Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار کمال هادیانفر گفت: 36میلیون وسیله نقلیه درکشور داریم که 12 میلیون آن موتورسیکلت ها هستند که متاسفانه بالغ بر 40 درصد آنها فاقد گواهینامه رانندگی هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سید کمال هادیان فر، رئیس پلیس راهور ناجا در رزمایش شهری موتورسواران قانونمند گفت: در این هفته ای که در آن قرار داریم تحت عنوان هفته نیروی انتظامی تلاش کردیم نمادهایی را از حوزه نظم و انضباط در بخش های مختلف مانند حوزه همیاران، فرهنگ یاران و رانندگان حرفه ای، موتورسیکلت سواران و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به صورت نمادین نشان دهیم تا به چند هدف عمده برسیم.

او افزود: این موضوع انکار ناپذیر است که 85 درصد جمعیت کشور کاربر ترافیک هستند که یا رانندگان یا سرنشینان یا عابرین پیاده هستند که از این بین یکی از پرمخاطره ترین بخش ها در حوزه حمل و نقل موتور سیکلت سواران هستند.

هادیانفر تصریح کرد: یکی از کاربران حوزه ترافیک که همواره مورد تهدید هستند عابرین پیاده می باشند که حقوقشان به نوعی توسط برخی از رانندگان تضییع می شود و متاسفانه ما شاهد جان باختن و مجروح شدن عابرین پیاده هستیم به گونه ای که ما در کشور به وضعیت رانندگی توجه داریم اما در حوزه توسعه فرهنگ و آموزش و ایمن سازی در تردد سازی کم کار هستیم.

او ادامه داد: امروز تاکید من بیشتر بر رعایت مقررات، قوانین و شاکله انضباط است یعنی باید عابرین پیاده به خطوط، علائم و.. توجه کنند، موتور سیکلت سواران در مسیر قانونی حرکت کنند، خیابان را خلاف جهت حرکت نکند، به پیاده رو تجاوز نکنند، با کلاه ایمنی به انضباط بخشی توجه کنند، پشت خط عابر پیاده بایستند.

سردار هادیانفر عنوان کرد: عموما  رانندگان سواری قانونمندتر و بهتر از آنها رانندگان ناوگان عمومی هستند.

او افزود: 36 میلیون وسیله نقلیه درکشور داریم که 12 میلیون آن موتورسیکلت ها هستند که متاسفانه بالغ بر 40 درصد آنها فاقد گواهینامه رانندگی هستند.

سردار هادیانفر بیان کرد: نمیدانم چگونه جرات می کنند بدون گواهینامه پشت موتور سیکلت بنشینند چرا که قانونگذار بین قاصر و مقصر را فرقی نگذاشته یعنی اگر کسی گواهینامه نداشت و پشت موتور نشست و حادثه ای آفرید مقصر است و قطعا مجازات شدیدی در انتظار اوست فلذا همه موتورسواران باید گواهینامه داشته باشد.

او افزود: کاربری موتورسیکلت چند بخش است که یک بخش بحث کار و خدمت است مانند همکاران من که مجبور هستند از موتور برای تسهیل در ترددها و باز گردن گره های ترافیکی و رسیدگی به تصادفات استفاده کنند، برخی از افراد از موتور سیکلت به عنوان ورزش حرفه ای استفاده می کنند که کاملا به مسائل ایمنی توجه کافی دارند و هیچگاه بدون تجهیزات در معابر و خیابان ها تردد نمی کنند.

هادیانفر در ادامه گفت: یک بخشی هم مجبور هستند از موتور به عنوان وسیله ایاب و ذهاب استفاده کنند تا زودتر به محل کار برسند و بخشی دیگر به عنوان وسیله معیشت از آن استفاده میکنند که ما همواره در سیاست های پلیس راهور تلاش کردیم به این بخش ها توجه جدی شود.

او افزود: البته برخی از افراد هم به عنوان وسیله تفریح استفاده می کنند اما وسیله اصلی آنها خودرو است.

هادیانفر تصریح کرد: ما تلاش کردیم که برنامه هایمان در جهت حمایت از همه این بخش ها باشد و نمی‌خواهیم در این شرایط سخت اقتصادی فشارهای زیادی را به این قشر وارد کنیم.

اوادامه داد: تاکید کردم از برخوردهای قهری دوری کنند و بیشتر تذکر و راهنمایی باشد اما آنچه ما امروز باید از رانندگان موتور سیکلت مطالبه کنیم این است که به قانون و قانون مداری پایبند باشند و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی را در دستور کار خود قرار دهید.

رئیس پلیس راهور ناجا بیان کرد : پشت خطوط عابر پیاده و خط کشی ها توقف کنید و به حقوق عابرپیاده احترام بگذارید و از همه مهم تر از کلاه ایمنی به خاطر حفظ جان خودتان استفاده کنید.

او افزود: 85 درصد موتورسواران به دلیل نداشتن کلاه ایمنی جان خود را از دست می دهند.

هادیانفر گفت: سالانه 365 هزار نفر موتورسوار در کشور مجروح می شوند که 15 درصد آنها منتج به قطع نخاع می شود به همین دلیل باید وقتی که از موتور استفاده می کنیم تمام مقررات و قوانین را رعایت کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کلاه ایمنی موتورسواران رئیس پلیس راهور ناجا عابرین پیاده موتور سیکلت کلاه ایمنی بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۴۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است

ایسنا/گیلان استاندار گیلان با تاکید بر لزوم برخورداری رانندگان از سلامت جسم و روان، متذکر شد: گاهی خستگی های جسمی و روحی حوادث جاده ای را تشدید می کند؛ از طرف دیگر نصب دوربین های کنترل سرعت و ثبت تخلف برای برخورد قضایی با رانندگان پر خطر و ماجراجو الزامی است.

اسدالله عباسی امروز، ۸ اردیبهشت ماه در جلسه ایمنی راه های استان گیلان، ضمن قدردانی از راهداران که برای ایمنی راه ها تلاش می کنند، گفت: کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن باید در دستور کار جدی قرار بگیرد.

وی تامین سلامت و ایمنی مسافران در جاده های گیلان را یک ضرورت دانست و افزود: مسافران باید بدون حادثه مبدا را ترک کنند و به مقصد گیلان برسند و مجددا به مبدا بازگردند.

استاندار گیلان با بیان اینکه ایجاد زیرساخت های حوزه راه از سوانح جاده ای جلوگیری می کند، ادامه داد: در کنار زیرساخت های حوزه راه، باید فرهنگ رانندگی و استفاده از خودروهای ایمن را در دستور کار قرار دهیم.

عباسی با تاکید بر لزوم برخورداری رانندگان از سلامت جسم و روان، متذکر شد: گاهی خستگی های جسمی و روحی حوادث جاده ای را تشدید می کند؛ از طرف دیگر نصب دوربین های کنترل سرعت و ثبت تخلف برای برخورد قضایی با رانندگان پر خطر و ماجراجو الزامی است، زیرا چنین افرادی جان دیگران را نیز به خطر می اندازند.

وی با بیان اینکه در تصادفات همواره یک طرف مقصر اصلی است و طرف دیگر گناهی ندارد، خاطرنشان کرد: به دنبال کاهش تلفات جاده ای در برش استانی هستیم که در این راستا، استفاده از کلاه ایمنی برای موتورسیکلت سواران یک ضرورت است.

استاندار گیلان با اشاره به سهم بالای عابران پیاده و موتورسیکلت ها در سوانح جاده ای استان، بیان کرد: متاسفانه در برخی از جاده ها مسیر عبور عابر پیاده و دوچرخه و موتورسیکلت پیش بینی نشده است.

وی همچنین خواستار شناسایی نقاط حادثه خیز در محورهای استان شد و تاکید کرد: گیلان استان پر بارش بوده و در زمان بارندگی با کاهش دید در شب مواجه هستیم؛ همچنین مسیرهای بین شهری و مسیرهای بین روستایی در گیلان بالاست و شاهد تردد بالای عابران پیاده هستیم.

عباسی با بیان اینکه پلیس راه با نصب دوربین رانندگان پر خطر را جریمه سنگین کند، گفت: در کنار رفع نقاط حادثه خیز، جمع آوری تقاطع های متوالی و دوربرگردان های فاقد جان پناه و سرعت گیرهای غیر استاندارد در دستور کار راهداری باشد. همچنین عبور و مرور از پل های عابر پیاده الزامی است و اجازه تردد از زیر پل داده نشود.

وی راهبرد دولت را کاهش نقاط حادثه خیز در محورها دانست و یادآور شد: در گیلان شاهد به هم پیوستگی شهرها هستیم و لذا با صرف اعتبارات میلیاردی اقدام به احداث کنارگذر می کنیم، اما این کنارگذرها کم کم در حال تبدیل شدن به شهر دوم هستند.

استاندار گیلان از شهرداری ها خواست به اراضی حاشیه کنارگذرها کاربری ندهند و اضافه کرد: از وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای انتظار داریم اعتبارات تخصیص یافته به گیلان را متناسب با گردشگرپذیری و میزان تردد و حجم ورودی و خروجی و.... این استان تعریف کنند.

وی همچنین به فرسودگی ماشین آلات راهداری استان اشاره و عنوان کرد: نیازمند نوسازی و تجهیز ماشین آلات برفروبی و راهداری و لایروبی استان هستیم که در این بخش با منطقه آزاد انزلی جهت واردات ماشین آلات رایزنی کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در گیلان
  • روایت دردناک امدادگران از صحنه های تصادفات موتورسواران + ویدئو
  • اجرای طرح ارتقاء ایمنی تردد عابرین و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • ۳۱۰ نفر در حوادث مربوط به موتورسیکلت در شهر مشهد جان باختند
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • سهم چهار درصدی موتورسواران از تصادفات استان زنجان
  • مرگ موتورسوار در کورس با پراید/ فوت عابر پیاده در پی فرار راننده مقصر
  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت