Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ دبیر اتاق بازرگانی کرمانشاه با  تبریک سالروز روز ملی صادرات گفت: پارسال صادرکنندگان ما درگیر مسائل جدیدی بودند، علاوه بر مشکلات جاری این حوزه مانند مسائل تولید، تهیه مواد اولیه، تسهیلات، کمبود نقدینگی، افزایش قیمت تمام شده کالاها، افزایش هزینه‌های حمل و نقل که خود هریک به تنهایی تاثیرگذار است، مسائل بازگشت ارز حاصل از صادرات نیز مزید علت شده و عملا بسیاری از صادرکنندگان دارای کسوت و سابقه تجاری را از چرخه خارج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهی ادامه داد: بخشنامه‌های متعدد، گیج کننده و گاه ضد و نقیض موجب گرفتاری بسیاری از صادرکنندگان شده که ضروری است دستگاه‌های ذی ربط با بازنگری در این مقررات روند صادرات را تسهیل و موانع را مرتفع کنند.

او بیان کرد: در شش ماهه اخیر، علیرغم کاهش صادرات در کشور، استان کرمانشاه با تلاش تمامی دستگاه‌های ذیربط در حوزه صادرات خصوصا گمرکات استان موفق شد رشد قابل توجهی در میزان وزنی و ارزش صادرات به همراه اورد به طوریکه در وزن و ارزش کالا‌های صادراتی به ترتیب با رشد ۱۴ و هفت درصدی همراه بودیم.

پناهی افزود: با توجه به این شاخص‌ها ضروری است مسائل و کاستی‌های مرزی و تجاری از جمله تکمیل زیرساخت‌ها، جاده دسترسی، محوطه سازی، ایجاد امکانات رفاهی، فراهم کردن تجهیزات مورد نیاز و تقویت نیروی انسانی متخصص در اولویت امور قرار گیرد.

او گفت: بازرگانان ما نیز می‌بایست در حفظ این دستاورد بزرگ بکوشند و کیفیت کالا‌های صادراتی خود را ارتقا دهند و خصوصا در بسته‌بندی مطلوب مواد غذایی و کشاورزی که تبدیل به یکی از نقاط ضعف کالا‌های ایرانی در رقابت با محصولات دیگر کشور‌ها شده است بکوشند.

پناهی بیان کرد: اتاق بازرگانی کرمانشاه مانند گذشته و بنا بر وظیفه و رسالت خود به طور مداوم پیگیر حل و فصل مسائل و مشکلات بازرگانان و صادرکنندگان استان خواهد بود.

از مهمترین برنامه‌های اتاق در نیمه دوم امسال پیگیری مسائل مربوط به بازگشت ارز حاصل از صادرات و تسهیل در مقررات آن و همچنین اخذ تسهیلات مناسب بانکی برای صادرکنندگان خواهد بود.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صادرات کالا مبادلات تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۸۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.
 
به گزارش اکو ایران؛ با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.
 
اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.
 
هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.
 
مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.
 
امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.
 
طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.
 
مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
 
سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.
 
او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان