Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) از توافق آتش بس بین طرف های درگیر در لیبی استقبال کرد.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه با قدردانی از نقش سازمان ملل متحد و طرف های لیبیایی مذاکره کننده در دستیابی به این توافق، ابراز امیدواری کرد این آتش بس پایدار بوده و تمامی طرفها به تعهداتشان ملتزم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
خطیب زاده با تاکید بر ضرورت قطع دخالتهای خارجی در روند توافقات طرفهای مذاکره کننده در لیبی، بار دیگر مخالفت جمهوری اسلامی ایران با راه حل نظامی برای‌حل این بحران را یادآور و خواستار حل بحران لیبی از طریق سیاسی و گفتگو شد.
 
منابع خبری به نقل از مقامات سازمان ملل گزارش دادند که طرفین درگیر در لیبی به توافقی برای آتش‌بس دائم دست پیدا کرده‌اند.
 
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در واکنش به این خبر با بیان اینکه اعتبار این توافق «ضعیف» است، گفت: «خواهیم دید که در روزهای آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد. امیدواریم و حقیقتا می‌خواهیم که در لیبی آتش‌بسی وجود داشته باشد».
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس/ گفتگو‌ها به روز دوم کشیده شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، آن‌گونه که از روایت خبرگزاری «الجزیره» برمی‌آید، نشانه‌ای مبنی بر پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و حماس مشاهده نمی‌شود و هیچ‌یک از دو طرف حاضر به عقب‌نشینی از مطالبات کلیدی خود نیست.

مذاکرات با حضور هیئت‌هایی از حماس، مصر، قطر و آمریکا در قاهره جریان دارد. حماس خواستار اخذ تضمین‌هایی از آمریکا است تا به‌موجب آن از عدم تهاجم زمینی رژیم صهیونیستی به رفح اطمینان حاصل کند. اسرائیل، اما اعزام هیئت به قاهره را به پیشرفت مذاکره مشروط کرده و مدعی است که با یا بدون توافق، به رفح واقع در جنوبی‌ترین بخش غزه حمله خواهد کرد.

هم‌زمان، خبرگزاری «فرانس پرس» گزارش داده است که مذاکره امروز یکشنبه از سر گرفته خواهد شد.

 در بخشی از روایت این خبرگزاری آمده است که حماس هرگونه توافقی که به پایان جنگ منجر نشود را رد کرده و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به سنگ‌اندازی در مسیر مذاکره متهم می‌کند.

دور جدید مذاکرات به میزبانی قاهره در حالی در جریان است که ظاهراً حماس به‌رغم نگاه مثبتی که به آخرین بسته پیشنهادی آتش‌بس دارد، اصلاحیه‌ای را مطرح کرده و چانه‌زنی‌ها پیرامون آن جریان دارد.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • استقبال ایران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • گزینه جدید لیست بایرن: اریک تن هاخ!
  • هیئت مذاکره‌کننده حماس در قاهره، امشب عازم دوحه می‌شود
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • آغاز مذاکرات پرسپولیس برای تمدید قرارداد بازیکنان
  • پس از بارش های اخیر همچنان۱۱ استان درگیر کم بارشی
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • ساعت‌های سرنوشت‌سازی پیش روی مذاکره‌کنندگان در قاهره است
  • تلاش روسیه برای افتتاح کنسولگری در بنغازی
  • عدم پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس/ گفتگو‌ها به روز دوم کشیده شد