Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بانک ملت و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران( ایمیدرو)، شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران و شرکت مشاور سرمایه گذاری معیار با هدف انتشار گواهی سپرده کالایی بر پایه شمش طلا در بورس کالای ایران تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بانک ملت، بر اساس این تفاهمنامه که در راستای تاسیس صندوق سرمایه گذاری با پشتوانه طلا منعقد شده است، بانک ملت به عنوان خزانه دار در گواهی سپرده کالایی ایفای نقش خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، مدت این تفاهمنامه از زمان امضا به مدت سه ماه تعیین شده است و حداقل اوراق معادل یکصد سوت درنظر گرفته خواهد شد.
دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضای این تفاهمنامه با قدردانی از دست اندرکاران سازمان ایمیدرو بابت فراهم آوردن مقدمات امضای این تفاهمنامه، اظهار داشت: خوشحالیم که سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران به عنوان یکی از مشتریان خوب، بزرگ و تاثیرگذار، از عملکرد این بانک رضایت دارد و بانک ملت را به عنوان بانک عامل در پروژه های جدید انتخاب می کند.
وی با بیان این نکته که 90 درصد تامین مالی اقتصاد کشور بر عهده بانک ها است، تاکید کرد که رضایت و قدردانی مشتریان بزرگ باعث افزایش انگیزه دست اندرکاران بانک برای کار و فعالیت بیشتر می شود.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به این نکته که این بانک معمولا اقدامات نو و ابتکاری انجام می دهد، اضافه کرد: بانک ملت صندوق سرمایه گذاری سکه را حدود شش ماه پیش راه اندازی کرد که تاکنون عملکرد خوبی داشته است و در بحث شمش نیز برای نخستین بار است که این صندوق با مشارکت بانک گشایش می شود.
وی اظهار امیدواری کرد که به زودی این صندوق به بهره برداری برسد و خیر و برکت آن به طرف های قرارداد و همچنین کل ملت ایران برسد.
دکتر بیگدلی با اظهار امیدواری نسبت به افزایش تعاملات طرفین با اجرایی شدن این تفاهمنامه، تاکید کرد: امیدواریم که اقدامات مهم تری با مشارکت بانک ملت به عنوان یکی از بزرگ ترین بانک های کشور و پیشرو در عرصه فناوری اطلاعات و سازمان ایمیدرو به مرحله انجام برسد.
خداداد غریب پور معاون وزیر و رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری های بانک ملت با این سازمان، از عملکرد این بانک اظهار رضایت کرد و افزود: بانک ملت تاکنون همکاری های بی شائبه ای با سازمان داشته که شایسته قدردانی است.
وی با بیان این نکته که بانک ملت در شرایط سخت اقتصادی کنونی همراهی خود را با تولید به نحو شایسته ای نشان داده است، اظهار داشت: خوشبختانه یک مدل همکاری خوبی بین بانک ملت و ایمیدرو تعریف شده است و امروز نیز یک تفاهمنامه بسیار مهم برای نخستین بار در کشور با هدف انتشار گواهی سپرده کالایی بر پایه شمش طلا بین طرفین امضا می شود.






منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معادن و صنایع معدنی گواهی سپرده کالایی بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت

 سیدمحمدجواد حسینی گفت: در ماه مبارک امسال برای نخستین بار در سطح گسترده روایت ها، موضوعات و مسائل جامعه هدف، مددجویان، همکاران، خدمت گیرندگان، خدمت دهندگان در راستای جهاد تبیین و شناخت بیش از پیش سازمان معرفی شد و به مدت یک ماه علاوه بر جلب مشارکت‌های نقدی مردم، بسیاری از نظام مسائل خاص افراد دارای معلولیت، ایتام، بانوان سرپرست‌خانوار، کودکان کار، مادران و پدران فداکار در رسانه ملی روایت و بیان شد.

وی افزود: در این ماه مبارک به میزان قابل توجه‌ای رسانه ملی به افراد دارای معلولیت، مددجویان سازمان بهزیستی و مسئله آسیب‌های اجتماعی در برنامه‌های مختلف پرداخت و مخاطبان با نظام مسائل مددجویان سازمان بهزیستی آشنا شدند.

حسینی در زمینه بستر‌های دریافت مشارکت‌های مردمی گفت: امسال به روز رسانی و نوآوری بستر‌های مشارکت مردم، مانند راه اندازی برخی درگاه ها، اتصالات با برخی شتاب‌دهنده‌ها و راه اندازی درگاه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به نشانی mosharekat.behzisti.ir صورت گرفت.

وی اظهار امیدواری کرد: در سالی که به نام مشارکت مردم مزین شده‌است، بتوانیم با استفاده از بستر‌های نوین و ایجاد ارتباط مؤثر نسبت به استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌ها و منابع مردمی و گروه‌های غیردولتی اقدام کنیم.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهر تهران نیز درباره کمک‌های مردمی به مددجویان گفت: ۱۷ میلیارد ریال فطریه بین مددجویان و جامعه هدف بهزیستی در شهر تهران توزیع شد.

ژیلا اصلانی با قدردانی از خیرین شهر تهران از جمع آوری مبلغی بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی به مناسبت عید فطر در این شهر خبر داد و گفت: با استقرار ۶۰ پایگاه جمع آوری فطریه در روز عید فطر مبلغی بالغ بر ملبغ ۳ میلیارد ریال در مراکز دولتی و بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال در مرکز غیردولتی جمع آوری شد.

وی خاطر نشان کرد: این مبلغ نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است که هر سال بر اساس موازین و دستورالعمل‌های شرعی در سریع‌ترین زمان ممکن و در راستای دستگیری از نیازمندان واقعی هزینه می‌شود و امیدوار هستیم این مبالغ بتواند در رفع مشکلات مددجویان نقش اثرگذاری داشته باشد.

اصلانی یادآور شد: در سال گذشته خیرین نقش بسزایی در کمک به اقشار نیازمند از جمله افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار داشتند و امیدوار هستیم با توجه به مشکلات کنونی جامعه هدف از جمله تامین تجهیزات توانبخشی، هزینه درمان و معیشتی همچنان شاهد حضور خیرین به عنوان بازوان توانمند در این اداره باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند