارند از جمله مهم‌ترین مواردی است که کارشناسان در گفت‌وگو با همشهری بیان کرده‌اند.

عیسی فرهادی، فرماندار تهران | تقسیم‌بندی نیروها

باید بپذیریم شرایط بسیار بحرانی است و نباید اهمال کنیم. برای کنترل وضعیت بحرانی هم مردم و هم مسئولان باید پای کار بیایند. وظیفه مردم این است که از خودروی شخصی کمتر استفاده کنند و برای رفت‌وآمد وسایل حمل‌ونقل عمومی را جایگزین کنند. شهروندان دغدغه کمبود ناوگان حمل‌ونقل عمومی را نداشته باشند؛ چراکه ناوگان فرسوده است اما کمبودی نداریم و ناوگان حمل‌ونقل عمومی با تمام توان مشغول خدمت‌رسانی به مسافران است. مسئولان هم موظف و مکلف هستند نیروها و کارکنان اداره‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های خصوصی، دولتی، انتظامی و... را به‌گونه‌ای تقسیم‌بندی کنند که ۵۰درصد ۳روز اول هفته و ۵۰درصد دیگر هم ۳روز دوم هفته در محل کارشان حاضر شوند. با انجام این کار به‌مدت ۲‌ماه قول می‌دهم بحران کرونا و آلودگی هوا کنترل می‌شود. نکته مهم و قابل تأمل دیگر توجه ویژه به واحدهای آلاینده مانند شرکت سیمان، نیروگاه برق کرج و شرکت شن و ماسه و... است که باید تعطیل شوند. البته تعطیلی این مراکز منوط به درخواست اداره محیط‌زیست شهر تهران است که پس از آن استانداری اقدام می‌کند. تا این لحظه که با شما گفت‌وگو می‌کنم، هیچ نامه‌ای از اداره کل محیط‌زیست شهر تهران به استانداری ارائه نشده و فعالیت این واحدها قانونی است.

حسین مقدم، مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو | مدیریت یکپارچه ضروری است

آلودگی هوا مربوط به سال قبل و امسال نیست و سال‌هاست کلانشهرهای دنیا گرفتار آن هستند. در کشورهای دیگر با یک برنامه درست و اصولی تا حدودی این معضل رفع شده است، بنابراین در تهران هم می‌توان با آن مقابله کرد. در شهرها قبل از هرچیز باید منشأ آلودگی کشف شود که در تهران قطعا وسایل موتوری منشأ هستند و به همین دلیل قوانین بازدارنده با محوریت وسایل موتوری ازجمله خودروهای سبک و سنگین و موتورسیکلت وضع شود. همچنین با فرهنگسازی‌ می‌توان استفاده مطلوب از وسایل حمل‌ونقل عمومی را نهادینه کرد. انجام معاینه فنی مستمر و تولید خودروهای باکیفیت و استفاده از خودروهای برقی درخصوص کاهش آلودگی هوا تأثیرگذار هستند.
نکته مهم دیگر این است که حدود ۲۰ ارگان و سازمان و نهاد در کاهش آلودگی هوا فعالیت می‌کنند که نبود مدیریت یکپارچه سبب شده این فعالیت‌ها به نتایج مطلوب ختم نشوند. به‌طور کلی راهکار سازنده در شرایط فعلی که با کرونا مواجه هستیم، دادن مجوز تردد به ‌خودروهایی است که معاینه فنی برتر دارند. در مراکز معاینه فنی به ‌خودروهایی که دارای سیستم سوخت مناسب هستند و کاتالیست خودرویشان سالم است، برگه معاینه فنی برتر داده می‌شود. بنابراین با صدور مجوز برای تردد این خودروها مسئولان می‌توانند در کنترل و کاهش آلودگی اقدام مؤثری انجام دهند.

شهاب‌الدین کرمانشاهی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران | تحول در ناوگان حمل‌ونقل عمومی

راهکارهای کاهش آلودگی هوا را در ۲ دسته کلی بهبود وسایل جابه‌جایی و مدیریت تقاضای ترافیک می‌توان دسته‌بندی کرد. بخش اول غالبا صنعتی و اصلاح فنی موتورها و نصب فیلترهاست. بخش دوم طیف وسیعی از راهکارها را دارد اما راهبردهای اصلی آن خلاصه است: سفرهای کمتر، سفرهای کوتاه‌تر و با وسایل کاراتر (کم‌مصرف‌تر و پرسرنشین‌تر). راهکارهای متفاوت مثل توسعه پیاده‌روی، توسعه دوچرخه‌سواری، توسعه خدمات حمل‌ونقل همگانی به‌عنوان سیاست‌های تشویقی در کنار سیاست‌های بازدارنده مثل قیمت‌گذاری پارکینگ، قیمت‌گذاری شبکه (یا همان طرح ترافیک) و جریمه و جلوگیری از تردد خودروهای فرسوده معمولا برای کاهش انتشار مؤثر است.

گذشته از این کلیات که در همه جای دنیا قابل طرح است، برای شرایط تهران ۳ویژگی به‌نظرم می‌رسد که در برنامه‌ریزی برای کاهش آلودگی باید مورد توجه قرار گیرد:

اولا، در سبد حمل‌ونقل شهری تهران شیوه دیگری به نام موتورسیکلت وجود دارد که از نظر میزان انتشار آلاینده هم‌وزن خودروهای شخصی است؛ شیوه‌ای که در مطالعات کشورهای پیشرفته کمتر مورد توجه قرار گرفته است. در مدیریت این شیوه کم‌تجربه هستیم و تاکنون اقدام مؤثری نتوانسته‌ایم انجام دهیم.

ثانیا، ناکارآمدی خطوط اتوبوسرانی بخش قابل‌توجهی از ظرفیت را معطل گذاشته است. در این بخش هم فرسودگی ناوگان و هم ناکارآمدی خطوط باعث انتشار آلاینده بدون جابه‌جایی قابل توجه مسافر در بیش از ۱۶۰خط اتوبوسرانی شده است که ریشه در مشکلات مالی و نبود منابع کافی دارد.

ثالثا، مسئله تهران از منطقه شهری تهران و کرج جدا نیست. روزانه بیش از ۲میلیون سفر حومه‌ای که غالبا با خودروهای شخصی با کیفیت متوسط رو به پایین انجام می‌شود، سهم قابل‌توجهی در آلودگی هوا دارد.
یکی از راهکارهای پیشنهادی در کوتاه‌مدت، تحول در حمل‌ونقل همگانی شهری و منطقه‌ای براساس خطوط منعطف و سیستم‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است. براساس مطالعات بین‌المللی در عرصه دیجیتال این مهم قابل تحقق به‌نظر می‌رسد.

نصراله آبادیان - شهردار منطقه۱۱ | کاهش آلودگی با عزم ملی

معضل آلودگی هوا چند سالی‌است که در تهران و سایر کلانشهرهای کشور وجود دارد و اجرای برنامه‌های متفاوت تاکنون خیلی مؤثر نبوده است. ارائه راهکار برای حل این معضل دیرینه در حقیقت نیازمند فعالیت‌های بین‌بخشی دستگاه‌هایی است که متولی‌گری دارند و اگر به وظایف خود درست عمل کنند، حتما شاهد کاهش ذرات آلاینده و آسمان آبی پایتخت خواهیم بود. در مدیریت شهری آنچه به‌نظر می‌رسد شروع اقدامات از تنظیم موتورخانه در منازل تا بهره‌برداری از ایستگاه‌های مترو و افزایش امکانات حمل‌ونقل پاک یا همان دوچرخه است. همچنین رعایت استانداردها در وسایل که جنبه سوختی و موتوری دارند در این امر بی‌تأثیر نیست. به‌طور کلی پاک کردن آلودگی از آسمان تهران نیاز به عزم ملی دارد که امیدواریم با شرایط کنونی این کار خیلی زود محقق شود و قبل از رسیدن به بحران بتوانیم هوای شهرمان را تمیز کنیم.

محمود یوسفی، مجری خط۷ مترو | مقابله با ذرات آلاینده از طریق حمل‌ونقل عمومی

امسال به‌دلیل بیماری کرونا تصمیم‌گیری برای مقابله با آلودگی هوا متفاوت خواهد بود. اگر قبل از اپیدمی کووید-۱۹ قرار داشتیم قطعا به صراحت پیشنهاد می‌کردیم شهروندان از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند تا ذرات آلاینده به حداقل برسند. امروز که رعایت فاصله اجتماعی در لیست پروتکل‌های ستاد مقابله با کرونا قرار دارد، به صلاح نیست این پیشنهاد داده شود؛ چراکه با توجه به محدودیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی و بالا بودن حجم مسافران، فاصله اجتماعی رعایت نمی‌شود و این یک واقعیت است. سرمایه‌گذاری در ناوگان حمل‌ونقل عمومی سبب افزایش خدمت رسانی مطلوب و تشویق مردم به استفاده از این ناوگان و کاهش آلودگی هوا می‌شود. بنابراین سیاستگذاران اگر به این نکته مهم و کلیدی توجه کنند و امکانات و تجهیزات شبکه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهند حتما می‌توان قدم‌های بزرگ و البته مؤثری در کاهش آلودگی کلانشهر تهران برداشت.

علی امام، مدیرعامل شرکت متروی تهران | ضرورت توسعه حمل‌ونقل عمومی

آلودگی هوا پدیده‌ای است که هر سال در فصول پاییز و زمستان شاهد آن هستیم و تا کنون هم اتفاق بسیار موثر و خاصی برای کنترل آن رخ نداده است. شاید اگر در شرایط عادی قرار داشتیم ارائه راه حل  آسان‌تر بود و افکار عمومی جامعه همچون سنوات گذشته گزینه لزوم سرمایه‌گذاری در ناوگان حمل و نقل عمومی را از دست‌اندرکاران دولت و شهرداری مطالبه می‌کرد اما اکنون این راهکار  در سطح مدیریت کلان کشور اولویت ندارد و لااقل باید به گزینه‌های دیگر  نیز توجه کرد. شرایط بحرانی کنونی ناشی از کرونا مدیریت آلودگی هوا را دشوارتر می‌کند. اگر بتوانیم از یک سو با سیاستگذاری درست و اصولی شبکه حمل و نقل عمومی به ویژه در حوزه ریلی را تکمیل کنیم و توسعه دهیم و از سوی دیگر هزینه استفاده از خودروهای شخصی را به طرق مختلف از جمله اصلاح هدفمند نرخ حامل‌های انرژی، اخذ عوارض پارک حاشیه‌ای و امثال آن افزایش دهیم، حرکت روبه جلویی خواهیم داشت و برای سال‌های آتی می‌توانیم شاهد آسمان آبی و پاک باشیم. براساس قانون و ضوابط، دولت موظف به تکمیل و توسعه شبکه حمل و نقل عمومی است و براساس برنامه ۵ ساله ششم وظیفه دارد ۲هزار دستگاه واگن برای خطوط ریلی کلانشهرها تأمین کند که ۱۰۵۰‌قطار متعلق به تهران است. قطعاً تا چند ماه دیگر  که از عمر برنامه ۵ساله ششم توسعه مانده این امر محقق نمی‌شود و عملاً تا ابتدای سده آتی همچنان شاهد تشدید آلودگی هوا در فصل سرما خواهیم بود.

محمود ترفع، مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران | عمل به تعهدات؛ حلقه مفقوده آلودگی

هر سال با شروع فصل پاییز، پدیده آلودگی هوا تشدید می‌شود و آبان‌ماه به‌دلیل افزایش ذرات آلاینده گرفتار وارونگی دما می‌شویم که امسال به‌دلیل پاندمی کرونا، این معضل می‌تواند تأثیرات به‌مراتب حادتر و خطرناک‌تری در پی داشته باشد. آلودگی هوا یک پدیده ملی است و رفع آن توسط یک سازمان، ارگان و نهاد امکان‌پذیر نیست. از یک سو، مقابله با این پدیده یا معضل، نیازمند مشارکت و همکاری همه دستگاه‌های متولی است و از سوی دیگر، سازمان‌ها اگر به تعهدات خود عمل کنند با چنین حجمی از آلودگی هوا مواجه نمی‌شویم. هم‌اکنون، بیش از ۶۲درصد اتوبوس‌های ناوگان اتوبوسرانی تهران فرسوده هستند که حدود ۵درصد در آلودگی هوای پایتخت سهم دارند. هر چند با توجه به فرسودگی بخش اعظم ناوگان، این رقم قابل انتظار به‌نظر می‌رسد اما همین رقم ناچیز هم از نظر ما غیرقابل‌قبول است. آنچه برای ما مهم است، کم کردن و به حداقل رساندن میزان آلایندگی در شهر است و به این منظور، اقدامات اجرایی مشخصی را در دستور کار قرار داده‌ایم که اهم آنها انجام معاینات فنی اتوبوس‌های شرکت واحد به‌صورت دوره‌ای و مرتب، انجام تعمیرات اساسی (اورهال) اتوبوس‌های شرکت واحد به‌صورت نوبتی و منظم و هماهنگی برای خرید ۵۰۰دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس نو که حداقل ۲۵۰دستگاه آن تا پایان سال وارد ناوگان می‌شود، است. امیدواریم با این اقدامات بتوانیم سدی در برابر آلودگی ایجاد کنیم.

زهرا نژادبهرام، عضو شورای شهر تهران | توجه به حمل‌ونقل عمومی  

معتقدم راهکاری جز اینکه یک عزم ملی صورت بگیرد تا آلودگی هوا و شیوع کرونا کاهش پیدا کند وجود ندارد؛  چراکه این از حوزه شهری خارج است و نیاز به یک عزم ملی دارد. تغییرات آب و هوایی به‌وجود آمده و طبق قانون مسئولیت هوای پاک با سازمان محیط‌زیست است که این سازمان بنا به نقش عمومی خود به این مسئله ورود پیدا کند. چرا همیشه از شهرداری و شورای شهر انتظار دارند که کاری کند؟ اینکه صورت مسئله به سمت شورای شهر کشیده می‌شود، اشتباه است. شورای شهر تنها کاری که می‌تواند انجام دهد، این است که بگوید طرح زوج و فرد اجرا شود؛ آن هم باید در شورای‌عالی ترافیک بررسی شود و تصمیم‌گیری کنند. در عین حال، راهکار من همان است که عرض کردم و باید با عزم ملی کاری صورت گیرد. نظر من، توجه به حمل‌ونقل عمومی است که در واقع منبع تصمیم‌گیری آن دولت است.

مهرداد تقی‌زاده، کارشناس امور حمل و نقل | توسعه حمل‌ونقل عمومی در حد وسیع

راه‌حل برطرف کردن مسئله آلودگی هوا در تمام شرایط چه با کرونا و چه بدون آن، توسعه حمل‌ونقل عمومی در حد وسیع است؛ در واقع شبکه گسترده‌ای که به همه‌جا (تهران و حتی حومه) دسترسی داشته باشد؛ شبکه‌ای با ظرفیت بسیار بالا و با سرفاصله پایین که تند حرکت کنند. در واقع ناوگان حمل‌ونقل همگانی باید به قدری قوی و تکمیل باشد که خدمت رسانی مناسب‌تر باشد. این در هرشرایطی راهکار مناسبی برای کاهش آلودگی هواست. راهکارهای دیگری هم وجود دارد؛ مانند کیفیت سوخت و معاینه فنی خودرو که کم کم تأثیر خود را در پاک شدن هوا می‌گذارد. من اما اسم اینها را راهکار فرعی می‌گذارم. با توجه به شرایط کرونا، حمل‌ونقل عمومی جایی است که شهروندان بسیاری حضور دارند و وزارت بهداشت هم به‌درستی اعلام کرده حمل‌ونقل عمومی در افزایش مبتلایان به کرونا مؤثر است. حالا پرسش این است که چطور در این شرایط تأکید دارم که از حمل‌ونقل عمومی استفاده شود. اتفاقا در این شرایط توجه به حمل‌ونقل عمومی بیشتر باید شود؛ به این دلیل که در شرایط عادی با سرفاصله ۸دقیقه در مترو ازدحام جمعیت می‌شود ولی در شرایط کرونا ما باید تعداد ناوگان را به‌شدت افزایش دهیم. اگر سرفاصله کم شود و ازدحام جمعیت نشود، دیگر مشکلی برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی وجود نخواهد داشت.

راهکارهای گره‌گشا
- تعطیلی مراکز و واحدهای آلاینده
- نظارت دقیق بر معاینه فنی خودروها
- توسعه شبکه حمل‌ونقل عمومی
-ایجاد شبکه حمل‌ونقل پاک (دوچرخه)
- تنظیم موتورخانه ساختمان‌ها
- استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی منعطف
-کاهش استفاده از خودروهای شخصی

-----------------------------------------------------------------------------------------------
* منبع: روزنامه همشهری - محمود مولایی، زینب زینال‌زاده- خبرنگار

کد خبر 558991 برچسب‌ها آلودگی هوا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آلودگی هوا ناوگان حمل ونقل عمومی حمل ونقل عمومی کاهش آلودگی هوا خودروهای شخصی نقل عمومی ذرات آلاینده ناوگان حمل آلودگی هوا نقل عمومی معاینه فنی شبکه حمل شهر تهران شورای شهر حمل و نقل عزم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت گفت: در جوامع چالش‌هایی پیش می‌آید که با ایثار و از جان گذشتگی می‌توان آن را پشت سر گذاشت. 

حمید صاحب افزود: ارائه خدمت بدون ایثار و گذشت میسر نبود و جان بر کفان سلامت خدماتی را ارائه کردند که بی بدیل بود و مردم و خاطره جمعی آنان هرگز این ایثار را فراموش نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: به این ایثار افتخار می‌کنیم. هویت ما همین ایثار و از خود گذشتگی‌ها است. ما همه هویت و شخصیت خود را از این ایثار می‌گیریم. در این راستا در شهرداری و وزارت بهداشت این پیمان را می‌بندیم که مسیر شهدای سلامت را دنبال کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: در دوران کرونا که بسیاری به دنبال حفظ خود از این بیماری منحوس بودند، کادر درمان با ایثار خود به دیگران امید به زندگی دادند. 

علیرضا اولیایی‌منش با اشاره به اینکه مقصد همه‌ما باید عاقبت به خیری باشد، شهدای مدافع سلامت را نمونه بارز این عاقبت به خیری دانست و افزود: حضور ایثارگرانه کادر درمان با منش پهلوانانه سبب شد این بار پهلوانانی را بشناسیم که در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) در کنار هم آرمیده‌اند تا یادمان بماند که چه ایام و روزگاری را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه کادر درمان بر اساس قولی که برای دفاع و حراست از سلامتی مردم داده بودند تا آخرین لحظه در جبهه سلامت خدمت کردند و گوهر جان خود را در این راه هدیه کردند، افزود: شهدای مدافع سلامت با صداقت در جبهه سلامت خدمت کردند. این نعمت بزرگی است که شهدای ما عاقبت به خیر شدند. در زمانه سخت مانند دوره کرونا  تشخیص‌ها سخت می‌شود و امتحان‌های الهی عیار مردانگی و پهلوانی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثار کادر درمان در دوره کرونا بی نظیر بود، ادامه داد: در دوره‌ای که روزانه ۷۰۰ فوتی داشتیم برخی شهدای مدافع سلامت حاضر نبودند از بیمارستان خارج شوند و حتی به دیدار خانواده خود نرفتند. اما بدون اینکه خانواده و عزیزان خود را ببینند به شهادت رسیدند که چنین ایثاری بی نظیر است.

اولیایی‌منش با قدردانی از شهرداری تهران در حوزه سلامت در برپایی مراسم بزرگداشت مدافعان سلامت اظهار داشت: آنطور که باید و شاید از شهدای مدافع سلامت تجلیل نشده است. امیدواریم افتخار خادمی خانواده شهدای سلامت را داشته باشیم.

اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ نیز گفت: شهدای مدافع سلامت بودند که نزدیکتر از هر برادر و خواهری در دوران کرونا در کنار بیمار بودند و در راستای سلامت جامعه تلاش کردند. ما باید این شهدا را تکریم و یاد آنان را پاس بداریم.

در این مراسم با اهدای لوح از خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید