Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: تقویت بخش خصوصی حوزه درمان در استان از ضروریات بخش بهداشتی و درمانی استان است که بتوان از ظرفیت بخش خصوصی هم برای کمک به هم استانی ها استفاده کرد.

عبدالکریم گراوند در نشست با مدیرکل و معاونان بیمه سلامت استان بوشهر به مناسبت سالروز تاسیس بیمه همگانی و سلامت با اشاره به اهمیت موضوع سلامت در همه کشورها اظهار کرد: همه دولت ها و حکومتها به طور ویژه به موضوع سلامت و درمان توجه دارند و در تمام تصمیمی گیریها، درمان در اولویت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دولت تدبیر  و امید هم در قالب طرح نظام سلامت اقدامات خوب و ارزشمندی انجام شده و اگر اقدامات و تحولات صورت گرفته در بخش درمانی نبود، امروز شاهد مشکلاتی به مراتب بیشتر بودیم.

استاندار بوشهر اضافه کرد: افزایش تخت های بیمارستانی در استان در دولت تدبیر و امید یکی از اتفاقات ارزشمند دولت بوده که اگر این افزایش ها صورت نمی گرفت، مشکلات امروز به ویژه برای مقابله با کرونا خیلی بیشتر می شد.

گراوند تصریح کرد: شیوع کرونا نشان داد، اقدامات و تحولات صورت گرفته در بخش درمانی استان، مفید بوده هر چند مشکلاتی هم در زمینه مختلف داریم از جمله اینکه مرکز استان فقط یک بیمارستان عمومی دولتی دارد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: بیمارستان شهدای هسته ای بوشهر در مراحل پایانی تکمیل است و مراحل ساخت بیمارستان جدید هم طبق برنامه پیش می‌رود، این اقدامات در حالی است که دولت در سخت ترین شرایط مالی و تحریمی قرار دارد.

وی با قدردانی از خدمات بیمه سلامت در استان گفت: استفاده از سامانه های الکترونیکی در همه بخش ها ضروری است، استفاده از نسخه های الکترونیکی در بیمه سلامت مزایای فراوانی داشته که علاوه بر اطمینان از انجام بهینه کار و افزایش سرعت خدمت، از بروز تخلفات هم جلوگیری کرده است.

گراوند گفت: یکی از عمده مشکلات استان در بخش بهداشت و درمان، عدم حضور فعال بخش خصوصی در این زمینه است که در همین ارتباط اقدامات خوبی در دست انجام است.

وی بیان کرد: تقویت بخش خصوصی حوزه درمان در استان از ضروریات بخش بهداشتی و درمانی استان است که بتوان از ظرفیت بخش خصوصی هم برای کمک به هم استانی ها استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار بوشهر دولت تدبیر و امید استان بوشهر بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۳۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علی‌ ضامن صالحی‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.

وی افزود: سلامت خانواده و جوانی جمعیت، دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه، برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.

علی‌ضامن صالحی‌فرد در راستای تشریح اقدامات مثبت در حوزه بهداشت و درمان این استان، اظهار کرد: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده، از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری از افزایش یک درصدی موالید در استان، طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان، در سال جاری، با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال، ارزیابی در این خصوص انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی، دسترسی دارند و در سال جاری، هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان، پیش‌بینی شده است.

صالحی‌فرد با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان، طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش، بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون، شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، کمک‌کننده بوده است.

خبرنگار: زهرا خدابنده

انتهای پیام/

کد خبر: 1228248 برچسب‌ها مدافعان سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • پیاده روی به مناسبت هفته سلامت در پیشوا
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت