Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: برخی مدیران اجرایی به گونه‌ای رفتار می‌کنند که گویا قصد انجام حداقل کار‌های ممکن را هم ندارند.

به گزارش خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام رستمی ،رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها طی یادداشتی در فضای مجازی خطاب به نمکی وزیر بهداشت نوشت: برادر ارجمند جناب آقای دکتر نمکی، فیلم اثر گذار بیان دغدغه‌ها و نگرانی‌های شما از نحوه مدیریت همه گیری کرونا که از سوز دل بیان می‌شد را مانند همه مردم ایران دیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیتم از نگارش این نوشته دو مقصود است؛ اول، تشکر و سپاسی است از کادر درمان و مسئولان محترم و دلسوز بهداشت و درمان کشور که این روز‌ها علی رغم همه ناملایمات و سختی‌ها از جان مایه می‌گذارند
و دوم، همنوایی با شما در گلایه از برخی مسئولان اجرایی که سبب ساز بسیاری از این نارسایی‌ها هستند.

جناب نمکی، واقعیت این است که کلمه یا عبارتی که بتواند عظمت حماسه‌ای که عزیزان مدافع سلامت در مقابله با کرونا ساختند را توصیف کند نیافتم.

ما و همه ملت ایران شرمنده هستیم؛ شرمنده که نمی‌توانیم حق مطلب را در خصوص زحمات بی دریغ آن‌هایی که خالصانه جان شیرین را بر کف نهاده اند و سختی‌ها را به خود و خانواده تحمیل کرده اند، اما در مواجهه با غول کرونا قدمی پا پس نکشیدند، اداکنیم.

ملت ایران قدردان همه این عزیزان و خانواده‌های معزز شهدای مدافع سلامت است همان گونه که قدردان شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس بود.

اما گلایه‌مان از کسانی است که متاسفانه در صحنه مدیریت کرونا به گونه‌ای عمل کرده اند که کادر درمان احساس کند، تنهاست.

خطابمان به مدیران اجرایی است که امروز اعداد و ارقام ترسناک ابتلا و فوت را می‌بینند، اما به گونه‌ای رفتار می‌کنند که گویا قصد انجام حداقل کار‌های ممکن را هم ندارند.

آقایان! این روز‌ها آنچه می‌شکند فقط رکورد‌ها نیستند، این اعداد بزرگ شمارشگر ستون خیمه خانواده‌هایی است که در داغ عزیزانشان می‌شکند و سوال و گلایه این است که چرا اقدام جدی و موثری از موضع حاکمیتی و دولتی از سوی شما انجام نمی‌گیرد؟

کسی منکر خباثت‌های دشمن و نابسامانی‌های اقتصادی نیست، اما کارشناسان امر بر این موضوع صحه می‌گذارند که بسیاری از اقدامات را می‌شود با امکانات موجود انجام داد و انجام نداده اید.

آیا جلوگیری موثر از سفر‌های پر دامنه و غیر ضروری که عاملی مهم برای سرکش شدن کروناست کار دشواری است؟

تقویت زیرساخت‌ها برای دورکاری و کم تراکم شدن ادارات و وسایل نقلیه چه ضربه‌ای به اقتصاد کشور می‌زند؟

آیا برنامه‌ریزی موثر برای خلوت‌تر شدن شهرها، وسایل حمل‌ونقل عمومی و... شبیه آنچه در آغاز اپیدمی کرونا انجام شد و آمار‌ها را تا حد قابل قبولی کاهش داد، شدنی نیست؟

این‌ها و مواردی از این دست، بار‌ها از زبان مسئولان و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان بیان شده است، اما به نظر می‌رسد قصد جدی برای اجرایی کردن آن‌ها در مسئولان دیده نمی‌شود.

آقایان! انتظار رعایت پروتکل‌ها و ضوابط از مردم به جای خود، اما بسیاری از امور نیاز به همیت و جدیت شما دارد، تا دیر نشده بجنبید، مبادا به روزی برسیم که کادر عزیز درمان نایی نداشته باشد.
مبادا با اهمال و سستی به جایی برسیم که آسیب‌های ناشی روحی و روانی ناشی از اپیدمی امید جامعه را تنزل دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حجت الاسلام رستمی ستاد ملی مقابله با کرونا سفرهای غیر ضروری وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد