Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ سخنان آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی پیرامون حادثه ناگوار اهانت به پیامبر اسلام (ص) که در جلسه امروز درس خارج اصول بیان شدند در پی می آید:

این حادثه ناگواری که این روزها همه مسلمین را جریحه‌دار کرده، حمایت رئیس جمهور فرانسه از اهانت کنندگان به پیامبر اکرم (ص) است. در گذشته این اهانت‌ها توسط بعضی از اشخاص یا روزنامه‌نگارها به بهانه آزادی بیان مطرح می‌شد، البته همان وقت هم انسان‌های دقیق و فهیم باورشان بر این بود که این حرکت شخصی نیست، این یک حرکت تشکیلاتی و دولتی است، ولی آن افراد به عنوان شخص خودشان اهانت می‌کردند به اسلام، به مقدسات اسلام، به شخصیتی که در عالم نظیری برای او ، در میان اولین و آخرین نیست، اما دولت‌ها می‌گفتند اینها اشخاص هستند و ما نمی‌توانیم کاری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امروز رسماً و علناً خود دولت‌ها به میدان آمده‌اند و رئیس جمهور فرانسه به صورت خیلی آشکار از این اهانت کنندگان حمایت می‌کنند، در زمانی که مسئله هفته وحدت در میان است، ایام ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) است، اینها همه حساب شده است، درون تشکیلات امنیتی کفار و استکبار تمام اینها حساب شده است و اینها دارند نشان می‌دهند که این دولت‌های اروپایی همه‌شان به این مراکز امنیتی صهیونیزم مرتبط هستند. امروز خود این رؤسا، رئیس جمهور خبیث فرانسه رسماً از اهانت کنندگان به پیامبر اکرم حمایت می‌کند آن هم در لوای آزادی بیان.

توهین، خصوصاً توهین به مقدسات یک امر قبیح از نظر عقلاست، اهانت یک امری است که هم عقل و هم دین، همه او را تقبیح می‌کنند و واقعاً این تعبیری که مسئولان ما برای این شخص ذکر کردند که این حرکت ناشی از بی‌خردی اوست، ناشی از سستی عقل اوست، این تعبیر خیلی صحیحی است، یک رئیس جمهور وقتی ضعف عقلی دارد، این گونه حرفها را می‌زند، البته کنار این ضعف عقلی خباثت، دشمنی، هم وجود دارد یعنی کاملاً نشان می‌دهد که اینها دشمن اسلام، پیامبر (ص) و مسلمین هستند. امروز همه مسلمانان در عالم به خوبی باید به این مسئله پی ببرند که اسرائیل و اذناب اسرائیل که این رؤسای کشورهای اروپایی از اذناب اسرائیل هستند اینها دشمن اسلام و مسلمین هستند، اینها بنای بر برخورد با اسلام و مسلمین دارند، البته اینها نگرانند، اینها در اضطراب قرار گرفتند، اسلام رو به رشد است، خودشان اعلام کردند در سال 2050 در همین فرانسه یک سوم از مردم مسلمان خواهند بود، فکر می‌کنند که با این گونه حرکات مذبوحانه می‌توانند جلوی رشد اسلام و جلوی رشد حقیقت را بگیرند، اما باید به آنها گفت این حرکات شما سبب می‌شود که قبل از 2050 اسلام اروپا و غرب را بگیرد و ما چنین امیدی را داریم و بدانند این محقق خواهد شد، بدانند که این سنت الهی که اسلام آرام آرام فراگیر بشود و عالم را فرا بگیرد.

«یریدُونَ لِیطفعوا نُورَ اللّهِ بافواهِهِمْ وَاللّهُ مُتِمَّ نُورهِ» خداوند وعده داده است که نور خودش و نور اسلام عزیز را جهانی می‌کند.

در هر صورت ما به سهم خودمان اولاً از مسلمین غیور دنیا که به خیابان‌ها ریختند، فریاد زدند و محکوم کردند واقعاً تشکر می‌کنیم و ثانیاً این کار را تقبیح می‌کنیم و دولت ما باید رسماً به آنها بگوید که چنین حرفی اعلام دشمنی با ماست، نه اینکه حالا یک اهانتی شده و باید محکوم بشود، این را باید در عنوان دشمنی قرار بدهند، غیر از این عنوان، عنوان دیگری ندارد و از مسئولین نظام جمهوری اسلامی خصوصاً مسئولین وزارت خارجه انتظار داریم که برخورد خیلی قوی کنند. ایران باید در خط مقدم چنین حرکت‌هایی باشد. ایران به برکت نظام جمهوری اسلامی باید در خط مقدم دفاع از اسلام در همه نقاط دنیا باشد. حوزه‌های علمیه، فضلا، همه قطعاً قلوبشان از این اهانت جریحه‌دار شده و آرام نخواهند نشست و امیدواریم که اینها سبب بشود بر اینکه ملت‌های غیر مسلم بیشتر به اسلام توجه کنند و هر چه تعداد مسلمان‌ها در عالم زیادتر بشود شکست دشمنان اسلام اشکارتر می‌شود ان شاء الله.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

اخبار مرتبط بیانیه مجلس خبرگان رهبری در اعتراض به اهانت به ساحت پاک پیامبر اکرم (ص) واکنش تند سپاه به اقدام رییس جمهور فرانسه در حمایت از توهین به پیامبر اسلام (ص) واکنش وزارت خارجه ایران به استمرار اقدامات اهانت آمیز به ساحت پیامبر (ص) تجمع اعتراضی در محکومیت توهین به پیامبر اکرم(ص)‌در مقابل بیت امام(س)

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا آیت الله فاضل لنکرانی توهین به پیامبر اسلام توهین به حضرت محمد توهین به پیامبر سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی پیامبر اکرم اهانت کنندگان جمهور فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: همکاری‌های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و سریلانکا برای بی اثر کردن دشمنی ها باید تقویت شود

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه به وقت محلی در ادامه برنامه‌های سفر رسمی یکروزه خود به سریلانکا، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور ضمن ابراز خرسندی از بهره‌برداری رسمی از طرح چند منظور برق‌آبی «اومااویا»، اجرای مشترک این پروژه را یکی از نمادها و جلوه‌های همبستگی و دوستی فیمابین دو ملت توصیف کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آمادگی مشارکت در دیگر طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی سریلانکا را دارند، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا در راستای کمک به پیشرفت این کشور خبر داد و گفت: پیشنهاد می‌کنم کارگروه مشترکی با حضور وزرای مربوطه برای تسریع‌ در ارتقا روابط اقتصادی تشکیل شود. همچنین تشکیل منظم و مستمر جلسات کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی می‌تواند در ارتقای سطح روابط اقتصادی و تجاری دو طرف بسیار موثر باشد.

 رئیسی با اشاره به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه فرهنگی، علمی و آموزشی، ضمن اعلام آمادگی کشورمان برای انتقال تجربیات ارزشمند خود به سریلانکا افزود: نیروهای جوان تحصیلکرده و باانگیزه بزرگترین ظرفیت دو کشور برای پیشرفت هستند و ایران از ارتقای سطح همکاری‌ها در حوزه جوانان استقبال می‌کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دو کشور از زیرساخت‌های مناسبی در صنعت گردشگری برخوردارند، همکاری در عرصه صنعت گردشگری و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را از دیگر زمینه‌های مورد علاقه و دارای ظرفیت برای گسترش همکاری‌های فیمابین برشمرد و اظهار داشت: غربی‌ها پیشرفت ما را نمی‌خواهند و به همین دلیل برای اعمال فشار روی کشورهای مستقل به حربه حقوق بشر متوسل می‌شوند، لذا لازم است همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور در راستای بی‌اثر کردن این دشمنی‌ها تقویت شود.

دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تداوم نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه، با تاکید بر ضرورت اقدام هماهنگ کشورهای اسلامی و مستقل برای توقف جنایات این رژیم، رفع محاصره غزه و آغاز امدادرسانی گسترده به مردم مظلوم و مقتدر غزه گفت: بر اساس تصریح همه نظامات حقوقی اشغالگری و تجاوز به هیچ وجه برای اشغالگر حق مالکیت و مشروعیت خلق نمی‌کند، بلکه متجاوز و اشغالگر باید به فوریت اخراج، محاکمه و مجازات شود.

 «رانیل ویکرمسینگه» نیز در این نشست با بیان اینکه باور داریم فرصت مناسبی برای ارتقای بیش از پیش سطح روابط میان دو کشور ایجاد شده است، تصریح کرد: در مذاکرات مقامات دو کشور راهکارهای تقویت هر چه بیشتر مناسبات و تعاملات به دقت مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد برای تعمیق مناسبات سیاسی فیمابین پارلمان‌های دو کشور نیز فعال‌تر عمل کنند.

رئیس جمهور سریلانکا با قدردانی از مشارکت جمهوری اسلامی ایران در بازسازی این کشور از جمله طراحی و اجرای پروژه برق‌آبی «اومااویا» گفت: امروز سریلانکا با حمایت دوستان به ویژه ایران در حال بازسازی خود و پیشرفت است. در همین راستا تصمیم گرفتیم برای تسهیل و تسریع این روند نشست بعدی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی فیمابین هر چه سریع‌تر برگزار کنیم و راهکارهای ارتقای سطح مناسبات اقتصادی را نیز مورد بررسی قرار دادیم.

وی با استقبال از پیشنهاد رئیس جمهور کشورمان برای تشکیل کار گروهی متشکل از مسئولان مرتبط برای گسترش روابط اقتصادی فیمابین خاطرنشان کرد: سریلانکا همچنین متقاضی همکاری‌های بیشتر دو ‌کشور در زمینه کشاورزی،گردشگری ، همکاری‌های علمی و آموزشی و ورزش است.

رئیس جمهور سریلانکا با ابراز علاقمندی کشورش برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور گفت: اتفاقات و تحولات منطقه از محورهای مذاکرات امروز ما بود و حمله به کنسولگری ایران در سوریه را محکوم کردیم، زیرا آن را حمله به همه معاهدات و حقوق بین‌المللی می‌دانیم. همچنین درباره حقوق مردم فلسطین و غزه نیز گفتگوهای مهمی داشتیم؛ دو کشور بر ضرورت توقف کشتار و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه توافق دارند و باور دارند که هیچ بهانه‌ای تداوم این جنایات را توجیه نمی‌کند. موضع رسمی سریلانکا در مورد مسئله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطینی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • سه اداره‌کل سمنان در پذیرش درخواست‌های مردمی سفر رییس‌جمهور رکورد زدند
  • تصاویر انتقام رئیس‌جمهور فرانسه از ستاره آفریقایی بعد از لایی خوردن | امشب را در فرانسه نمان!
  • لایی الحاجی دیوف به امانوئل مکرون، رییس جمهور فرانسه / فیلم
  • خداوند در حادثه صحرای طبس نصرت خود را آشکار کرد
  • رئیسی: همکاری‌های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و سریلانکا برای بی اثر کردن دشمنی ها باید تقویت شود
  • رئیسی: همکاری‌ها برای بی‌اثر کردن دشمنی‌ها علیه دو ملت ایران و سریلانکا باید تقویت شود
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • گام بلند ایران و پاکستان برای ارتقای روابط دوجانبه
  • نسل رویش‌های انقلاب اسرائیل را نابود خواهد کرد