Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@00:01:36 GMT

قاچاق دام یکی از علل افزایش قیمت گوشت قرمز

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۷۹۷۶

قاچاق دام یکی از علل افزایش قیمت گوشت قرمز

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صداو سیما، عباس تابش درباره افزایش قیمت گوشت قرمز گفت: گوشت قرمز تاکنون قیمت گذاری نشده و تابع عرضه و تقاضا بوده است.

وی افزود: کمیته‌ای در ستاد تنظیم بازار برای پیگیری این موضوع تشکیل شده که این افزایش قیمت را بررسی خواهد کرد.

تابش همچنین در پاسخ به اینکه چرا با وجود مشکل واحد‌های تولیدی در تامین روغن، مقدار زیادی روغن در گمرکات دپو شده، تصریح کرد: مشکلات تامین روغن خام به دلیل مشکلات تامین ارز بوده و بخشی از روغن در حال حاضر در گمرکات موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت امروز در ستاد تنظیم بازار جدیت بانک مرکزی در تامین ارز این محموله‌ها مد نظر قرار گرفت و امیدواریم هر چه زودتر ارز تامین شود.

تابش همچنین درباره افزایش قیمت برنج گفت: در حال حاضر کالا‌های اساسی به صورت اعتباری ترخیص می‌شود و امیدواریم با رفع ممنوعیت واردات برنج به کشور قیمت برنج نیز تعدیل شود.

تابش درباره سامانه جامع انبار‌ها نیز گفت:هم اکنون حدود ۵۲۰ هزار مرکز نگهداری کالا در سامانه انبار‌ها ثبت شده است که مراکز پرتردد شناسایی و بر اساس حساب کاربری این انبار‌ها میزان ورودی و خروجی ان‌ها شفاف می‌شود و بازرسان می‌توانند به صورت هدفمند به انبار‌هایی که شفافیت لازم را ندارند مراجعه کنند ودر صورت بروز تخلف هم پرونده به تعزیرات ارسال و از احتکار و گران فروشی جلوگیری می‌شود.

پربیننده ترین فعالیت کدام شغل‌ها از فردا ممنوع است؟ کدام صنوف تهران از امروز تعطیل است؟ کاهش فروش ۸۰درصدی بازار مبل گرانی مرغ به دلیل دو نرخی شدن نهاده‌ها است/ ضرورت تفویض اختیارات شرکت بازرگانی دولتی به وزارت جهاد کشاورزی افزایش۱۶تا ۹۰درصدی قیمت هفت کالای اساسی در شهریور

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ارز برنج تنظیم بازار گوشت قرمز واردات برنج ستاد تنظیم بازار عباس تابش قاچاق دام قاچاق دام زنده قیمت گوشت قرمز قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت افزایش قیمت انبار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۷۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • آبروی اصفهان را برده، برخورد قضایی کنید |‌ به عنوان یک سپاهانی خود من شاکی‌ام
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • راه های افزایش گلبول های قرمز