Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ندا محمدسعید مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول ضمن گرامیداشت هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها گفت: آمار مسمومیت‌های دارویی مراجعه شده به بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه ۲۸۳ مورد است که دارو‌های ضدبارداری بیشترین مورد ثبت شده را به اختصاص داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او دارو را یکی از خطرناک‌ترین عوامل مسمومیت زا در منازل دانست و افزود: بی توجهی به میزان مصرف دارو، مصرف آن در تاریکی و همراه با خواب آلودگی و نیز مصرف خودسرانه همگی می‌توانند منجر به مسمومیت‌های دارویی شوند.

محمدسعید شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در جهان را مصرف دارو بیش از مقادیر درمانی عنوان و اظهار کرد: همه ساله نزدیک به ۶۰ درصد موارد مسمومیت‌ها در کشور مربوط به آن که رقم بالا و قابل تأملی است، پس ضمن اجتناب از مصرف خودسرانه دارو باید توجه داشت مصرف مقادیر بالای برخی از آن‌ها به ظاهر کم خطر می‌توانند برای کودکان و افراد مُسن کشنده باشند.

مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان داشت: با توجه به آمار سازمان پزشکی قانونی کشور درخصوص مرگ و میر ناشی از مسمومیت با داروها، مشاهده می‌شود در ۵ سال اخیر به طور میانگین هر سال بین ۵۵۰ تا ۷۸۰ نفر از مردم به دلیل مسمومیت با دارو جان خود را از دست می‌دهند.

او تصریح کرد: بطور کلی اغلب مسمومیت‌های دارویی در بزرگسالان به صورت تعمدی رُخ می‌دهد و درصد پائینی از مراجعات مسمومیت‌های دارویی مربوط به کودکان است و اغلب بطور اتفاقی و در اثر کنجکاوی کودکان و یا اشتباه والدین اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مسمومیت دارویی داروی ضدبارداری مسمومیت های دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، پیمان آسترکی ظهر امروز ششم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از بیمارستان عشایر خرم آباد گفت: در پی بارندگی‌های اخیر، گرم شدن هوا و افزایش رویش قارچ‌ها در طبیعت، شاهد افزایش مصرف خوراکی قارچ و بروز مسمومیت حاد در تعداد قابل توجهی از بیماران مراجعه کننده به مرکز مسمومیت‌های بالینی بیمارستان شهید رحیمی هستیم.

️وی خاطرنشان کرد: تعداد مسمومین افزایش صعودی داشته و بیشتر با علایم گوارشی شدید، تعریق و لرز و تاری دید مراجعه می‌کنند.

معاون علوم پزشکی لرستان تاکیدکرد: تشخیص قطعی غیر سمی بودن قارچ‌ها به صرف شکل ظاهری میسر نیست.

آسترکی گفت: به علت شیوع قابل توجه موارد مسمومیت و تهدید سلامت افراد توصیه می‌شود از مصرف این گونه قارچ‌ها اکیدا خودداری شود.

گفتنی است مسمومیت ناشی از قارچ‌ها می‌تواند منجر به عوارض جدی نارسایی کبد و کلیه منتهی به پیوند و حتی مرگ در بیماران شود.

دیگر خبرها

  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه