Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، یکی از خواسته‌های مهم هواداران و پیشکسوتان استقلال در دیدار با نمایندگان مجلس و وزارت ورزش تعیین تکلیف مدیریت باشگاه و مشخص کردن مدیرعامل بود که این خواسته در کنار باز شدن پنجره نقل و انتقالات و برکناری رئیس هیأت مدیره از محورهای درخواست‌های هواداران و پیشکسوتان بود که مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هیأت مدیره استقلال که حالا با خلیل زاده، زبده شیرکوهی، عبدیان و نظری عملاً ۴ عضو دارد، باید هرچه سریع‌تر به تعهداتی که دارند عمل کرده تا وزیر ورزش و جوانان تا حدودی از فشار هواداران استقلال خارج شود. این هیأت مدیره باید در مدتی کوتاه مدیرعامل قانونی استقلال را مشخص کند و برای این منظور گزینه‌های خیلی زیادی هم مطرح نیست.
البته برخی افراد شهرت طلب هم تلاش کرده‌اند در این مدت با مطرح کردن اسم خود در رسانه‌ها از کنار نام استقلال اعتباری برای خودشان دست و پا کنند اما بعید است که کارنامه آنها در حدی باشد که بتواند به عنوان نامزد مدیرعاملی هم از آنها نام برد.
با این حال چند گزینه از شانس بیشتری برای نشستن روی صندلی مدیریت این باشگاه برخوردارند که گروه ورزشی خبرگزاری مهر به بررسی شرایط آنها پرداخته است.

 

۱- اسماعیل خلیل زاده

 

رئیس کنونی هیأت مدیره استقلال با وجود سوابق طولانی و تجربه فراوان در شغل‌های دیگرش، در حوزه ورزش، فوتبال و استقلال سوابق طولانی ندارد. وی که مقطعی بین کنار رفتن فتحی و انتخاب سعادتمند سرپرستی باشگاه را هم بر عهده داشت، در معادلات تعیین کننده یکی دو سال اخیر استقلال نقش مهمی داشته است. او از اقبال عمومی خوبی نزد هواداران برخوردار نیست. حتی یکی از مطالبات هواداران و پیشکسوتان استقلال که نزد نمایندگان مجلس و نمایندگان وزارت ورزش مطرح شد، کنار رفتن وی از ریاست هیأت مدیره بوده است.
شم بالای اقتصادی، ارتباط حسنه و دوستی نزدیک با وزارت ورزش که می‌تواند حمایت مستقیم وزارت را در بر داشته باشد و نفوذ فراوان او نزد اعضای هیأت مدیره از ویژگی‌های مثبت وی به شمار می‌آید. پایگاه ضعیف او نزد هواداران و رسانه‌ها، رویکرد منفی فضای مجازی، ابهام در سفر وی به قطر، اولین کارگزار استقلال و پول‌های قرضی از سوی اعضای هیأت مدیره در زمان سرپرستی وی را می‌توان نقاط ضعف وی دانست. شاید پست‌های سازمانی و مدیریتی دولتی وی در اتاق تعاون کشور و اتاق تعاون تهران نیز مانعی قانونی بر سر راه مدیرعاملی خلیل زاده در استقلال باشد.

 

۲- مهدی عبدیان

 

عبدیان که از مردان اقتصادی هیأت هیأت مدیره است و ورود او به هیأت مدیره آبی‌ها با پرداخت مبلغی به عنوان کمک به باشگاه همراه شد، به دلیل فعالیت در نقل و انتقالات استقلال، انجام مصاحبه‌ها و انتشار پست‌ها و استوری های هواداری در صفحه شخصی‌اش و داشتن پایگاه رسانه‌ای بین اصحاب رسانه حوزه استقلال، از اقبال عمومی نزد هواداران برخوردار است.
عبدیان جوان، پرانرژی، دارای ارتباطی حسنه با رئیس هیأت مدیره و دارای روابط و ظرفیت‌های اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای مناسب است که می‌تواند در چنین شرایطی کمک حال باشگاه باشد. اما وی از تجربه کافی برای مدیریت در چنین باشگاه بزرگی آن هم در شرایط بحرانی برخوردار نیست و در صورت انتخاب به عنوان مدیرعامل باشگاه باید از مشاوران و معاونین باتجربه و خبره به منظور بهره وری بالاتر استفاده نماید. عبدیان با رفتارهای هیجانی و فعالیت در فضای مجازی بر پایه عشق به استقلال و تعصب به این تیم توانسته نزد هواداران باشگاه جایگاه خوبی برای خود ایجاد کند.
در خصوص نامه احساسی وی به رئیس قوه قضائیه نظرات دو گانه ای مطرح است. گروهی معتقدند او کار درستی کرده و وقتی از وزارت ورزش و دولت نا امید شده به دستگاه قضائی متوسل شده است و گروهی معتقدند این عمل او اشتباه بوده و نباید مشکلات فوتبالی را به دستگاه قضائی می‌کشید و این عمل با روح فوتبال و قوانین فیفا منافات دارد.
وی در خصوص علاقه‌اش به استقلال از گذشته در بین هواداران این باشگاه شهرت داشته و اگر قرار باشد مدیرعامل بعدی استقلال از بین اعضای هیأت مدیره انتخاب شود او دارای بیشترین شانس است. به خصوص که از هماهنگی بالا با سایر اعضای هیأت مدیره برخوردار است و حمایت کامل اسماعیل خلیل زاده رئیس بانفوذ هیأت مدیره را نیز با خود همراه دارد. یکی از مشکلات سر راه مدیرعاملی عبدیان، مدیر عاملی در کارخانه‌های صنعتی است که با مدیرعاملی همزمان در باشگاه استقلال منافات دارد.

 

۳- مهدی نوروزی

 

مدیری اقتصادی و حدوداً ۴۰ ساله که نخستین حضورش در مدیریت ورزشی را همزمان با حضور سعادتمند در استقلال تجربه کرد. نوروزی با برخورداری از ظرفیت‌های بالای اقتصادی توانست تمام بزنگاه‌های مالی باشگاه را بدون هیاهو (و تبلیغ برای خودش در فضای مجازی) از پیش روی باشگاه بردارد. وی کماکان معاون اقتصادی و از بازوهای این باشگاه در امر درآمدزایی است. این مدیر به واسطه جوانی شاید از درک کافیِ فنی در امور باشگاه داری برخوردار نباشد، اما مدیری برنامه محور است و در صورت انتخاب به عنوان مدیرعامل، باید با استفاده از معاونین و مشاوران قدرتمند کمبود تجربه در امور باشگاه داری را برطرف نماید.
نوروزی به واسطه عدم حضور در رسانه‌ها و عدم نمایش عملکردش در فضای مجازی، کمتر از سوی هواداران شناخته می‌شود و در صورت استفاده درست و بهینه از معاونین و مشاوران زبده و باتجربه و استفاده به جا از ظرفیت‌های مالی و اقتصادی و ارتباطات گسترده داخلی و بین المللی که در اختیار دارد می‌تواند این باشگاه را در مدت زمانی کوتاه از مشکلات مالی و فنی رها کند. هواداران استقلال به دلیل رسانه‌ای نبودن وی نسبت به دیگر گزینه‌ها، شناخت نسبی کمتر از او دارند و همین موضوع شاید بستر دور از تنشی را برای او فراهم آورد.

 

۴- احمد مددی

 

سرپرست کنونی مدیرعاملی استقلال را هم نمی‌توان فاقد شانس برای تصدی مدیریت در این باشگاه دانست. مددی که حمایت لازم را از سوی وزارت ورزش برای این منظور در اختیار دارد و به همین واسطه اعضای هیأت مدیره نیز نسبت به وی کم اقبال نبوده و برای همین بعد از سعادتمند حکم سرپرستی مدیرعاملی باشگاه به نام وی زده شد، از جمله افرادی است که می‌تواند بر کرسی مدیریت این باشگاه بنشیند.
مددی سابقه مدیریت در رده‌های میانی دو باشگاه سایپا و پیکان را دارد و با اینکه بعضاً کارشناسان در مورد او معتقدند ظرفیت مدیرعاملی استقلال را ندارد، اما وی هم اکنون جسورانه مسئولیتی نزدیک به مدیرعاملی را پذیرفته است.
مددی بر خلاف حمایتی که از وزارت ورزش دارد، نزد هواداران اقبال چندانی ندارد و بیشتر از آنکه مورد حمایت آنها باشد، مورد نقد قرار می‌گیرد. تعلل او در جذب سعید واسعی و عدم حمایت باشگاه در زمان مدیریت وی از رشید مظاهری در دعوای حقوقی با تراکتور از نمرات منفی است که از سوی هواداران به او داده شده است.
مددی مدیری ساختار محور است که مدیریتش بر مبنای چارت سازمانی و مسئولیت تعریف شده افراد مبتنی است. او اعتقاد دارد در سازمان یک باشگاه هر فردی باید در جایگاه خود قرار داشته و از مداخله در مسئولیت دیگران پرهیز کند و در همین مدت زمان اندک سرپرستی اش برای حفظ اصول خود قاطعیت نشان داده است. اما وی شخصاً ظرفیت‌های مالی چندانی در اختیار ندارد و در صورت مدیریت او، وابستگی مالی استقلال به وزارت ورزش افزایش پیدا می‌کند.

به نظر نمی‌رسد مدیرعامل آینده استقلال از این جمع ۴ نفره خارج باشد، مگر آنکه اتفاقاتی پیش بینی نشده در راه باشد و احتمال اینکه هیأت مدیره استقلال به واسطه تعهدی که از سوی نمایندگان وزارت ورزش نزد برخی از نمایندگان مجلس و نمایندگان پیشکسوتان و هواداران ایجاد شده به زودی از بین این ۴ نفر یکی را به عنوان مدیرعامل انتخاب کنند، وجود دارد. ۴ نفری که ۲ نفر (خلیل زاده و عبدیان) از اعضای هیأت مدیره و ۲ نفر دیگر (مددی و نوروزی) خارج از اعضای هیأت مدیره هستند.
با این حال تصمیم نهایی در مورد مدیریت باشگاه استقلال را وزارت ورزش خواهد گرفت و با توجه به نشستی که در مجلس برگزار شد، زمان زیادی برای انتخاب وی باقی نمانده و این وزارتخانه باید قبل از آنکه لیگ برتر شروع می‌شود مدیرعامل آبی پوشان را انتخاب کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: استقلال مدیر عامل وزیر ورزش نمایندگان مجلس نزد هواداران وزارت ورزش هیأت مدیره فضای مجازی خلیل زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری

صادق رئیسی کیا؛ از دیدگاه موازین حاکمیت شرکتی و مدیریت حرفه‌ای برای عضویت در هیات مدیره یک بنگاه اقتصادی ، نام‌ها مهم نیستند بلکه رسم‌ها و خصوصیات مهمند.

به همین بهانه ، برخی از مهمترین خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی‌ها پس از واگذاری آنها را برمی‌شماریم.

برای عضویت در هیات مدیره سرخابی ها نام‌ها مهم نیستند بلکه دارا بودن این خصوصیات مهم است:

تعهد و تجربه برای پیاده‌سازی و نهادینه کردن موازین حاکمیت شرکتی در سرخابی ها

برخورداری از دانش و تجربه برای راهبری سرخابی در صدر باشگاه‌های آسیایی.

برخورداری از تعهد و تجربه برای کار گروهی در هیات مدیره توام با برخورداری از استقلال فکری و رفتاری.
این توانمندی که عضو هیات مدیره بتواند بطور همزمان از یکه‌تازی در هیات مدیره یا تماشاچی بودن در هیات مدیره پرهیز کند نزد هر کسی نیست.
مالکان سرخابی ها باید کسانی را عضو هیات مدیره سرخابی ها کنند که عملا و آشکارا این توانمندی را داشته باشند.

مربیگری نسبت به مدیرعامل و تیم اجرایی با تاکید بر اینکه خود را به هیچ وجه ، رقیب و جانشین مدیرعامل باشگاه ، تصور نکنند.
عضو هیات مدیره سرخابی ها باید مربی مدیرعامل باشد نه رقیب مدیرعامل.
اعضای هیات مدیره و بویژه رئیس هیات مدیره سرخابی ها باید راهبر مدیرعامل باشند نه در کمین جانشینی مدیرعامل.

ترکیب اعضای هیات مدیره سرخابی ها باید برخوردار از دانش مدیریت ، اقتصاد ، حقوق ، مالی و پولی و بورسی ، جامعه شناسی ، بازاریابی ، فناوری اطلاعات ، ورزشی ، رسانه و ارتباطات باشند.
مدیران سیاسی و جناح‌باز ، قومیت‌گرا ، ترسو و بی‌شهامت ، آنارشیست ، بی‌قید در ابعاد اجتماعی و مالی و اجرایی و همچنین مدیران پروازی و ابوالمشاغل‌ها، در این ترکیب نباید بکار گرفته شوند.

فاقد تضاد منافع با باشگاه و ذینفعان

برخورداری از درک و شناخت و همچنین تعهد به پایش مستمر نسبت به باشگاه‌ها و لیگ‌های رقیب و وضعیت رقابت در سطوح داخلی و آسیایی.

تعهد به پرهیز از شهوت و شهرت رسانه‌ای و دوری از رفتارهای رسانه‌ای نسنجیده

تجربه و نیز تعهد به پیاده‌سازی نظام شفافیت مالی و اطلاعاتی در سرخابی‌ها

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900259

دیگر خبرها

  • خطیر در استقلال ماندنی شد
  • اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید
  • خداحافظی دکتر کورش پرویزیان با بانک پارسیان/ دکتر جواد شکرخواه مدیرعامل بانک پارسیان شد
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری
  • روی این استقلال نمی شود حساب کرد | دو اتفاق باعث اتحاد تراکتوری ها شده است
  • روشن: بازی با تراکتور برای استقلال حکم مرگ و زندگی دارد
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال