Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@03:02:56 GMT

قیمت اقلام اساسی در سوم آبان

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۰۳۴۵

قیمت اقلام اساسی در سوم آبان

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس بررسی‌های میدانی، قیمت اقلام شوینده در بازار‌های داخلی نسبت به هفته‌های گذشته روند صعودی به خود گرفته و تفاوت قیمت‌ها در مدت زمان معین، قابل توجه است.   بر اساس این گزارش این روز‌ها در بازاری‌های داخلی مایع سفید کننده معطر ۴ کیلویی ۲۵ هزار، اسپری چربی زدا ۲۲۰ میلی لیتر ۱۸ هزار، مایع سفید کننده ۱۰۵۰ گرم  ۶  هزار، مایع ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات ۵۰۰ میلی لیتر ۹ هزار، مایع دستشویی ۵۰۰ میلی لیتر ۱۴ هزار،   اسپری سینک پاک کن ۲۲۰ میلی لیتر ۲۳ هزار و اسپری لکه بر مبل و فرش ۲۲۰ میلی لیتر ۴۴ هزار و ۷۰۰ تومان فروخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیشتر علیرضا رضایی رئیس اتحادیه عطاران، سقط فروشان و عمده فروشان مواد شوینده و پاک کننده در خصوص سهم بازار از اجناس ایرانی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد شوینده‌هایی که در بازار فروخته می‌شود، تولید داخل است و کمتر از ۵ درصد از شوینده‌های موجود در بازار خارجی است.

او کرد: طی چند سال گذشته کیفیت انواع شوینده‌های ایرانی افزایش یافته است، به طوری که تقاضا برای موارد خارجی تقریبا به صفر رسیده است، چرا که واردات آن‌ها حتی به صورت قاچاق نیز به صرفه نیست.   شما می توانید نرخ اقلام اساسی روزمره را در جدول زیر مشاهده کنید:   محصول نام محصول قیمت  گوشت مرغ تازه (یک کیلوگرم) ۱۸ هزار و ۲۵۰ تومان برنج داخلی خزر (یک کیلوگرم) ۱۸ هزار و ۲۰۰ تومان روغن نیمه جامد معمولی (۴/۵ کیلوگرم) ۴۳ هزار و ۳۰۰ تومان نان باگت(هرعدد) ۲ هزار و ۲۵۰ تومان گوشت گوساله مخلوط (یک کیلوگرم) ۸۰ هزار تومان آرد صنف و صنعت (یک کیلوگرم)     ۲ هزار و ۵۰۰ تومان قزل آلای پرورشی ۳۱ هزار و ۹۰۰ تومان لپه درجه یک (یک کیلوگرم) ۲۵ هزار تومان کره کره پاستوریزه بسته بندی (۱۰۰ گرم) ۸ هزار تومان پنیر سفید صد گرمی ۳ هزار و ۴۵۰ تومان ماست پاستوریزه پرچرب (۹۰۰ گرم) ۷ هزار و ۳۰۰ تومان چای ایرانی ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان شکر سفید بسته بندی (یک کیلوگرم) ۸ هزار و ۷۰۰ تومان قند شکسته(یک کیلوگرم) ۱۰ هزار تومان سیب زرد درجه یک (یک کیلو)  ۱۰ هزار تومان رب گوجه فرنگی (قوطی ۸۰۰ گرمی) ۱۳ هزار تومان خرما مضافتی ۲۴ هزار و تومان

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: هزار تومان یک کیلوگرم میلی لیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم سیاست ارزی مناسب کشور در زمان تحریم به خبرنگار قدس گفت: در هر کشوری متناسب با ساختار اقتصادی آن کشور، سیاست ارزی و رژیم ارزی متفاوتی وجود دارد. بین سیاست های ارزی کشورهای مختلف تفاوت های زیادی وجود دارد. عوامل مختلفی بر طراحی سیاست های ارزی کشورها تاثیر می گذارد از جمله حجم و تنوع تجارت خارجی، عمق بازارهای مالی ثبات اقتصاد کلان و احتمال وقوع شوک های خارجی. اکثر اقتصادهای کوچک و بی ثبات به ویژه کشورهای دارای سابقه تورم های بالا، از یک لنگر اسمی ارز برای ثبات پولی و کنترل تورم استفاده می کنند و تابع رژیم های ارزی "میخکوب سخت" هستند یعنی پول ملی خود را به یک ارز خارجی مانند دلار یا به سبدی از ارزهای خارجی میخکوب می کنند. گروه دوم میخکوب متعارف هستند و گروه بعدی میانه، شناور شناور آزاد. رژیم ارزی در ایران با کمی اغماض می توان گفت یک رژیم میانه است.

وی ادامه داد: در یک اقتصاد تورمی مانند ایران، تثبیت نرخ ارز اسمی به مدت طولانی با سیاست تخصیص ارز چندنرخی در اقتصاد بدون توجه به قیمت بازار آزاد منجر به کاهش نرخ ارز حقیقی، کاهش ذخایر ارزی بانک مرکزی، کاهش صادرات، افزایش واردات، افزایش قاچاق و کاهش توان رقابت پذیری اقتصاد ملی و تضعیف رشد اقتصادی می شود. بیش از ۵۵ درصد درآمدهای دولت از محل صدور نفت تامین می شوند که با توجه به نرخ تسعیر ارز از دلار به ریال سیاست ارزی دولت نیز تعیین می شود. بنابراین سیاست های ارزی تاثیر غیر قابل انکاری بر بودجه دولت دارد پس نتیجه می گیریم سیاست های ارزی غلط می تواند تاثیر بر بودجه دولت و شرایط مالی و رفاهی مردم به طور مستقیم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست مخرب ارز چندنرخی در اقتصاد گفت: آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم تخصیص غلط ارزی بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی است که اول از همه موجب کاهش منابع ریالی بودجه و در نتیجه ناتراز شدن بودجه و کاهش توسعه کشور شده است؛ همچنین تخصیص ارز به واردات، رقیب بخش مولد اقتصاد کشور خواهد شد که با ارز بازار آزاد تولید دارد و در نتیجه تضعیف تولید داخلی را نیز به همراه خواهد داشت؛ ثالثا مسیر غلط حمایت ارزی به جای دخالت در قیمت بازار و در نتیجه محدودیت تجارت خارجی محصولات کشاورزی و افزایش قاچاق، باید بر اعطای کالابرگ در انتهای زنجیره همراه باشد.

وی گفت: متاسفانه سیاست ارزی دولت که به درستی ارز 4200 تومانی را حذف کرد ولی حالا خود درگیر ارز جدید چندنرخی در اقتصاد شده است که به واسطه آن ارز 28500 تومانی توسط بانک مرکزی به برخی عرضه می‌شود ولی قیمت کالاهای اساسی در بازار آزاد با قیمت ارز بازار آزاد خود را مچ کرده است و همچنین امضاهای طلایی نیز برای تخصیص این ارز رانتی به چه کسی و با چه هدف و وارداتی نیز دوباره مطرح می‌شود. در این میان رشد اقتصادی کشور حاصل از رکوردشکنی در فروش نفت و توسعه تجارت انرژی ایران به دلیل تخصیص کامل ارزهای نفتی به دلار 28500 تومانی به صورت کامل هیچ اثرگذاری در زندگی مردم ندارد و همین امر سبب شده است سیاست های ارزی غلط باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی و رکوردشکنی در فروش نفت خام ایران در زندگی مردم شده است

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • قیمت عجیب بنزین آنلاین
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • جدیدترین قیمت خودروهای چینی ؛ جک ، لاماری و فونیکس چند ؟
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است