Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس واحد فناور «بهین تعلیق» و دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: این واحد فناور در حال انجام مراحل پایانی پروژه طراحی سیستم تعلیق با قابلیت تنظیم خودکار در 8 جهت با استفاده از سنسورهای حساس به حرکت است.

میثم هادی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح معرفی، مأموریت‌ها و فعالیت‌های تحقیقاتی واحد فناور «بهین تعلیق» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد اظهار کرد: از آنجایی که صنعت خودروسازی کشور پیشرفت‌های چشمگیری داشته است، بنابراین این صنعت بیش از پیش نیازمند به‌روزرسانی قطعات و بهبود عملکرد آن‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: واحد فناور بهین تعلیق با هدف به‌روزرسانی و ارتقای سیستم تعلیق خودروهای داخلی سال ۱۳۹۸ در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد توسط این‌جانب با همکاری مستقیم «دکتر مریم خلیلی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ایجاد شد.

به گفته دانشجوی ترم آخر مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، زمینه فعالیت واحد فناور بهین تعلیق، ارتقا و توسعه قطعات خودرویی ازجمله قطعات سیستم تعلیق و خدمات این واحد شامل طراحی، تولید و نصب قطعات بهبودیافته سیستم تعلیق روی خودرو است.

رئیس واحد فناور بهین تعلیق عنوان کرد که فعالیت این واحد به‌صورت تحقیقاتی (تحلیل نرم‌افزاری و طراحی اولیه قطعات)، ساخت و تولید (ساخت نمونه اولیه برای آزمایش‌های میدانی) و سپس اعمال تغییرات جزئی در سیستم تعلیق برخی خودروها با کمترین هزینه و با استفاده از قطعات اصلی سیستم تعلیق است.

این محقق، زمینه‌ تحقیقاتی واحد فناور بهین تعلیق را به‌روزرسانی سیستم تعلیق خودروهای داخلی با پلتفرم‌های متفاوت در قالب سفارشی‏‌سازی یا قابل استفاده در خطوط تولید انبوه این خودرو‌ها دانست.

دستاوردهای واحد فناور بهین تعلیق

وی با بیان اینکه فعالیت واحد فناور بهین تعلیق که از سال 98 آغاز شده در مراحل اولیه است، درباره دستاوردهای اخیر این واحد فناور اظهار کرد: در مرحله نخست، به‌روزرسانی انجام شده بر روی پلتفرم خودروی دنا و پژو ۲۰۷ به‌صورت کاملاً مکانیکی و صرفاً با ایجاد برخی تغییرات در فنرهای استاتیکی همراه بوده است.

به گفته هادی، دستاورد دوم واحد فناور بهین تعلیق در تحقیق و توسعه سیستم تعلیق این پلتفرم‌ها، استفاده از سنسورها و بوردهای الکترونیکی ساده و ایجاد قابلیت تنظیم ارتفاع دستی در قسمت جلو و عقب خودرو توسط راننده بود که در مقایسه با سیستم فعلی استفاده شده در محصولات از کارایی و بازدهی بالاتری برخوردار است.

رئیس واحد فناور بهین تعلیق ادامه داد: این واحد فناور در حال انجام مراحل پایانی پروژه طراحی سیستم تعلیق با قابلیت تنظیم خودکار در هشت جهت با استفاده از سنسورهای حساس به حرکت است که با اتصال کامل کنترل‏‌کننده‌های سیستم تعلیق به واحد کنترل الکترونیک خودرو (ecu) کار می‌­کند و با ایجاد شبکه کنترل الکترونیک یکپارچه در دو حالت قابلیت تنظیم دستی و اتوماتیک ارتفاع خودرو را بر اساس‌ شرایط وزنی، تقسیم اوزان و سرعت خودرو پارامترهای سیستم تعلیق را تنظیم می‌کند.

 وی حدود 10 درصد از دست‌یافته‌های واحد فناور بهین تعلیق را متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد دانست و با بیان اینکه این واحد فناور صرفاً به‌صورت تحقیقاتی فعالیت می‌کند به آنا گفت: در صورت تأسیس مؤسسه‏‌های خدمات‏‌رسانی و معرفی محصولات در نمایشگاه‌های خودرویی با همکاری دانشگاه، درآمدهای غیر‌شهریه‌ای نیز کسب خواهد شد و دانشگاه نیز در این درآمد­ها ذی‌نفع خواهد بود.

هادی با بیان اینکه پس از گسترش ویروس کرونا  تحقیقات واحد بهین تعلیق به قوت خود باقیست، یادآور شد: واحد تحقیقاتی بهین تعلیق با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برای حمایت از کالای ایرانی  در پروژه‌های تحقیقاتی خود از کالاهای تولید داخل و کاملاً ایرانی استفاده می‌کند. با توجه به این مهم که بسیاری از قطعات خودرویی و الکترونیک ساخت خارج از کشور بوده سعی ما بر آن است که قطعات مورد استفاده دارای بیشترین کیفیت و مقرون به‌صرفه‌ترین قیمت برای تولید انبوه باشند.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: صنعت خودرو خودروهای داخلی سیستم تعلیق دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد مراکز رشد دانشگاه آزاد میثم هادی سیستم تعلیق خودرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد واحد فناور واحد فناور قابلیت تنظیم سیستم تعلیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۳۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • استارت سرد خودروسازی
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم