Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، ایسنا به نقل از بی‌بی‌سی نوشت: به گفته محققان سطح آنتی‌بادی در افراد پس از آنکه به ویروس کرونا آلوده می‌شوند بسیار سریع کاهش می‌یابد. آنتی‌بادی بخش اصلی سیستم ایمنی بدن است که از ورود ویروس به داخل سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند.

پزشکان انگلیسی در بررسی‌های خود دریافتند تعداد افرادی که آزمایش آنتی‌بادی آنان مثبت بوده بین ماه‌های ژوئن تا سپتامبر ۲۶ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد مصونیت در برابر بیماری در حال کمرنگ شدن است و خطر ابتلای چندباره به کروناویروس وجود دارد.

تاکنون بیش از ۳۵۰ هزار نفر در انگلیس به انجام تست آنتی‌بادی به عنوان بخشی از تحقیق ۲-REACT اقدام کرده‌اند. در دور اول آزمایش‌ها در پایان ماه ژوئن و شروع جولای بین ۱۰۰۰ نفر حدود ۶۰ نفر دارای آنتی‌بادی قابل شناسایی بوده‌اند. اما در آخرین آزمایش‌ها در ماه سپتامبر بین هر ۱۰۰۰ نفر جواب تست ۴۴ نفر مثبت بوده است.

این آمار نشان می‌دهد تعداد افرادی که دارای آنتی‌بادی در بدنشان بوده‌اند در فاصله فصل تابستان و پاییز بیش از یک‌چهارم کاهش داشته است.

محققان انگلیسی گفتند: مصونیت در برابر این بیماری به سرعت در حال کاهش است و فقط سه ماه پس از دور اول آزمایش‌ها با کاهش ۲۶ درصدی آنتی‌بادی مواجه بوده‌ایم.

کاهش سطح آنتی‌بادی در افراد بالای ۶۵ سال در مقایسه با افراد جوان‌تر سریع‌تر است. همچنین سطح آنتی‌بادی در افراد بدون علائم نسبت به افرادی که علائمی از بیماری دارند سریع‌تر کاهش پیدا می‌کند.

همچنین در کادر درمان سطح آنتی‌بادی نسبتا بالاست؛ چراکه به گفته محققان آنان به طور منظم در معرض ویروس قرار دارند.
 

کد خبر 560589 برچسب‌ها سلامت كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت كروناويروس سطح آنتی بادی آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۸۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی و با هدف گسترش فعالیت‌های سلامت‌محور در حوزه بین‌الملل آغاز کرد و پس از شکل‌گیری این معاونت و با همکاری معاونت‌های آموزش، پژوهش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه رشد و توسعه این دانشگاه در حوزه بین‌الملل فراهم شد.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها و اقدامات بسیارخوبی در حوزه بین‌الملل صورت پذیرفت و با ۲ سفری که به کشور‌های عراق و ترکمنستان داشتیم زمینه جذب و حضور بیش از پیش دانشجویان و گردشگران سلامت این کشور‌ها در مشهد فراهم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه‌های علمی و دانشجویی تعامل بسیارخوبی با کشور آلمان و در موضوع نوروساینس داشته و داریم و تداوم این همکاری‌ها فی ما بین را در سال ۱۴۰۳ هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت از جایگاه و وضعیت به مراتب بهتری به نسبت سال‌های قبل برخوردار هستیم و می‌بینیم که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی انتخاب نخست بسیاری از بیماران غیرایرانی جهت درمان در ایران بوده و هست، خاطرنشان کرد: خدمات بسیارخوبی در حوزه‌های سرپایی و بستری به بیماران غیرایرانی در مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارائه شد و در سال گذشته و با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، کمیته گردشگری استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستمی و گردشگری خراسان رضوی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد، دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور و دیگر مجموعه‌های شهری و استانی شاهد رشد خوبی در بحث حضور گردشگر سلامت در مشهد بودیم و رتبه اول کشور را در این حوزه کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جذب دانشجوی غیرایرانی در کنار پذیرشی که به میزان سال‌های قبل بود، ثبت نام و جذب متمرکز ۵۰ دانشجوی عراقی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که بهترین کلاس‌ها و خوابگاه‌ها را با امکانات کامل در اختیار آنها قرار دادند زمینه جذب بیش از پیش این گروه از دانشجویان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید