Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون آموزش‌وپرورش استان قم از اجرای طرح ریشه‌کنی بی‌سوادی در روستاهای قم خبر داد. - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام محمدرضا قاسمی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به اهمیت و لزوم سوادآموزی در روستاها اظهار داشت: در روستاها استعدادهای ارزشمند و بی‌شماری وجود دارد که تنها با سوادآموزی و ارتقاء سطح دانش و آموزش آشکار می‌شود که درواقع با تشکیل کلاس‌های نهضت در دوره‌های انتقال می‌توانیم در رشد و پیشرفت روستا و توان‌افزایی روستائیان پرتلاش گامی مؤثر برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش استان قم تحقق عدالت آموزشی را در گروی آموزش کم و بی‌سوادان باقی‌مانده روستایی خواند و تصریح کرد: شناسایی، جذب و ترغیب روستائیان محروم به سوادآموزی رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی و خروجی خدمات باکیفیت و استقلال در تولید و عرضه محصولات را در پی خواهد داشت.

وی برخورداری از نعمت دانش و سواد را در پیشگیری از صرف هزینه‌های اضافه و افزایش توانمندی و خودکفایی و رضایت روستائیان مؤثر دانست و گفت: روستاهای یادگیرنده در تمام ابعاد به تحولی عظیم دست خواهند یافت که در این مسیر نیازمند همیاری دستگاه‌های متولی خدمات‌رسانی به روستائیان هستیم.

قم|تدوین طرح شتاب بخشی سوادآموزی مهاجرین و اتباع خارجیبیش از 42هزار بی‌سواد در استان البرز وجود دارد/ لزوم سوادآموزی سالانه 10هزار نفر6 هزار 151 نفر در قم تحت پوشش سوادآموزی قرار گرفتند/آغاز سال تحصیلی سوادآموزان از 29 شهریور

به گفته قاسمی‌نیا با اجرای برنامه‌های مختلف در کنار اعتقاد به کار جهادی و روحیه بسیجی می‌توان در خدمات‌رسانی آموزشی به روستاها قدمی برداشت که در سال گذشته تعداد 420 نفر از روستائیان با شرکت در دوره‌های انتقال سوادآموزی که برابر با پایان ششم ابتدایی است موفق به دریافت گواهی قبولی شدند.

وی شتاب بخشی به فعالیت روستاها را از طرح‌های ویژه این حوزه معرفی کرد و افزود: سرانه حق‌الزحمه آموزش‌دهنده هر نفر قبولی در شهر مبلغ 925 هزار تومان تعیین‌شده که این مبلغ برای آموزش‌دهندگانی که آخرین نفرات بی‌سواد روستاها را آموزش ‌دهند یک‌میلیون و 400 هزار تومان تعیین‌شده است.

انتهای پیام/ 453/ ز

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد